Benedeneindsepad

Ontdek het mooie buitengebied in het grensgebied van Lopik, Montfoort en Oudewater in het Groene Hart. Wandelen door een waterrijk natuurgebied en een cultuurhistorisch agrarisch landschap. Geniet van verschillende vogels, vergezichten en dorpsverhalen. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Rondwandeling: Benedeneindsepad (9 km)

Startpunt: Pannenkoekenhuis Midden Op ‘t Landt, Benedeneind Noordzijde 430a, Benschop

Openbaar vervoer: Bushalte Jacobabrug, Benschop

Markering: donkerblauwe markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen

Route combineren: U kunt het Benedeneindsepad combineren met het Eendenkooienpad. Overstappunten en -routes zijn aangegeven op de kaart en in het veld

Klompenpad Kids: Dit pad is tevens een Klompenpad KIDS waar kinderen van alles kunnen doen, ontdekken en beleven tijdens de wandeling. Er is een trekpontje, een uitkijktoren en in de Kidsfolder staan allerlei leuke opdrachten. Bekijk hier de speciale kids folder.

Horeca onderweg:

Verkooppunten brochure:

Heeft u een opmerking over dit Klompenpad of een tip, dan horen we dat graag van u! Stuurt u ons dan een mailtje via het contactformulier.

Wilt u uw wandelervaringen delen met andere (potentiële) wandelaars, dan vragen we u uw reactie in het gastenboek hieronder achter te laten.

Gastenboek

 1. Vandaag met 2 kinderen (4 en 7 jaar) de ‘kids versie’ van het klompenpad gelopen. Ontzettend mooie en diverse route met tal van educatieve elementen! Leuke ‘beloning’ na afloop met een pannenkoek en leuke speelmogelijkheden.
  Echt genoten!

 2. Gisteren, 18 september, met 2 kinderen het prachtige klompenpad Benedeneindsepad gelopen. Zeer educatief voor de kinderen.
  Helaas onze verrekijker, merk Bynolyt verloren. In de omgeving van de uitkijktoren. Als u het vind graag een telefoontje naar 0348-552882.

 3. vandaag dit prachtige klompenpad gelopen.
  erg mooi, leuk de kruiwagen waar in kan zitten, ook genoeg bankjes onderweg.
  Misschien een idee om bij die grote plas een vogel kijkhut te plaatsen of anders wat bomen weg te halen.
  zodat je wat beter over de plas naar de vogels kan kijken.

 4. wauw wat een mooie pad dit was onze 97ste pad
  wat hebben onze kleinkinderen van 6 en 3 jaar genoten
  we hebben de hele pad van 9 km gelopen
  we hebben heel veel diertjes gezien en wat leuk dat de kinderen met de emmer in het water dieren kunnen vangen en kijken en weer los laten geweldig
  en niet te vergeten het trekpontje en de uitkijktoren en het grote nest met het ei
  geweldig dank je wel voor de makers van dit pad

 5. Vandaag dit nieuwe pad gelopen. Gestart bij boerderij De Haan. 7% hard bij begin of einde, te verwaarlozen. 100% Groene Hart. Prachtig, Willeskop, uitkijktoren, pontje, paadje door houtwallen en alles groener dan groen. Echt schitterend. Omdat de lengte wat kort is, ben ik daarna naar Kamerik gereden om nog meer Groene Hart op te snuiven. Volgende keer misschien bij Damweg starten en naar het Eendenkooienpad lopen.

 6. Vandaag de wandeling gelopen, ziet er nog nieuw uit. Vertrek vanaf de camping, direct het veld in tot aan Willeskop. Daar een mooie rondwandeling over kaatjes langs het water met veel vogels, met een pondje en een uitkijktoren. Tot slot een welverdiende heerlijke pannenkoek! Een mooie, rustige klompenpad-wandeling dichtbij, bijzonder genieten weer.

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.