Benedeneindsepad KIDS

Let op: In het voorjaar broeden de weidevogels. Zij hebben dan veel rust nodig om de kuikens veilig groot te brengen. Van 15 maart t/m 1 juli is daarom een deel van de route gesloten. Op het kaartje en onder ‘bijzonderheden’ is de alternatieve route aangegeven. 

Tijdens de ontdekkingstocht over dit Klompenpad is de kans groot dat je hazen door het weiland ziet rennen! Ga als Harry Haas op pad en ontdek van alles over de Lopikerwaard. Als je weet wat je ziet gaat er een wereld voor je open. Veel plezier!

Wandeling: Benedeneindsepad KIDS (5 km)

Startpunt: Pannenkoekenhuis Midden Op ‘t Landt, Benedeneind Noordzijde 430a, Benschop

Openbaar vervoer: Bushalte Jacobabrug, Benschop

 

Horeca onderweg:

Verkooppunten brochure:

Wilt u uw wandelervaringen delen met andere (potentiële) wandelaars, dan vragen we u uw reactie in het gastenboek hieronder achter te laten.

Gastenboek

 1. Een perfecte dag vandaag voor een wandeling door dit polderlandschap. Stralende zon, een blauwe lucht en flink wat wind. We waren dan ook niet de enige wandelaars.
  De route is duidelijk bewegwijzerd, de ondergrond niet te nat meer en we zijn nog net voor het broedseizoen, dus konden het hele pad lopen.
  Er waren heel veel vogels en we hebben 1 haas gezien. De KIDS paden zijn speciaal voor kinderen opgezet, maar zijn door de wat kortere afstanden ook ideaal voor wandelaars die om welke reden dan ook niet zo ver kunnen lopen – heel fijn!
  Natuurgebied Willeskop is adembenemend mooi en een thuis voor vele vogels.
  De loopplanken over het water hebben wij even overgeslagen, maar de oversteek met het trekpontje was een leuke belevenis.

 2. Weer een heel leuk kidspad! Goed aangegeven en bij twijfel pakten we de app er bij. Het eerste wat we zagen waren de hazen die door het veld schoten. Wat een hoop vogels en wat een leuke opdrachten, al je zintuigen worden weer even op scherp gezet. Het vlot was favoriet bij onze jongste met name omdat het zo licht is dat ze het zelf voort kon trekken.

 3. Vanmiddag hebben wij de route gelopen. De bewegwijzering was prima in orde. Het is met recht een klompenpad. Het is een pareltje met prachtige natuur.
  Wij komen hier zeker nog een keer terug om de 9 kilometer te wandelen.

  Monique en frank

 4. Vandaag de wandeling gemaakt. Bordjes waren aanwezig en erg leuke wandeling gehad!

 5. Vandaag deze route gelopen. De start ligt achter de camping (en moesten we zoeken). Weer waren de wegwijzers voor Kids-route niet aanwezig. Natuurlijk waren we veel te ver gelopen, bijna de 9km route helemaal gedaan.
  Duidelijke bordjes zou echt een uitkomst bieden! Verder is de natuur prachtig en rustgevend! Op naar nog meer van dit soort wandelingen!

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 Dhr
 Mevr.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klik hier om u aan te melden voor reactie-updates van dit pad.
Klik hier om u áf te melden voor reactie-updates die u van dit pad ontvangt.