Dorenweertsepad

Ontdek het afwisselende landschap en de cultuurhistorie in het buitengebied van Doorwerth. Wandelen rondom het imposante kasteel, door de uiterwaarden en hellingbossen met mooie vergezichten. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Rondwandeling: het Dorenweertsepad (13 km)

Startpunten: Kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2b in Doorwerth

Opstappunten: Renkumse Veer, Veerweg in Renkum. Drielse Veer, Veerweg in Oosterbeek

Openbaar vervoer: Bushalte Drielse Veer in Oosterbeek. Bushalte Rolandseck in Doorwerth

Markering: Blauwe markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen

Route combineren: U kunt het Dorenweertsepad combineren met het Hartensepad of het Molenbeeksepad. Overstappunten en -routes zijn aangegeven op de kaart en in het veld

Horeca onderweg:

Verkooppunten brochure:

Heeft u een klacht of aanbeveling met betrekking tot dit Klompenpad (bijvoorbeeld over de markering), stuurt u ons dan een mailtje via het contactformulier.

Wilt u uw wandelervaringen delen met andere (potentiële) wandelaars, dan vragen we u uw reactie in het gastenboek hieronder achter te laten.

Gastenboek

 1. Onderwerp: Prachtig klompenpad

  Als fervent loper van de Airborne Wandeltocht en de Polentocht was ik bedacht op ‘meer van hetzelfde’. Niets is minder waar! Een prachtig mooi en zeer afwisselende route!!

 2. Onderwerp: Verrassende afwisseling

  Eén van onze mooiste klompenpaden tot nu toe. Veel afwisseling en vrijwel geen asfalt! Bos, akkers, mooie vergezichten over de Neder Rijn en goed gemarkeerd. Veel paddestoelen in deze tijd van het jaar. Ook de app vonden we een mooie toevoeging en deed de geschiedenis herleven.

 3. Onderwerp: Wederom een toppertje in deze regio

  Al met heel veel plezier de routes bij Renkum (Hartensepad) en Wolfheze (Molenbeeksepad) gelopen en nu dan een derde toppertje ontdekt rondom de Doorwerthse stuwwal die zich ook nog eens met die andere twee routes laat verbinden.
  Zo moet je toch in staat zijn 30-40 km door een van de allermooiste gebieden van Nederland te lopen. Lijkt me ideaal als vierdaagse training hoewel die 4 dagen op het asfalt rond Nijmegen dan wel weer heel saai zullen lijken.
  Het was we ietsjes te druk in het weekeinde, maar dat concentreerde zich vooral rondom het kasteel en op voorste deel van de stuwwal.
  Met de klok mee gelopen, conform advies. Voor Heveadorp een afslag gemist waardoor we in Heveadorp zuid uitkwamen en onderlangs tegen de klok in een achtje draaiden.
  Een absolute aanrader met, voor Nederlandse begrippen, veel stijgen en dalen, mooie vergezichten, schitterende lanen, hele mooie oude bomen en Industrieel erf-aandenkens rond Heveadorp.

 4. Onderwerp: Verkooppunten brochure

  De brochure van het Dorenweertsepad is te verkrijgen bij 19 verkooppunten, ook in Doorwerth, Oosterbeek en Renkum. U kunt dit zien door ‘Toon meer’ aan te klikken onder de eerste twee verkooppunten gemeld op deze site.

  Annet Venbrux

 5. Onderwerp: verkrijging brochure

  Het is merkwaardig dat de brochure over dit klompenpad bij de plaats Doorwerth alleen ver weg in Barneveld en Amersfoort is te krigen; kan dat niet dichterbij bv in Renkum of Oosterbeek ?

 6. Onderwerp: Cultuur en natuur

  Op 28 juli dit pad tegen de klok in gelopen. Daardoor hadden we de stevige wind en de eventuele buien (in de uiterwaarden) in de rug. Erg leuk afwisselend: de uiterwaarden, de bossen, Heveadorp en niet te vergeten het kasteel (even koffie gedronken in het koetshuis). Inderdaad hier en daar even pittig klimmen maar de prachtige uitzichten over de uiterwaarden zijn dat zeker waard! Opvallend is verder dat er in de route heel weinig asfalt is. Top dus. Beslist een aanrader. Vrijwilligers en grondeigenaren: bedankt!

 7. Onderwerp: Dorenweertsepad

  Wij hebben het pad op 16 juni gelopen. Met de klok mee lopen is inderdaad het mooist. De heuvels vallen op zich mee.
  Nagenoeg geen asfalt. Een van de mooiste routes tot nu toe! Je moet Heveadorp zien (dus niet de afkorting gebruiken) rijtjeshuizen met rieten daken, wat sfeervol.

 8. Onderwerp: Dorenweertsepad

  Woensdag 14 juni de verkorte versie van het Dorenweertsepad gelopen. Wij vonden het een hele mooie wandeling in een prachtig, authentiek bos met best wat klimmetjes!
  Ook van dit klompenpad hebben wij erg genoten en wij zijn zeker van plan om meerdere klompenpaden te gaan lopen in Nederland.

 9. Onderwerp: Afwisselend en intensief

  Op 10 juni 2017 deze wandeling gelopen. Op aanraden in een review met de klok mee en dat is écht inderdaad bijna een must. Dan kun je namelijk eerst “werken” en daarna een beetje cooling down doen in de uiterwaarden van de Rijn. Deze route loopt voor 90% door bos en 10% door uiterwaarden maar het bosgedeelte is door het hoogteverschil af en toe aardig werken. Het klopt ook dat de stegels aan de hoge kant zijn, zoals we al lazen. Voor ons waren de gedeeltes Landgoed Duna (jammer van de renovatie maar het moet gebeuren wil je blijven genieten) én Heveadorp (cultuurverrassing!) de hoogtepunten qua ervaring en de stuwwal fysiek 🙂 Maar als eindoordeel is dit een prachtig klompenpad en zit ie qua intensiteit niet in de onderste regionen!

 10. Onderwerp: Dorenweertsepad

  Vandaag op 5 juni deze prachtige wandeling gelopen. Eerst langs de Rijn en de sluizen van Driel daarna door de bossen met diverse klimmetjes en schitterde vergezichten. Alleen horeca aan begin en einde van de route. Al vele routes gelopen maar deze behoort tot een van de mooiste, een aanrader.

 11. Mooie route met veel afwisseling.
  Hier komen we zeker nog een keertje terug.

 12. Onderwerp: Zeer afwisselende wandeling

  Op een mooie zondag in Mei gelopen. ik vond het een prachtige route, prima uitgezet. En wel degelijk een echt klompenpad: de route loopt langs verschillende stukken landbouw grond, langs een paarden fokkerij, en door de landelijke uiterwaarden. En natuurlijk ook mooie stukken door het bos, slingerend over de stuwwal. Wel aardig wat hoogte verschil te overbruggen, maar dat levert ook mooie uitzichten op! De azalealaan op landgoed DUNO stond er werkelijk schitterend bij, zeer kleurrijk, een hoogtepunt. De folly op het zelfde landgoed is momenteel onder restauratie. Aanrader, dit klompenpad. Tip:Loop bij voorkeur de routemet de klok mee.

 13. Onderwerp: Dorenweertsepad

  Vandaag dit Klompenpad gelopen. Het begon heel mooi bij kasteel Doorwerth. Daarna naar mijn mening te lang door bosgebied gelopen, zodat ik dacht dat ik een boswandeling maakte i.p.v. een klompenpad liep. Gelukkig eindigde dit klompenpad in een ‘open stuk’ door weilanden, zodat ik toch nog aan mijn trekken kwam. Zeer goed bewegwijzerd!

 14. Onderwerp: Dorenweertsepad

  Vandaag 20april deze route gelopen.
  Prachtige start bij het kasteel. Prima bewegwijzering. Mooie vergezichten over de rivier.
  De “klimmetjes” werden prachtig beloond. Veel bankjes onderweg. Ook kun je prima in het bos op een
  Boomstam zitten. Een mooie meanderende wandeling en tot slot nog het laatste stuk door het weiland.
  Prachtig weer…. dus… Aanbevolen!! Klompen aan, rugzak op en gaan….een dikke duim voor deze vrijwilligers.

 15. Onderwerp: Dorenweertsepad

  zéér goed aangegeven, duidelijk en veel bordjes, kan niet missen.
  Prachtige route, af en toe wat klimmetjes, maar je wordt beloond!
  hulde voor de vrijwilligers.

 16. Onderwerp: Dorenweertsepad

  Vandaag 15 april 2017 deze super mooie route gelopen. Hebben al diverse keren op camping De Boersberg gestaan maar hebben vandaag op veel verrassende mooie nieuwe wandelpaden voor ons gelopen. Zeker de moeite waard om deze route nogmaals te lopen.

 17. Onderwerp: veel bos

  8 April liepen wij deze route. Het viel ons op dat de route ontzettend veel door het bos loopt zonder ook maar echt uit de buurt van het kasteel te lopen. Met andere woorden leek het er een beetje op alsof we aan het slalommen waren in het bos. Het laatste stuk vonden we daarom het mooist, lange weilanden en vergezichten. Al met al een mooie route. Vrijwilligers bedankt !

 18. Onderwerp: Dorenweertse pad.

  Gisteren, 17 maart, met een vriendin dit pad gelopen. Geweldige route! Ik verheugde me erop om onderweg iets te kunnen drinken bij de Westerbouwing. Deze bleek helaas alleen nog op zondag open te zijn…
  Wij vonden het heerlijk uitwaaien in de Doornse waarden, het laatste stuk. We vonden wel dat de overstapjes over de hekken erg hoog waren. Een extra treetje zou handig zijn. Dat kan aan onze leeftijd liggen, 62 en 72 jaar, maar wij lopen veel klompenpaden en we zijn ze nog niet zo hoog tegengekomen.
  Els ter Burg

 19. Onderwerp: Geweldig!

  Ik zal kort zijn. Geweldige route! Het begint al heel mooi bij het kasteel en daarna wacht je een hele
  afwisselende route. Ook wel een pittige route, behoorlijk wat hoogteverschil moet overwonnen worden, maar
  dat maakt het ook leuk en levert bijvoorbeeld ook prachtige uitzichten op. Een aanrader en ook voor herhaling vatbaar.

 20. Onderwerp: One to walk

  Vandaag mijn 22e klompenpad gelopen. De keus was gevallen op het Dorenweertsepad. Eigenlijk zoals alle voorgaande wandelingen bleek dit ook weer een voltreffer te zijn. Vandaag het voordeel van de zon en blauwe luchten. Wat nu de definitie is van een klompenpad, lekker boeiend, klompen kun je overal aan en gewoon gaan en vooral genieten. Voor de gelegenheid heb ik het bij mijn wandelschoenen gehouden maar dat terzijde.:) Hoogteverschillen, bos, historie, de Nederrijn, vergezichten en kasteel Doorwerth zijn maar een paar van de ingrediënten van deze prachtige route. Alle tot nu toe gelopen paden hebben hun eigen charme maar dit pad is right up there.

 21. Onderwerp: Dorenweertse pad

  Vandaag dit pad gelopen.Zeer afwisselende wandeling met fantastische uitzichten.
  Wat ons betreft een topper.Geen moment saai, Kortom een echte aanrader.
  Klompen aan en gaan.

 22. Onderwerp: Dorenweertse pad

  Vandaag dit pad gelopen.Zeer afwisselende wandeling met fantastische uitzichten.
  Wat ons betreft een topper.Geen moment saai, Kortom een echte aanrader

 23. Onderwerp: dorenweertsepad

  Een mooi pad,maar niet een echt klompenpad. De route gaat daarvoor te weinig door of langs weilanden,en teveel door het bos.misschien ben ik wat kritisch,maar ik merk dat meerdere paden die de laatste tijd geopend zijn dit kenmerk hebben.

  Robert Haar

 24. Onderwerp: Afwisselend en verrassend

  Na een winter die (te) lang heeft geduurd zat het voorjaar vandaag in de lucht.
  Met een blauwe lucht vertrokken vanaf kasteel Doorwerth, door de wind een gevoelstemperatuur van ik schat zo’n 8 graden maar uit de wind en in de zon zeker 12 graden.
  Als snel wisten we dat het een afwisselende en dynamische route zou worden. Dat zit ‘m vooral in het hoogteverschil, en vergezichten over de riviervallei, maar ook langs glooiende akkers en grafheuvels zoals Ronaldseck aan de rand van het dorpje Doorwerth. Na de Italiaanse weg waar de wielrenners hijgend boven komen liepen we onder een met kiezelstenen ingelegd bruggetje aan in het tot de verbeelding sprekende Heveadorp, met het Landgoed Duno en de rubberfabriek Hevea. Vanaf het Landgoed gaat naar beneden en volg je de Seelbeek tot deze bij het Drielse Veer in de Nederrijn uitmondt. Met Kasteel Doorwerth in het gezicht zijn de laatste kilometers over weides langs de Nederrijn nog maar een makkie. We hebben geluk, de eerste regendruppels vallen net als we de poort van het Kasteel binnenlopen.
  Voor herhaling vatbaar deze mooie route!

 25. Onderwerp: maximaal afwisselend

  Ik heb inmiddels een stuk of 12 klompenpaden gelopen, maar deze is wel het meest afwisselend.
  Bos, weide, rivier, hoogteverschillen, techniek en cultuur. Compliment voor degen die dit pad heeft bedacht en uitgezet.

 26. Onderwerp: Prachtige wandeling!

  We hebben vandaag ons zoveelste klompenpad gelopen. Geen spijt van onze keus, om dit nieuwe pad eens te proberen. Wat een prachtige route!
  We hebben direct afgesproken, dat we hem nog een keer willen lopen, wat verder in het voorjaar.
  De lengte van de route kwam op onze GPS niet helemaal overeen. Volgens de GPS was het 11,34 km.
  Bedankt voor het uitzetten!

 27. Onderwerp: Prachtig

  Vandaag, 18 februari, het klompenpad gelopen. Wat een prachtige wandeling en gebied. Had nog gedacht om de verkorte route te lopen, maar ben blij dat niet gedaan te hebben, ook al was de wandeling best pittig met veel hoogteverschillen. Leuk om door Heveadorp te lopen en al die prachtige vergezichten. Dank voor de ontwikkeling van dit pad. En eindelijk ook een pad met regelmatig een bankje om van het uitzicht te genieten.

 28. Onderwerp: Schitterend

  Gestart vanaf een prachtige startlocatie, kasteel Doorwerth. Via de binnenplaats de route op gepakt en dan de bossen in. Dit is een mooie en afwisselende route, die ook zeer goed aan gegeven is via duidelijke bordjes. Sommige stukken kwamen ons wel bekend voor. Van de Airbornwandeltocht. Na afloop in de gewelfkamer van het kasteel koffie gedronken voor we terug gingen naar huis.
  Een bedankje voor de vrijwilligers is wel op zijn plaats voor het onderhouden van deze route.

  P.S. Het bordje om de vrijwilligers te bedanken is ook leuk bedacht. Niet eerder gezien.

 29. Onderwerp: wandeling

  Allereerst dank aan alle mensen die het mogelijk maakte om dit pad te ontwikkelen hopelijk ook de vrijweilegers
  die in een later stadium het gaan bij houden.
  Goed aangegeven wat pijlen betreft wel een pittig route.
  Het is ook deels een lange afstand pad route en volgens mij is ook een deel van de Airborne wandeling.
  Prachtige vergezichten over de Betuwe en natuurlijk het kasteel waar alles begon schitterend.
  een pad voor alle jaargetijden

 30. Onderwerp: wandeling

  Allereerst dank aan alle mensen die het mogelijk maakte om dit pad te ontwikkelen hopelijk ook de vrijweilegers
  die in een later stadium het gaan bij houden.
  Goed aangegeven wat pijlen betreft wel een pittig route.
  Het is ook deels een lange afstand pad route en volgens mij is ook een deel van de Airborne wandeling.
  Prachtige vergezichten over de Betuwe en natuurlijk het kasteel waar alles begon schitterend.
  een pad voor alle jaargetijden

  HR

 31. Onderwerp: wauw

  wauw wat een prachtige route was dit, dit was ons de 50ste klompen pad deze staat bij ons in de top 3 wij hebben deze pad 22 januari 2017 gelopen
  het was op sommige plaatsen heel erg glad maar het was goed te doen dan maar een beetje voorzichtig doen
  mooie uitzichten wij gaan deze pad zeker van de zomer nog een keer lopen
  complimenten voor de makers

 32. Onderwerp: Doorenweertse klompenpad

  Prachtige gevarieerde wandelroute door bos en over de stuwwal met fantastische vergezichten over de Rijn en uiterwaarden. Heerlijk door de sneeuw gelopen met een stralend winterzonnetje.

 33. Onderwerp: Schitterend pad!

  Lekker gelopen op deze winterse dag. Wel de verkorte route, want het is erg glad op de paden. Maar wát een uitzichten en afwisseling!
  2 kleine opmerkingen:
  – er miste een schildje op een paal vlakbij de Boersberg. Even voorbij je de holle weg hebt overgestoken (we liepen in tegengestelde richting). Het was duidelijk te zien dat het schildje op een brede paal heeft gezeten, maar nu verdwenen is. Het was overigens voor ons niet erg, want met folder én app in de hand loop je ook nooit verkeerd.
  – Op het terrein van Gelders Landschap waren wat rododendrons topzwaar geworden en omgevallen, waardoor ze het pad versperden.
  Complimenten voor alle vrijwilligers voor deze schitterende route!

 34. Onderwerp: mooi klompenpad

  Vandaag dit klompenpad gelopen, een erg mooie route. Op sommige plaatsen wel glad, maar dat hoort bij dit jaargetijde. Van de zomer gaan we hem nog een keer lopen.

 35. Onderwerp: Geweldige route

  Vandaag heb ik deze route gelopen. Het is een mooie route en hij is zeer goed aangegeven. De informatie onderweg is interessant. Zeker aan te raden !!!

 36. Onderwerp: Klompenpad Dorenweertsepad

  Klein laagje poedersuikersneeuw, zon en windstil: wat hebben we genoten van dit mooie, goed gemarkeerde pad. Prachtige uitzichten op de stuwwal, landerijen, uiterwaarden en kronkelige bospaadjes wisselden zich af. Mooie wandeling met regelmatig flinke hellingen op en af. Een pad dat in ieder jaargetijde aantrekkelijk is om te lopen. Het kasteel leent zich uitstekend voor een tussenstop.

 37. Onderwerp: Een juweeltje!

  Op 30 december hebben wij dit Klompenpad gelopen. De rijp over het landschap maakte het extra mooi. Maar ook zonder die prachtige rijp….wat een geweldig mooi Klompenpad. Erg mooie vergezichten, supermooi wandelen in het bosgebied, erg leuk om de mooie cottages in Heveadorp te zien, de uitleg onderweg op de borden bij bezienswaardigheden. Alle hulde voor de mensen die deze route hebben gemaakt. Heel goed uitgezet, stevige “overstapjes” bij de weilanden aan het einde. Zelfs een stukje plastic om het prikkeldraad zodat je niet aan het draad blijft hangen. Hartelijk dank voor deze mooie route en een erg fijne dag. Wij gaan deze route zeker nog eens lopen in het voorjaar.

 38. Onderwerp: bewegwijzering

  Ondanks de mist was het een prachtige wandeling met veel hoogteverschillen. Dank aan de vrijwilligers voor het plaatsen van paaltjes, voorzien met een blauwe klomp, Hierdoor is verdwalen onmogelijk Chapeau!

 39. Onderwerp: Prachtig

  Een heel mooi klompenpad!
  Samen met vriendin Mieke het grootste deel gelopen (Boersberg niet gedaan). Onder de indruk van de azalealaan, ook al was die nu natuurlijk niet in bloei. Van de vergezichten, het cascadedal en de hunneschans waar een soort prehistorische sfeer heerst. De afwisseling tussen stuwwal en uiterwaarden maakt het heel gevarieerd lopen.
  De toegang naar het kasteel was mooi versierd met kersttakken. Bij het kasteelcafé op een warm schapenvel op de bank geploft en heerlijk geluncht. En tot slot nog het kasteel van binnen bekeken. Echt een aanrader want het is mooi ingericht, de exposities interessant en als kers op de taart nog de tijdelijke expo over schilder Bilders in Museum Veluwezoom.

 40. Onderwerp: Prachtige aanwinst

  Op 13 december hebben we dit nieuwe klompen pad gelopen. Het was een nevelige dag waardoor we niet echt van het uitzicht konden genieten maar desondanks een prachtige route. Langs kasteel Doorwerth is het erg mooi maar de wal nog mooier. Heuvel op, heuvel af, je waant je in het buitenland haast. Een erg roofvogel rijk gebied, we hebben er wel 5 gespot onderweg. Een heel mooie wandeling die we zeker bij helder weer nog een x gaan lopen.

 41. Vandaag, 11 december het pad in tegengestelde richting gelopen. We hebben hierbij de verkorte route gelopen. De verschillende hoogten in het landschap maken deze route extra leuk. Dit deel van de route is ook prima om met de hond te wandelen.
  Deze route blijft zeker in onze top drie staan. Aanrader dus.

 42. Onderwerp: Prachtige route

  Heb deze route op een rustige maandag gelopen bij een stralende zon en vrieskou. Erg mooi en afwisselend door het bos en door de uiterwaarden. Mooie route om ook eens in het voorjaar te lopen. Goed aangegeven onderweg. Dat loopt heerlijk als je niet steeds op hoeft te letten.

 43. Onderwerp: Prachtige zondagmorgen

  Vandaag dit nieuwe klompenpad gelopen in de vroege ochtend. Wat een prachtige wandeling is dit met verrassende kronkelpaden die stijgen en dalen en met prachtige vergezichten. De wandeling is op geen enkel punt saai. Ondanks dat ik het gebied door en door ken vond ik de wandeling toch speciaal om zijn diversiteit. Dank aan de vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. groet van Wilma

 44. Onderwerp: Bultje op, bultje af...

  Vandaag een van de mooiste klompenpaden gelopen! Deze route vraagt best een goede conditie en stevige wandelschoenen. De route is erg afwisselend. We zijn langs de Nederrijn begonnen en toen de bossen in. Er is veel te zien: activiteiten bij het water, verschillende dieren (runderen, schapen, reigers, allerlei andere vogels en ganzen in overvloed), sporen van dieren (oa wilde zwijnen), uitkijktoren, veel paddenstoelen, bruggetje in het bos, een ijskelder voor vleermuizen etc.
  Het pad heeft weinig asfalt, voert even maar door Doorwerth, dan direct al weer het bos in, …. echt een klompenpad.
  De app vertelt veel over de historie, omgeving, aardrijkskunde.
  Het begin en eindpunt is kasteel Doorwerth. Je kunt diverse delen bekijken. In kasteelcafe Zalmen is het prima vertoeven en lunchen!
  Deze route zal in alle seizoenen weer zijn bijzonderheden hebben. Het mooie is dat er veel bankjes onderweg zijn en juist ook op plaatsen met prachtige vergezichten.
  Een supermooi en afwisselend pad! Vrijwilligers: helemaal top en bedankt!

 45. Onderwerp: Zwaarste pad van alle paden maar heel mooi

  Vandaag dit pad gelopen met de klok mee. Is ongetwijfeld het meest vermoeiende pad van alle paden. Twee uur door de bossen met prachtige hoogteverschillen. Mooie uitzichten van de steile hellingen en mooi landschap in Heveadorp. En dan nog van boven over de Neder-Rijn richting Betuwe kijken.
  De laatste kms langs het water en aan de rechterkant nog een koppel blaarkoppen gezien en schapen, zodat het niet alleen een boswandeling leek, maar ook nog een beetje een (boeren)klompenpad.
  Veel mountainbikers, maar ik heb daar geen last van, stoor me daar niet aan.
  Ook uitzonderlijk veel wandelaars. Ik betwijfel wel of ze allemaal de hele route lopen. Vandaag ben ik al de vierde hier in dit gastenboek, dat nog nooit meegemaakt op één dag. Bedankt weer iedereen en Doorwerth gefeliciteerd met deze aanwinst.

 46. Onderwerp: Over de heuvels en door het dal

  Genoten van deze nieuwste telg in Klompenpadland. Goed gemarkeerd. Prachtige omgeving. Afwisselend, uitdagend, verrassend, maar vooral uniek. Lees, kijk mee en geniet van mijn Dorenweerste Klompenpadwandeling op http://www.anita0407.waarbenjij.nu

  Complimenten aan de bedenkers en makers van dit pad.

  Wandelgroetjes Anita

 47. Onderwerp: Aanwinst

  Wat een prachtig klompenpad, we hebben er ongeveer 30 gelopen, maar deze hoort beslist bij de top 3, (voor ons op de 1ste plek).
  Een goede conditie is meegenomen veel stijg-en daalwerk. Door het heldere weer prachtige uitzichten over de Rijn en Betuwe. Veel bos en parkachtige terreinen, met veel bankjes.
  De route was prima bewegwijzerd, vrijwilligers bedankt voor het mogelijk maken van de route.

  Tjeerd en Jantje Veenendaal

 48. Onderwerp: Prachtig

  We komen uit de buurt maar dit pad heeft ons onbekend terrein laten zien. Wat een prachtige route, veel klimmen en dalen. De bordjes staan prima. Deze route is een aanwinst!!

 49. Onderwerp: Doreweertsepad

  Mooie natuurwandeling met veel klimmen en dalen je moet wel FIT zijn

 50. Onderwerp: alsboven

  Kaartje beter bekeken zie nu dat het de aanlooproute is
  Dom van mij maar dat moet u mij maar vergeven
  groetjes Andries

 51. Onderwerp: kleur markering

  Zie ik het goed op het kaartje ? raken 2 blauw gemarkeerde routes elkaar ? dat is lastig moet ik naar de bordjes lopen om te lezen welke ik moet volgen
  verschillende kleuren is toch beter , ook kleuren die op elkaar lijken is voor kleurenblinden lastig pijltjes zijn op korte afstand te zien maar namen niet !

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*