Coördinator gezocht voor het Slagmaatpad bij Bunnik en Houten

Voor het Slagmaatpad bij Bunnik en Houten zijn we op zoek naar een Coördinator. De coördinator stuurt onder andere de vrijwilligersgroep van het pad aan en zorgt voor de planning van de werkzaamheden voor het beheer en onderhoud. Een medewerker van Landschap Erfgoed Utrecht begeleidt de Coördinator.

Woon je in de buurt van Bunnik of Houten, kun je mensen motiveren, begeleiden en enthousiasmeren, ben je praktisch ingesteld, houd je van wandelen en ben je minimaal een dag per maand beschikbaar? Dan is dit misschien wel een mooie vrijwilligersfunctie voor jou. De functie kan ook door een duo worden uitgevoerd. Lees meer over de vacature op de website van Landschap Erfgoed Utrecht.

Het Slagmaatpad 
Het Slagmaatpad is 7 km lang en start bij TOP Fort bij Vechten. De route loopt door het buitengebied van Bunnik en Houten en komt langs Fort bij Vechten, natuurgebieden en over boerenland. Het Slagmaatpad is ook een Klompenpad KIDS met speelgelegenheden en een aparte KIDS folder. Voor de coördinatie van dit pad zoekt Landschap Erfgoed Utrecht een vrijwillige coördinator. De coördinator van een Klompenpad is de contactpersoon tussen de vrijwilligers en LEU, begeleidt de vrijwilligers en koppelt terug aan LEU. De coördinatie kan eventueel door een duo worden uitgevoerd.

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.