Assenradepad KIDS

Ga spannende avonturen aan op Landgoed Molecaten met de Baron. Hij vertelt je over de omgeving en neemt je mee op ontdekkingsmissie. Zoek de schat en maak een selfie in de schandpaal. Veel plezier!

Wandeling: het Assenradepad KIDS (3 km).

Startpunt: Herberg Molecaten, Molecaten 7 in Hattem.

Route combineren: Het Assenradepad KIDS is onderdeel van het Assenradepad. Bekijk de route op Assenradepad of download de routeapp.

Horeca onderweg:

Verkooppunten brochure:

Wilt u uw wandelervaringen delen met andere (potentiële) wandelaars, dan vragen we u uw reactie in het gastenboek hieronder achter te laten.

Gastenboek

 1. Helaas niet Doortje, een paar dieren hebben zich onvrijwillig erg goed verstopt, maar niet in het bos ;-(

 2. @teamklompenpaden Zijn de de dieren alweer te vinden op de juiste plekken?

 3. Beste wandelaar,

  Momenteel zijn de “dieren” die de kinderen in het bos kunnen zoeken niet rond het paaltje met de zoekopdracht te vinden. We doen ons uiterste best om de dieren weer op hun plek terug te krijgen. Mocht u een bruin geschilderd met een zwarte omlijning houten bord van een specht, hert of everzwijn tegen komen op een andere plek in Hattem dan horen wij het graag via de contact knop rechts boven op deze pagina. Verder is de route gewoon normaal te beleven.

  Hartelijke groet,
  Team beheer Klompenpaden

 4. Wat een prachtige wandeling maakten wij vanmiddag met onze kinderen! Leuke opdrachtjes onderweg en ook nog wat geschiedenis. Nog nooit van een ‘Spijker’ gehoord. We hebben ervan genoten!

 5. Vanmiddag het klompenpad gelopen met onze kinderen.
  Wat een prachtige route! In plaats van 3 km hebben wij 5 km gelopen.
  Bedankt voor het maken en onderhouden van deze leuke route!

 6. Vandaag het pad gelopen met onze kleindochter. Een leuke route met leuke vragen en opdrachten inderdaad jammer dat de schatkist er niet ligt.

 7. Met je eens Nanne, helaas is er nu sinds de opening v/h. pad meermaals vandalisme en vernieling van o.a. de schatkist geweest, dat wij ons moeten beraden hoe we dit anders gaan oplossen.

 8. Het was een hele leuke wandeling om met de kinderen te ontdekken. vooral het blotevoetenpad viel in de smaak! Bedankt vrijwilligers voor jullie harde werk!

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 Dhr
 Mevr.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klik hier om u aan te melden voor reactie-updates van dit pad.
Klik hier om u áf te melden voor reactie-updates die u van dit pad ontvangt.