Babborgapad

Ontdek het afwisselende buitengebied van Babberich en het grensgebied met Duitsland. Wandelen over brede en smalle bospaden, weilanden en landerijen. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Rondwandeling: het Babborgapad (11 km)

Startpunt: Restaurant ’t Centrum Reijmer, Dorpstraat 78 in Babberich

Openbaar vervoer: Bushalte Dorpstraat in Babberich

Markering: groene markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen

Horeca onderweg:

Verkooppunten brochure:

Heeft u een opmerking over dit Klompenpad of een tip, dan horen we dat graag van u! Stuurt u ons dan een mailtje via het contactformulier.

Wilt u uw wandelervaringen delen met andere (potentiële) wandelaars, dan vragen we u uw reactie in het gastenboek hieronder achter te laten.

Gastenboek

 1. vanmorgen (18 oktober 2020) deze pad gelopen dit was pas nr 121 voor ons
  het was een geweldige pad veel verschillende paddenstoelen gezien mooie omgeving
  veel mountainbikers maar hebben we geen last van gehad even aan de kant en je kunt weer verder
  wij hebben ervan genoten toppie voor de makers van dit pad

 2. Vandaag dit Klompenpad gelopen, leuke route, Maar als je eenmaal het Rijnstrangen pad hebt gelopen valt deze een beetje tegen. Je kunt het niet vergelijken, maar… toch. Vervelend, op zondagochtend maken veel mountainbikers gebruik van dezelfde route. Pad verder goed aangegeven. Soms mooie uitzichten en veel prachtige paddenstoelen gezien.

 3. Vanmorgen om 9.00 uur vertrok ik vanuit Babberich op dit nieuwe klompenpad. Mijn mening? Die bewaar ik bij een nieuw pad altijd, de beelden spreken voor zich: https://youtu.be/kW7Ciw6luf4
  Tip: het pad kruist bij de brug over de Betuwelijn. Het is dan niet duidelijk waar je heen moet…. ik heb een kilometer gemist…..

 4. Bedankt voor weer een nieuw klompenpad. Ik heb het vanmorgen gelopen. De route was goed aangegeven. Hoewel het rustig was, was het niet erg stil met steeds een autoweg en de Betuwelijn in de buurt. Er wordt geadviseerd in verband met Covid19 de verkorte route te nemen, maar omdat je buiten loopt, is dat niet echt nodig. De paden zijn breed genoeg. De wandeling was aardig, maar niet heel bijzonder en komt niet in mijn top 10.

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.