Schutpad

Rondwandeling: Schutpad

Twee rondwandelingen: Linksom (3,5 km) en rechtsom (2,5 km)

Markering: Rode en blauwe markeringen in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen.

Informatiepaneel: Bij het startpunt aan de Leusbroekerweg tegenover huisnr. 11 staat een informatiepaneel

Brochure: Van het Schutpad is geen brochure beschikbaar.

Verkooppunten brochure:

Heeft u een klacht of aanbeveling met betrekking tot dit Klompenpad (bijvoorbeeld over de markering), stuurt u ons dan een mailtje via het contactformulier.

Wilt u uw wandelervaringen delen met andere (potentiële) wandelaars, dan vragen we u uw reactie in het gastenboek hieronder achter te laten.

Gastenboek

 1. Onderwerp: Slecht aangegeven

  Het kruispunt overstappunt is zeer onduidelijk, alle rode en blauwe bordjes wijzen de kant op die ik blijkbaar niet moest gaan. Laatste optie is juiste optie 😂

 2. Onderwerp: Boswandelingetje

  Dit pad bij mij in de buurt had ik nog niet gelopen i.v.m. de korte afstand. Gister een nogal nat polderpad gelopen, dus nu maar eens dit korte pad gelopen.
  Mooie boswandeling, bosschages met maisveldjes, maar geen klompenpad: geen weiland doorkruist, niet over erven van boerderijen gelopen of langs slootpaadjes.
  Leuk om op een zondagmiddag met je visite een eindje om te lopen, als het tenmiste een paar dagen droog geweest is.
  De overstaproute loopt langs het Valleikanaal naar het Dashorsterpad. Dat vind ik een mooi pad (12,5 km). Al meerdere keren gelopen.

 3. Onderwerp: Het Eerste Pad ...

  Vandaag dit pad gelopen. Het allereerste Klompenpad, opgezet in 2020. Heel kort, maar meteen door een mooi landschap. PS : ik heb beide routes, de rode en de blauwe, gelopen.
  Omdat dit Klompenpad geen verharde delen heeft is het daarom al een geslaagd pad / paadje. Met best afwisselend landschap verdeeld over de kleine afstand(en).
  Zo heb ik al heel wat paden gelopen, er zullen er nog veel volgen. Ook met de verschillende seizoenen zijn de paden net weer anders.
  Hulde !

 4. Onderwerp: een vraagje

  Bijna aan het eind van dit pad zagen wij een bord overstappunt?
  Naar wat voor pad stap je dan over?

  Lopen wel vaker rondom de Boom.
  Onze omgeving is zeker mooi.
  Misschien het pad uit te breiden naar het Bunkermuseum.
  Dit is maar een tip van een nabije bewoner.

 5. Onderwerp: Lekker wandelingetje

  Wat later op deze eerste paasdag de route linksom begonnen en rechts er aan vastgeknoopt. Heerlijk uur doorgebracht met een afwisselende route. Nattigheid viel mee.

 6. Onderwerp: Een mooie drassige route

  Onder een flauw zonnetje hebben wij gisteren dit pad gelopen. Vooral het pad langs de beek was zeer modderig. Maar de schoonheid van de beek maakte alles goed. Jammer dat de route zo kort was!

 7. Onderwerp: We vonden het zeker een leuke route

  Wij hebben op een zonnige dag in november het Schutpad gelopen. Aangezien we wat laat gestart waren, hebben we alleen voor linkerkant (blauw) gekozen. We vonden het zeker een leuke route, al was het in het weiland erg drassig en waren de paden heel erg modderig. De bladeren aan de bomen waren prachtig gekleurd en dan ook nog de zon erop, het was een plaatje.
  Kijk voor foto’s op: http://www.vaboput.nl Ga in het linkermenu naar Fotogalerij, vervolgens vindt u het Schutpad onder Klompenpaden Utrecht!

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*