Aderwinkelpad

Ontdek het mooie buitengebied van Driebergen-Rijsenburg en Werkhoven. Wandelen in het Langbroekerweteringgebied. In het karakteristieke cope-landschap met de langgerekte verkaveling, versterkt door bospartijen van de landgoederen en lijnvormige landschapselementen als knotbomenrijen, lanen en zuwes. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Rondwandeling: Aderwinkelpad (10,5 km)

Startpunt: Wapen van Rijsenburg, Hoofdstraat 83, Driebergen-Rijsenburg.

Opstappunt Werkhoven: De Brink, Werkhoven

Opstappunt Doorn: Von Gimborn Arboretum (Nationaal Bomenmuseum),  Velperengh 13, Doorn

Openbaar vervoer: Station Driebergen-Zeist is op 10 minuten loopafstand. En buslijn 50, 56.

Markering: Blauwe markeringen in de vorm van een klomp. De route is in tegenstelling tot andere routes maar 1 kant op gemarkeerd.

Route combineren: Het Aderwinkelpad is te combineren met het Stoetwegenpad. Overstappunten en -routes zijn aangegeven in het veld

Horeca onderweg:

Heeft u een opmerking over dit Klompenpad of een tip, dan horen we dat graag van u! Stuurt u ons dan een mailtje via het contactformulier.

Wilt u uw wandelervaringen delen met andere (potentiële) wandelaars, dan vragen we u uw reactie in het gastenboek hieronder achter te laten.

Gastenboek

 1. Hallo,
  Weet iemand wat een aanlooproute is? Er stonden 2 bordjes met Aderwinkelpad en één daarvan met aanlooproute.
  Bedankt!

 2. Er waren mooie, leuke delen op sommige delen van dit traject. Echter op het laatste stuk loop je veel op asfalt. Het was niet fijn. We liepen meer in de berm door het vele langsrazende verkeer, wat niet plezierig was. Jammer.

 3. afgelopen zaterdag dit pad gelopen en ik vind het leuk als een pad begint bij een restaurantje. Eerst even een kopje koffie en dan op pad. In vergelijking met andere paden vond ik dit pad ook veel asfalt hebben, maar ik had er niet veel last van. Je loopt door een rustige wijk en bij de hondspol is ook veel asfalt, maar de zorgboerderij is erg leuk en wij hadden niet veel last van verkeer. Zelfs even gekeken bij overstekende koeien. Heerlijke wandeling gehad.

 4. Over het algemeen heeft dit pad hele mooie stukken, echter zitten er relatief veel lange stukken over het asfalt tussen. Auto’s rijden hier zeker ook niet de aangegeven snelheid. Veel eikenprocessierupsen op het moment, en dit staat ook aangegeven op de stukken waar ze zijn. Het grootste minpuntje van deze route is de start. Het begint in het midden van het centrum en de eerst 15-20 minuten, loop je door een relatief saaie buurt, terwijl je de auto dichter bij het ”echte” begin van het klompenpad kan zetten. Ik loop juist klompenpaden om niet door duffe woonwijken heen te lopen, dus deze route kan zeker 20 min korter… van 1 – 10: 5

 5. In mijn ervaring is dit pad erg rustig en het grootste gedeelte van het smalle stuk is goed opzij te stappen en te wachten. Ik heb nog nooit iemand hoeven te passeren op het smalle stuk langs de sloot. En halverwege kun je elkaar even laten passeren. Dezelfde ervaring heb ik ook bij het Cotlandpad. Wandelaars van klompenpaden zijn, is mijn ervaring, rustig en voorkomend. Het is nu 1 juni, ik loop deze paden vooral doordeweeks, altijd weinig tot geen wandelaars. We letten wel op elkaar. Ik zou het fijn vinden als ze open gaan..

 6. Beste Joke, Sander en Jan,

  Het Aderwinkelpad is gesloten in overleg met de gemeente omdat het westelijke gedeelte van de route achter de weilanden langs, een lange tijd gaat over een erg smal pad. Elkaar daar veilig passeren met 1,5 m afstand is niet mogelijk. Vandaar dat we het hele pad sluiten. Het is namelijk niet meer mogelijk het hele rondje te lopen.

  Uiteraard begrijpen we dat sommige stukken wél veilig zijn, zoals het Kloosterlaantje. Deze stukken blijven daarom ook gewoon voor buurtbewoners toegankelijk. Het is echter niet meer mogelijk om de hele route te lopen, maar wel de favoriete stukjes, zoals het Kloosterlaantje.

  Wat betreft de afsluiting: dit betreft een misverstand! Op zondagmiddag heeft de eigenaar van Broekbergen de linten en de boodschap verwijderd. U kunt dus gewoon weer genieten van het Kloosterlaantje!

  Groet, Team Klompenpaden

 7. Eens met de vorige twee reacties. Het Kloosterpad is ruim genoeg om elkaar op 1,5 meter afstand te passeren. Hoewel drukker dan normaal is het relatief rustig. Gisteren kon er nog gewoon gelopen worden, nu is het ineens afgesloten. Zonde!
  Hopelijk wordt dit heroverwogen.

 8. Wij zijn het helemaal eens met Sander. Als buurtbewoners lopen we een deel van dit pad regelmatig, juist in deze Corona-tijden. Ruimte genoeg om elkaar op 1 1/2 meter te passeren en heerlijk rustig. En nu is het kloosterpad met een lint afgesloten, terwijl de eigenaren dit niet nodig vonden.

 9. Hi,

  Dank voor al die mooie omschrijvingen voor wandelroutes.
  Een punt van kritiek is het sluiten van het Aderwinkelpad. Ik begrijp de noodzaak van social distancing. En tegelijkertijd proberen mensen binnen het kader van de genomen maatregelen fit te blijven door wandelen en hardlopen. Deze route heb ik in de afgelopen paar weken meerdere keren op verschillende tijden genomen. En nooit was het te druk of zo gevaarlijk dat ik geen fatsoenlijke afstand kon houden. Sterker, iedereen die ik tegenkwam hield rekening met elkaar.
  Kortom, ik snap de overweging werkelijk niet. Gevolg is ook dat mensen nu andere routes gaan zoeken waar het allicht juist drukker wordt. Dat kan ook niet de bedoeling zijn.

  Wellicht is het goed om deze beslissing nog eens te heroverwegen. En als alternatief bijv een bord als herinnering van de regels op te hangen.

  Groet,

  Sander

 10. Na een aantal jaren hebben we dit klompenpad weer eens gelopen. Dit is al een vrij oud klompenpad. De nieuwere stickers die soms naast de oude bijna vergane geplakt zijn, zijn bijna alweer aan vernieuwing toe. De bewegwijzering in maar één richting wijst volgens mij ook op de leeftijd. Het fenomeen klompenpad betekende dat je voor het eerst nieuwe fijne rondwandelingen kon maken. Vroeger stuitte aardige stukjes weg vaak op een sloot of zo. Door een plank over zo’n sloot te leggen kon je verder. Bij de nieuwere klompenpaden zie je overigens ook steeds meer leuningen naast die planken; dat is hier nog primitiever.
  Het is niet het spannendste klompenpad: lange rechte stukken en het laatste lange stuk van de ronde (weer richting Driebergen) over een vrije drukke weg (Gooyer Wetering; wel met leuke boerderijtjes). Vandaag volop speenkruid, beginnend fluitenkruid en her en der al pinksterbloemen.
  Passeren op 1,5 meter afstand is mogelijk over verreweg het grootste deel van de route. Eén wat smaller stuk loopt tussen prikkeldraad en sloot. Maar omdat het klompenpad éénrichting is, honden voor het grootste deel verboden zijn en dat deel in “the middle of nowhere” is, is de kans dat je daar een tegenligger treft minimaal. Langs de hele route kwamen we trouwens geen wandelaars tegen vanmorgen.

 11. Vandaag voor de 2e keer deze wandeling gelopen. Prachtige route, vooral het stuk over landgoed Beverweert. Door de droge periode van de afgelopen weken is de route door hier broek bos goed te lopen. Een aanrader.

 12. op de mistige morgen van 22 januari 2020 dit mooie pad gelopen. aanbevolen! maar als je in deze tijd van het jaar de stoute schoenen wilt aantrekken, raad ik je aan om goede laarzen te verkiezen. een deel van de paden is zeer modderig!

 13. Voor ons was deze route onbekend terrein. We hadden geen probleem met de lange aanlooproute. Onderweg is genoeg te zien om je te vermaken. We zijn tegen de klok in gelopen en daardoor eerst de stukken door de houtwallen gelopen. Daardoor nog een ree gezien en op de foto gezet. De stukken over de weg vielen voor ons ook niet tegen. Ook hier genoeg gezien. Op de weg ook veel wandelaars die blijkbaar een uitgezette route liepen. We hadden ook geen problemen met de bewegwijzering.

 14. Ik heb de te lange en saaie aanlooproute vanuit Driebergen genomen. Daarna heb ik het pad met de klok meegelopen omdat ik de afslag na de aanlooproute had gemist. In de door mij gekozen looprichting heb je echt de app nodig, want de bordjes zijn alleen te zien als je tegen de klok in loopt. Was heerlijk weer, maar het pad viel erg tegen. Teveel asfalt en verkeer. Het rondje zelf (zonder aanloop) is maar iets van 7 kilometer.

 15. Aanlooproute’s vermijd ik altijd. Ik heb de route zelf uitgezet en in m’n Garmin geladen. Totaal 16,7 km, waaronder dus ook het Aderwinkelpad. Ik ben gestart vanaf de Gooyerdijk waardoor ik ook nog kasteel Leeuwenburg mee kon nemen. Het was goed wandelweer en toch maar weinig wandelaars tegengekomen. En ja, er is best veel asfalt maar wanneer je niet naar beneden kijkt maar om je heen dan is het echt een landschappelijke route en soms ook mooie stukjes natuur. En natuurlijk veel kapitale huizen in dit gebied….

 16. In april 2016 dit pad voor het eerst gelopen en nu nog eens voor de tweede maal.
  In Werkhoven gestart. Vrij lange aanlooproute, net als bij start Driebergen. Start vanaf Driebergen eerst 1,3 km asfalt door saai bebouwde kom. Aan de andere kant van Driebergen geen cafe/restaurant of zo? Centrum Werkhoven is wel mooi. Start vanaf Werkhoven heeft mijn voorkeur, dan nog 2 x 350 meter grasland in de aanlooproute, dus echt klompenpad? Wat mij betreft zou de start van een klompenpad in het buitengebied moeten zijn. Verder veel langs boerderijen, zo hoort het. Echt buitengebied. De koeien lopen zowaar hier en daar in het weiland. Van Driebergen naar Werkhoven terug super mooi, bos en paadjes met planken over de sloot. Wel drassig na regen!
  Met aanlooproute (2 x) meegerekend is 61% hard, zonder aanlooproute 55% hard, dat is veel.
  De bewegwijzering is slecht, minstens plattegrondje meenemen. Contactformulier ingevuld.
  Toch krijgt dit pad wel een voldoende van mij door de mooie buitengebieden.

 17. Op een zonnige winderige dag dit pad gelopen. Het begin door Driebergen is niet leuk. Drukke verkeerssituatie om je heen. Het moment als je het bos ingaat bij landgoed van klooster Broekbergen wordt het mooier. Hier en daar wat drassig maar heel goed te doen. Vanaf landgoed Beverweert tot de zorgboerderij de Hondspol het mooiste stuk. Doorkijkjes over de polder met leuke plankjes en bruggetjes. Daarna weer over asfalt met toeterend automobilisten (terwijl je zoveel mogelijk in de kant loopt) richting Driebergen en weer terug in de drukte. Zeker niet t mooiste pad wat we gelopen hebben (en dat zijn er al heel wat) maar t was weer even lekker voor onze kilometers voor vandaag.

 18. Leuke wandeling met in het midden rust, bos, groen. Het begin en eind is inderdaad wel veel asfalt. De pleisterplaats is op zondag helaas dicht. Verder dus geen horeca onderweg.
  Vandaag was het zulk lekker weer, dat een bankje ook prima was! Maar als het regent is het wel jammer en handig om te weten.

 19. Dit klompenpad is echt leuk om te lopen, zelfs op een grijze dag zoals afgelopen zaterdag. Vanwege negatieve reacties over te veel afsfalt, elke keer de wandeling uitgesteld. Ten onrechte. Overigens niet begonnen bij het startpunt in Driebergen maar bij de buitenplaats Dennenburg aan de Engweg en de route andersom gelopen. Het eerste stukje tot de Hondspol is inderdaad over een verharde weg maar dat is meer een landweggetje. Ook de Broekweg is verhard maar wel een heel mooi smal laantje. Hier kun je ook halverwege naar rechts (staat een bord: wandelen toegestaan) via het weiland over bruggetjes en langs de bosrand lopen en dan kom je vanzelf weer op het klompenpad. Ik gebruik de klompenpadenapp, dus je kan ook goed zien waar je bent. Het was gisteren lekker modderig, een klompenpad waardig. Ga dit pad in het voorjaar zeker nog een keer lopen en dan zeker koffie drinken met kruidkoek bij de Pleisterplaats.

 20. Zaterdag 1 december 2018 hebben wij dit pad gelopen vanaf opstappunt Werkhoven. De markering was prima en het gebied is erg mooi. Het opstappunt bevindt zich op de Brink bij de N-H kerk in Werkhoven, maar daar moet je eigenlijk bij toeval achter komen. Het zou goed zijn om het opstappunt nader te omschrijven op de site. Het is een fraaie wandeling, waarbij het stuk over de Gooyerdijk richting Driebergen op zaterdagmiddag minder is in verband met het vele autoverkeer. Ik denk dat dit door de week minder is. De wandeling zou aan kwaliteit winnen als zij niet langs, maar ook over de landgoederen en langs de kastelen Sterkenburg en Beverweerd zou voeren. Wellicht kan de wandeling daarvoor in de toekomst worden omgelegd of van een ‘uitstapje’ worden voorzien.

 21. Heerlijke wandeling! Goed aangegeven en ja je loopt wat meer over asfalt maar kijk links en rechts van je en je ziet een prachtig landschap. En de drukte langs de weg….dat viel heel erg mee.

 22. Gisteren gelopen 1 augustus 2018.
  Dit is echt geen klompenpad. Wat slecht aangegeven ook, bordjes niet op de goede plaats. Voor het eerst de weg kwijt op een ‘klompenpad’.
  Niet aan te raden!

 23. zondag 1 juli dit klompenpad gelopen. Stralend weer. En een mooie wandeling. Trouwens alle klompenpaden die we gelopen hebben zijn prachtig. Sommige anders, maar dat draagt wel bij aan de romantiek van deze paden. Er was een minpuntje. Maar dat heeft niets met de route te maken.
  Na afloop besloten we wat te drinken bij het wapen van Rijnsburg. De plek waar we ook geparkeerd hadden. Viel geweldig tegen. Kregen geen kaart, maar moesten maar vragen wat we wilde drinken en of ze dat dan ook hadden. Bij de koffie werd de melk vergeten. En we moesten achter het personeel aan als we nog iets wilde. De appeltaart was geweldig.
  Nog even voor de vrijwilligers van de klompenpaden: GEWeLDIG. GA ZO DOOR.

 24. Dit is het minst mooie Klompenpad dat wij gelopen hebben.
  Zegt misschien ook wel wat over de overige die zonder uitzondering erg mooi waren!
  Dit pad loopt wel erg veel over wegen met verkeer, jammer.

 25. Gisteren heb ik heerlijk gewandeld op dit klompenpad. En ik kan de onderstaande opmerking over de spekgladde modder onderschrijven: het is een behoorlijk lang stuk en ik gleed twee keer bijna uit – dat wil je hier echt niet! Dus beter te belopen wanneer het langere tijd droog is geweest. De stukken asfalt vond ik zelf niet zo erg, de omgeving is en blijft prachtig. Ook het lange stuk door het stiltegebied vond ik bijzonder – in het midden van het land en dan zo stil, heerlijk!

 26. De lus bij Beverweerd is bij regen niet te doen als het heeft geregend. Spekgladde modder en links en rechts prikkeldraad. Dus uitglijden leidt tot verwondingen…. Verder een prachtige route!
  Tip voor parkeren met de auto: Aan het begin van de Engweg, naast de kerk. (Niet op zondag doen natuurlijk).

 27. Deze route mag niet de naam klompenpad hebben, zeker 3/4 gaat over drukke asfaltwegen. Bewijzering viel dan ook nog een tegen. Eerste klompenpad wat een tegenvaller is.

 28. Met mooi weer deze wandeling gelopen en vond verrassende paden. Erg leuk. Op het einde inderdaad wat veel over asfalt maar als je wilt kan je hier ook door de weilanden lopen. Er zijn wel bruggetjes waar je over heen kan en op de app kan je heel goed zien waar je bent. Bovendien mag dit ook echt want er staan bordjes bij.

 29. Mooi afwisselende wandeling, alleen is deze ineens ingekort, op het bord aan het begin staat een langere route, toevallig had ik een oud kaartje en die was ook langer. Nu staat hij hier korter (PDF) en op de app ook. Hij is dus ingekort en daardoor maar 10,5 km meer, waarom is dat, toch jammer! gr bob

 30. mooi landschap maar teveel asfalt, vooral in het tweede gedeelte van de tocht. Op een mooie lentedag zoals vandaag word je dan veel door autos’en motoren van de weg afgeduwd. Eerste helft van de wandeling (vanuit Driebergen bezien) vonden we prachtig.

 31. Met mooi weer deze wandeling gelopen. Veel afwisseling en veel onbekende plekjes gezien, ondanks dat we deze omgeving goed kennen. We hebben genoten!

 32. Vandaag op deze regenachtige dag dit pad gelopen. Korte broek, regenjack, petje en dichte wandelschoenen konden de pret niet drukken. Tegen de klok ingelopen en doordat er boswerkzaamheden was er een omleiding waardoor de afstand van dit pad volgens de gps 12,5 km was. Ik moet zeggen een wandeling met hele en dan wel hele lange lanen waarvan toch wel veel asfalt maar dat was misschien vandaag niet zo erg met die regen. Wat wel jammer is, dat je op het asfalt af en toe uit je wandelschoenen gereden wordt door passerende auto’s. De Zwarte weg deed zijn naam eer aan namelijk 300 meter pure modder met paardenstront en paardenzeik. Wel mooie landhuizen, klooster en mooie boerderijen gezien onderweg. De bewegwijzering was redelijk, maar was wel een paar keer blij, dat ik toch de app aan had. Tijdens de omleiding had ook wel een paar keer een bordje mogen staan, zodat je weet dat je goed loopt. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik inmiddels mooiere klompenpaden heb gelopen, maat toch vrijwilligers bedankt

 33. Vandaag dit pad gelopen tegen de klok in. Eerste (en laatste stuk) even door het asfalt heen bijten. Tijdens de rit ook asfalt, maar dat is niet zo storend, Broekweg zou Broeklaan moeten heten met zijn prachtige bomen wederzijds.
  Verder geweldig mooi.
  Dit pad is wel zeer gevoelig voor drassigheid. Ik loop veel paden, maar de laatste weken geen last meer gehad van modder. Hier nog wel, maar het was nu wel te doen.
  Bewegwijzering was uitstekend. Plattegrondje niet nodig gehad. Bedankt iedereen voor de mooie rit.

 34. Een heel leuke en mooie tocht, zoals de andere wandelaars ook aangeven was het stuk bos erg modderig. Met boomstammetjes is nog geprobeerd het begaanbaar te maken waardoor je een beetje survival gevoel krijgt. Dus je hebt goede waterdichte schoenen wel nodig en moet niet bang wezen om vies te worden. Want je glijdt nog wel eens de drek in… De andere helft veel verharde weg, maar omdat daar niet veel verkeer is, is dit niet hinderlijk! Wel de eerste tocht die we foutloos hebben gelopen, goed zichtbare bordjes en geen afwezige pijltjes. Enfin weer een mooie ervaring rijker.

 35. Gisteren heel erg genoten van deze mooie route, zeker het gedeelte bij het oude klooster en achter Bever Weert

 36. Op 12-3-2016 dit prachtige klompenpad gelopen. Heerlijk uitzicht over de landerijen. Veel open terrein in het zonnetje.
  Nadeel: Erg nat en blubberig. Dus hoge wandelschoenen of laarzen heb je nodig. Zeker tijdens of na regenperiode.
  Pas op: Je loopt veel langs prikkeldraad I.c.m. glibberpaadjes is dat best gevaarlijk. Maar voor wie graag uitkijkt over
  de landerijen EEN AANDADER.

 37. Prachtige wandeling met leuke tussenstop bij een boerderij voor een kop koffie en thee. Helaas was een groot deel van de onverharde paden enorm moddderig en daardoor heel slecht begaanbaar. Wij liepen de wandeling na een periode met vrij veel regen; ik denk dat het alleen in een droge periode goed te doen is.

 38. Beste wandelaar,

  De folder van het Aderwinkelpad is weer verkrijgbaar bij de verkooppunten.

  Met vriendelijke groet,

  Team Klompenpaden

 39. Ongeveer een jaar geleden liepen wij deze route. In prachtig zonnig weer. Vele klompenpaden later zijn wij enorm fan van die paden. Hulde aan alle vrijwilligers.
  Kijkt u gerust even mee: https://youtu.be/FglQNVvLPlo

 40. Op 4 april jl hebben wij deze route gelopen en toen was er ook geen folder, we zijn nu 7 mnd verder en er is nog geen folder, heel vreemd!

 41. Beste heer/mevrouw Meijer, De folder is inderdaad momenteel niet te verkrijgen. Over een maand is de herdruk gereed van het Aderwinkelpad. We leggen op dit moment hier de laatste hand aan. Nog veel wandelplezier op de klompenpaden, met vriendelijke groet, Team Klompenpaden Utrecht

 42. de folder is nergens te krijgen. Is cvolgens de boekwinkel in driebergen al jaren in herdruk

 43. Op 10 oktober deze wandeling gemaakt. We zijn gestart in Rijsenburg en hebben de route tegengesteld gelopen. Was ook prima te doen aan de hand van de kaart en door af en toe even om te kijken en de bordjes juist te lezen. Vanwege de regen was het hier en daar (m.n. omgeving Werkhoven) modderig, maar ja: daarvoor kies je een klompenpad, nietwaar. Met name de Goyerdijk is mooi met de fraaie boerderijen. Kortom: een pad wat in mijn persoonlijke top 10 wel een plaatsje krijgt. Complimenten voor de vrijwilligers.

 44. Op 27 september deze route met ons drieën gelopen. Inderdaad vaak erg modderig maar wel te doen. De plank waarover José Kluver op 4 september over schreef is inmiddels met de nodige moeite wel te belopen. ( Kan beter.) Algemeen: mooie wandeling en in tegenstelling tot wat sommigen zeggen uitstekend gemarkeerd!

 45. Beste Jose, Door de vele regen was de plank waar je overheen moest lopen onder water komen te staan. De vrijwilligers van het Aderwinkelpad, die ons ondersteunen bij het onderhoud van dit pad,gaan kijken of ze hier een brug over de sloot kunnen maken. Met vriendelijke groet, Team Klompenpaden Utrecht

 46. Woensdag 02 sep met 2 vriendinnen dit pad gelopen. De wegbewijzering was goed. Helaas was het heel erg modderig vooral na punt 3 langs de sloot. Toen we wij de de bocht kwamen om naar de Jachtrustlaan te lopen kwamen we bij n andere sloot waar de plank niet meer te zien was en de sloot te breed en te diep was om overheen te springen. Dus terug door de diepe modder naar de langbroekerdijk. Graag dat punt verbeteren, want je kan daar echt niet verder!! Wat waren we blij met het asfalt.

 47. Ik heb vandaag dit pad gelopen met mijn 12 jarige dochter, op de fiets uit Zeist naar het Wapen van Rijsenburg. Het eerste Klompenpad voor mij,gevonden in het boekje met 50 klompenpaden. Wat heerlijk om door je eigen achtertuin te lopen, prachtige landgoederen, mooie boerderijen, een verkooppunt voor peren/appelsap (online betalen), een fruitkraampje langs de langbroekerwete ring, een boer met pet en klomopen die zijn erf veegt. Je loopt hier aan het begin van de 20e eeuw. Een aanrader. Paar kleine verbeterpuntjes : het eerste deel van de route is wat saai, loopt door een woonwijk. Een alternatief startpunt zou de Engweg kunnen zijn, waar de route zijn lus afmaakt. je kunt er prima parkeren. De markering is, zoals anderen al zeiden, niet erg duidelijk, wij moesten af en toe de website op onze smartphone erbij pakken om zekerheid te zoeken. Wij hebben het stuk naar Werkhoven gemist, na het mooie bospad gingen we naar links op de jachtrustlaan, de markering was erg onduidelijk.

 48. Wij hebben dit prachtige pad op 6 juli gelopen. Het is (weer) goed bewegwijzerd, de stickers waren op elk keuzepunt snel te vinden. Er was bovendien iemand (een vriendelijke man die ons nog een mooi onverhard paadje wees!) met de bewegwijzering bezig. Kortom: de vorige maand gemelde problemen zijn opgelost!

 49. Vandaag gelopen en 2 vriendinnen. We vonden het jammer dat je veel over asfaltwegen loopt die je moet delen met auto’s en fietsen.
  De route mag wel duidelijker worden aangegeven: meer bordjes, consequent aan dezelfde kant van de weg en graag op ooghoogte. Door het hoge gras zie je het bordje soms niet.
  de Gooierdijk en de Sterkenburgerla an zorgden bij ons voor verwarring: omlopen.

 50. We hebben de route in tegengestelde richting gelopen. het eerste gedeelte ging goed, daarna ging het fout. Aan het einde van de Gooyerdijk is het erg onduidelijk.We zijn de weg kwijtgeraakt en hebben lopen dwalen.Meer klompjes plaatsen met pijltjes erop. Erg veel asfalt dat kan ook komen doordat we van de route af waren.

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.