Griezeveensepad

Ontdek het mooie buitengebied van Voorthuizen. Wandelen door bos, over zandpaden, langs beken en door weilanden.  Klompen aan, rugzak op en gaan!

Rondwandeling: het Griezeveensesepad (14 km)

Startpunt: Eethuisje De Heuveltjes, Apeldoornsestraat 36-1 in Voorthuizen

Openbaar vervoer: Bushalte Bosweg in Voorthuizen (vanaf station Apeldoorn of Amersfoort)

Markering: Blauwe markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen

Route combineren: Het Griezeveensepad is gedurende 2019 niet te combineren met het Appelpad vanwege de aanleg van de Rondweg Voorthuizen. Overstappunten en -routes zijn tijdelijk verwijderd en ook de kaart op de website, de app en de bewegwijzering zijn aangepast. De folder is niet aangepast.

Horeca onderweg:

Verkooppunten brochure:

Heeft u een opmerking over dit Klompenpad of een tip, dan horen we dat graag van u! Stuurt u ons dan een mailtje via het contactformulier.

Wilt u uw wandelervaringen delen met andere (potentiële) wandelaars, dan vragen we u uw reactie in het gastenboek hieronder achter te laten.

Gastenboek

 1. N.a.v. opmerking over horeca langs de route (berichtje) 1 juli 2019)

  Beste Lars Geitenbeek,

  Door een missverstand is de reactie op uw bericht geschreven door de coördinator van de plaatselijke vrijwilligersgroep niet op de website verschenen. Dat doe ik, terug van vakantie, alsnog:

  Beste Lars Geitenbeek,

  De restaurants tussen punt 3 en 4 bestaan wel , maar zitten op de campings/ recreatieparken waar de route langs loopt.

  Hoop dat U hiermee voldoende bent geïnformeerd.
  Met vriendelijke groet
  Henk van de Beek
  Coördinator Griezeveensepad.

 2. Deze wandeling maandag 19 augustus 2018 gelopen. De eerste 8 km. van deze wandeling zijn grotendeels over asfalt en langs bungalowparken. Zelden zo’n saai stuk gewandeld op een klompenpadwandeling. Daar is vast meer van te maken. Voor het gedeelte onder de Apeldoornsestraat kan beter naar een alternatief gezocht worden. De wandeling is wel prima aangegeven,

 3. Vandaag dit op het eerste oog fraaie wandelpad gelopen. Het startpunt Eethuis De Heuveltjes was gesloten op maandag, waardoor we ook geen toegang hadden tot de parkeerplaats. Even verderop konden we de auto wel kwijt. We hebben de route linksom gelopen. Om heel eerlijk te zijn viel ons de route tegen. We zijn zo langzamerhand misschien verwend met prachtige landweggetjes, mooie doorkijkjes, kleine verborgen paadjes die je zelf nooit gevonden krijgt, routes over landerijen, door boomgaarden etc etc. Daar was op deze route in het eerste gedeelte helemaal niets van te vinden. Saaie rechte wegen, veelal van asfalt met legio nep-woningen-parken, waarin mensen verveeld naar wandelaars zitten te turen. De paar beekjes die je tegenkomt tijdens de wandeling stonden helemaal droog. Dat hielp dus ook niet. In het bos waren wel wat leuke zandpaden te vinden, maar dat heeft niet zoveel met een klompenpad te maken. Dan kun je net zo goed een boswandeling maken. De laatste 4 a 5 km waren wel prima. Hier wel een mooi boerenlandschap met onverwachte paadjes, fraai stukje bos en afwisseling in het landschap met zelfs een zandverstuiving. Wel een pluim voor de vrijwilligers, bewegwijzering was meer dan prima.

 4. Op de kaart staan tussen punten 3 en 4 twee restauranten op de kaart. Deze zijn niet aanwezig.

 5. Net terug van het lopen van het Griezeveensepad. Een prachtig rondje, vooral het stukje over het weiland! We hebben genoten.

 6. Leuk rondje hardlopend gedaan in klein uurtje. Op deze maandagochtend kan dat met maar 3 tegemoet lopende wandelaars

 7. Op deze uitzonderlijk mooie zonnige dag het Griezeveensepad gelopen. Vanaf het startpunt naar het zuiden richting de grijze veen, dus tegen de klok in gewandeld. Wij hebben zeker genoten van het pad wat erg afwisselend is.
  In het Wilbrinkbos net na het vennetje lag bij een kruising een paaltje met bewegwijzering om, maar dit heeft geen probleem gegeven de route te vervolgen. Geweldig hoe goed alles aangegeven wordt.

 8. Gisteren dit pad voor de eerste keer gelopen. Vanaf het eethuisje ging ik meteen het bos in en kwam in het zuidelijk deel van de route (met aardig wat asfalt en vakantiehuisjes). Vanaf het Stroeërbos wordt het flink zandering en veel mooier. Al met al aardig wat afwisseling, ook met het mooie Wilbrinksbos. Mijn advies: loop eerst het zuidelijk gedeelte, vanaf de start bij het eethuisje. Op mijn wandelweblog heb ik een verslag geschreven : https://willemswonderlijkewandelingen.com/2018/09/07/klompenpad-griezeveensepad/

 9. Ook voor deze wandeling lof voor het uitzetten. Ik heb niet zo’n probleem met hard of onverhard of langs huizen en camping. Dat geeft voor mij een gevarieerde wandeling. We hebben zo genoeg te zien onderweg. En we worden nog steeds aangenaam verrast op sommige stukken. De theetuin was ook nog prachtig en een plezierige tussenstop.

 10. Vorige week het pad gelopen, wat een feest, te beginnen bij dat prachtige bos…. alsof je in een sprookje terecht komt.
  Het laatste stuk is wat rechttoerecht aan, waardoor ik de volgende keer het pad linksom zou gaan lopen, dus het bos in aan de kant van het eethuisje…
  mocht het parkeerterrein vol zijn is even verderop op de Apeldoornsestraat ook een parkeerplek die aansluit op het pad (op zondagochtend was er plek genoeg trouwens)
  en wat ik echt heel opvallend vond, er lag geen enkel stukje afval op de grond, wat een super schoon pad, hulde aan de organisatie en de andere wandelende mensen om het zo schoon te houden 🙂

 11. 5 mei 2018 Bevrijdingsdag. Vandaag het Griezeveensepad gelopen en inderdaad valt de start wat tegen.
  Ook is er niet veel parkeerruimte bij het startpunt. Het hek van het Geldersch Landschap is dicht als het eethuisje de Heuveltjes nog niet open is en dat zijn er maar een paar parkeerplekken langs de drukke weg. Tot aan het Grieze Veen is het mooi, maar de route daarna over asfaltwegen en de vele campings had wat ons betreft niet gehoeven. Maar niet getreurd vanaf nr. 5 ( volgens ons een beter startpunt; ruimer van opzet en met meer parkeerplekken) is het, zodra je de Apeldoornsestraat weer oversteekt, meteen mooi bosgebied en dan is het tweede deel van deze route mooi, rustig en afwisselend en is het asfalt waarover de route af en toe loopt niet storend meer. Prachtig stukje ook dwars door de weilanden. Puur genieten en tot slot de sprookjesachtige bomen in het Wilbrinkbos.

 12. Op 3 april het Griezeveensepad gelopen. Wat een mooie route over weilanden en slinger paadjes door een heuvelachtig bos. In het begin een paar struikelblokken (omgevallen bomen) later sprookjesachtige bomen. Veel vogeltjes in het bos en zelfs een boomkruiper gespot. Geweldige bewegwijzering, we hebben de app niet hoeven raadplegen en helemaal foutloos gelopen. Onze complimenten voor dit prachtige pad.

 13. Beste wandelaars,
  Het Wilbrinkbos ( de Heuveltjes) is een onderdeel van het Griezeveensepad. Hier worden in deze periode diverse snoei en kap werkzaamheden verricht. Paden zijn moeilijker te bewandelen en het kan gebeuren dat er markeringen niet meer aanwezig zijn. Ook de overstaproute naar het Appelpad is in het Wilbrinkbos vernield hierdoor.
  Als deze werkzaamheden klaar zijn, zullen wij als naloopgroep dit z.s.m. herstellen.
  De coördinator.

 14. In december 2015 was dit mijn eerste klompenpad. Vandaag voor de derde keer gelopen. Alle paden reeds gelopen.
  Dit is een super pad, alleen jammer van de eerste kms (klok tegen), teveel asfalt (2,7 km) en campings..
  Daarna prachtig bos (ruim 3 km), daarna langs boerderijen en zelfs 500 meter door een weiland. Aan het eind weer een prachtig bos met hei en vennetjes. Erg afwisselend. Asfalt hier is absoluut niet storend, zeer rustig gebied.
  Op de Veluwe zijn nogal wat klompenpaden die eigenlijk boswandelingen zijn. Hier dus niet.
  De gevolgen van de recente storm zijn in het bos goed te zien.
  Op een paar plaatsen zijn loslopende honden toegestaan, dat vind ik een negatief punt. Verder vooral in het begin ook veel “beestenfabrieken”, met de nodige stank. Net als bij Huinerpad en Kruishaarderpad.
  De bewegwijzering is uitstekend, geen geloer op plattegrondjes en / of schermpjes, gewoon doorlopen.
  Ik noteerde 32% hard (asfalt). Dat is niet erg veel. Tot de volgende keer.

 15. Het is moeilijk en er zijn de nodige eisen om een route te maken. Dat zal ongetwijfeld bij het tot stand komen van dit pad ook zo geweest zijn. Toch denk ik dat er hier sprake is van een gemiste kans. Aan de zuidzijde van het pad liggen veel verharde wegen en ook bij b.v. de Zevenbergjesweg. De route had b.v. de lus over de Hunnenweg niet moeten maken, maar de bospaden door het Boeschoterbosch. De route aan de zuidkant zou alleen te verklaren zijn door sponsoring door de campingparken, want behoudens het Grijze Veen is er m.i. geen toegevoegde waarde. Op de lijst van de klompenpaden komt dit pad in de ‘degradatiezone’. Mijn conclusie: een matig klompenpad met gemiste kansen.

 16. Beste meneer André,

  Jammer te lezen dat het Griezeveensepad tegenviel.
  Ik reageer even op uw opmerking dat het lijkt of de route bewust langer is gemaakt. Dat is niet zo. Samen met de lokale werkgroep is getracht een route samen te stellen die de wandelaar langs mooie en interessante plekken leidt. We zijn daarbij afhankelijk van de medewerking van (particuliere) grondeigenaren. Soms moet je dan de gewenste route enigszins aanpassen.

  We hopen dat u nog veel wandelplezier heeft bij het wandelen van de Klompenpaden,

  Marlies van Loon – Beheer Klompenpaden Gelderland

 17. Klompenpad gelopen, maar valt erg tegen. De helft loopt men over asfalt en langs wegen waar bungalowparken staan. Zelfs een flink stuk langs de provinciale weg. Het lijkt erop of het pad bewust groter gemaakt is om het langer te maken en er niet gekeken is naar natuurschoon. Tip! Loop de helft van het pad door het bos en koop vooraf een goede wandelkaart en maak zelf en alternatief maar mooier rondje.

 18. Ik heb deze route met mooi zonnig zomerweer gelopen. Wat opvalt is dat de paden steeds net buiten en net binnen de bossen lopen, het lopen op de grens van gecultiveerd land en natuur maakt de wandeling bijzonder. De omgeving van Voorthuizen is prachtig landelijk. Er zijn veel stalhouderijen en dus veel paarden te bewonderen onderweg. Weliswaar loop je met regelmaat over asfalt, maar die wegen zijn rustig en vaak omzoomd met hoge mooie bomen. Ga zo door bedenkers van de klompenpaden; dit is er weer één waar ik met tevredenheid op terugkijjk.

 19. Gisteren dit Klompenpad gelopen. Het eerste deel dat langs allerlei campings loopt vond ik saai. Het tweede deel was zeker de moeite waard. Goed bewegwijzerd. Jammer dat je er op maandag nergens iets kunt nuttigen.

 20. Het eerste deel van dit pad gaat over verharde wegen lans vakantieparken. Daar loop je langs heggen en zie je weinig. Het tweede deel, door het bos, vind ik het mooist. Bewegwijzering was prima. Gelopen op 5 juni 2017.

 21. is ook weer een van de mooie klompenpaden om te gaan lopen
  de start is bij het gezellige en sfeervolle eethuisje de heuveltjes en die heuveltjes ga je al meteen lopen
  als je de apeldoornseweg oversteekt en zo de bossen inschiet met in het begin nog wel wat drukte en
  mensen met honden,maar hoe verder je weg geraakt wordt de drukte minder en de paadjes smaller
  ook mooie stukjes met bosvennen en randen langs de weilanden in de overigens zeer goed gemarkeerde
  route waarbij het laatste stuk iets minder is en veel over verharde weg gaat maar wel met weinig verkeer
  om weer terug te komen bij dat sfeervolle eethuisje en daar fysiek aan te sterken.

 22. Eergisteren dit pad gelopen. Het eethuisje bij de start was nog niet open dus pas aan het einde hebben we in dit gezellige eethuisje “De Heuveltjes” een bakkie kunnen nemen.
  De route was niet te missen, zo duidelijk aangegeven. Na een klein mooi stuk vanaf de start komen er een paar km’s asfalt. Nu zijn de campings nog niet vol dus niet zo erg veel verkeer en ook geen fietsers onderweg maar met mooi weer is dat stuk asfalt een ellende want de wegen zijn niet zo breed dus de auto’s e.d, razen behoorlijk dicht langs je op. Helaas hebben niet alle automobilisten het fatsoen om een beetje rekening te houden met wandelaars in de berm. Daarna kwam weer een heel mooi stuk. Ook het laatste stuk op de heuveltjes is leuk. Wel oppassen voor de boomwortels. Alles bij elkaar toch (in dit rustige jaargetijde) voor ons een mooie route.

 23. Op 8-1-2017 dit klompenpad gewandeld. Weer was ik verrast door de mooie omgeving.
  De bepijling is goed.
  De informatie op de folder is leuk om te weten.
  Al met al nog een keer wandelen, maar dan in de zomer.

 24. Een duidelijk gemarkeerde route. Linksom de route gelopen en het viel me op dat je veel over verharde paden en asfalt loopt. Deze ochtend was extra mooi vanwege de rijp op het gras en de opkomende zon. De weilanden lijken dan net meertjes en vijvers. De bossen zijn prachtig met name het Wilbrinksbos.
  Conclusie: mooie omgeving, veel op verharde paden en asfalt, prachtige bossen en een volledig ronde route.

 25. Dit mooie, afwisselende pad was goed te volgen. We hebben genoten van de afwisseling van weilanden en bos. Vooral het eind van de wandeling, met de heuvels in het bos, was verrassend mooi! In de beschrijving staan leuke wetenswaardigheden beschreven die ook de moeite waard zijn.
  Starten met koffie in Voorthuizen in brasserie Lounge 3 en afsluiten van de dag in pannenkoekhuis “De Heuveltjes” maakt de dag compleet.

 26. Hartstikke mooi klompenpad met als aanrader halverwege een bezoek aan de theetuin het Veenhuusje!
  Nadeel is wel dat een gedeelte door het bos een hondenlosloopgebied is daar hebben wij geen goede ervaringen mee.
  Elke eigenaar van een (grote) hond roept als eerste als een hond op je afkomt: “hij doet niets hoor”
  Helaas hebben wij anders meegemaakt.

 27. Hartstikke mooi klompenpad met als aanrader halverwege een bezoek aan de theetuin het Veenhuusje!
  Nadeel is wel dat een gedeelte door het bos een hondenlosloopgebied is daar hebben wij geen goede ervaringen mee.
  Elke eigenaar van een (grote) hond roept als eerste als een hond op je afkomt: “hij doet niets hoor”
  Helaas hebben wij anders meegemaakt (niet tijdens een klompenpad)

 28. Beste wandelaars,

  Ik begreep van de coördinator van het Griezeveensepad dat er wel degelijk bankjes langs de route zijn, te weten op ongeveer de helft van de route op de parkeerplaats van Staatsbosbeheer waar je de Apeldoornse straat oversteekt. Op de Hunnenweg staat ook een bankje en verder in het Wilbrinkbos en bij het Griezeveen.

  Marlies van Loon
  Team Klompenpaden

 29. Wij staan op de camping in Voorthuizen en hadden onze wandelgroep uit Utrecht uitgenodigd om deze wandeling te komen maken.
  We zijn gestart bij de Heuveltjes en wisten dat dit restaurantje op maandag gesloten is.
  Vol goede moed zijn we vertrokken. Na 15 km gewandeld te hebben kwamen we voldaan weer op ons vertrekpunt terug.
  Wat wij wel jammer vonden is, dat er halverwege geen bankjes zijn waarop we even konden rusten en dat er ook geen gelegenheid was om iets te nuttigen.
  Maar het was zeker de moeite waard om deze route te lopen. Mooi gebied, prachtige bloemen en leuke vennetjes.
  Tip neem zelf iets te drinken en te eten mee.
  Reuze bedankt voor deze prachtige goed aangegeven route.🔝

 30. Op 21 mei dit hele leuke Klompenpad gelopen. Gestart vanaf Eethuisje De Heuveltjes. Linksom gelopen. Dan heb je eerst het stuk asfalt met de vakantiewoningen. Daar moet je inderdaad even doorheen. Daarna zeer afwisselend met weiland en een bos. Het slotstuk ‘de heuveltjes’ is de wandeling alleen al meer dan waard. Prachtige foto’s gemaakt.

 31. Afwisselende route, uitstekend aangegeven. Alleen bij de Twaalf Apostelen zou een extra paaltje (ten teken dat je op de heuvel het pad moet vervolgen) welkom zijn. Vooral eerste deel veel asfalt. Voorthuizen zou beter Voorthuisjes kunnen heten, gezien de enorme hoeveelheid chaletparken! En helaas nogal wat motorenlawaai op deze prachtige Hemelvaartsbevrijdingsdag.

 32. Op zaterdag 30 april 2016 dit pad gelopen. Hoewel het de afgelopen week flink geregend heeft is het, dankzij de Veluwse zandgrond, goed te doen. Natuurlijk hier en daar wat modder, maar daar is het een klompenpad voor. Ik ben bij het startpunt (Eethuisje De Heuveltjes met een vriendelijke uitbater) begonnen en ben tegen de klok in gelopen. Na het mooie Grijze Veen volgt er een stuk langs campings. Al snel wordt het weer mooi en loop je een flink stuk door het bos, om daarna in het prachtige buitengebied rond Boeschoten te komen. Daar loop je door het weiland, stap je over het draad en loop je met een plank over de sloot. Prachtig. Zoals een klompenpad hoort te zijn! Houd je van de afwisseling tussen weilanden en bos dan is dit zeker een pad om aan te bevelen.

  Dank aan alle vrijwilligers (en grondeigenaren) voor dit mooie pad!

  Tip voor de vrijwilligers: op de Welgelegenweg met de kruising Gruttoweg is een sticker weggekrabt. Een lantaarnpaal verder is die beschadigd en op het eerste metalen bordje in het bos (na het oversteken van de Tolnegenweg) heeft men ook zitten prutsen en lijkt het pijltje te zijn verdwenen.

 33. Vandaag 9 april het griezeveensepad gelopen ,wij troffen het met het weer
  De wandeling begon met zon en het eindigde met zon.
  Het is een mooie en gevarieerde wandeling echt de moeite waard.
  Een leuke koffie stop is het veenhuisje
  Gr Fam Vrijhof

 34. Vandaag Terbroeksepad gelopen, deze overlapt een stuk van het Appelpad. Het Appelpad ga ik deze week ook nog lopen (ben ik van plan). Volgens de kaart is de aanlooproute vanaf Griezeveensepad 5 km, Appelpad zelf is 8 km, dus 18 km extra!

 35. Heeft iemand deze al eens gecombineerd met appelpad……Zo ja hoeveel km kom je dan op uit

 36. Zondag 28 februari dit mooie klompenpad gelopen onder een lekker winterzonnetje.
  Als “doorgewinterde” klompenpadwandelaars hebben we er van genoten, heel gevarieerd en duidelijk aangegeven.
  Door het regenachtige weer van de laatste tijd, waren sommige stukken erg nat, maar dat mag de pret niet drukken.
  Vrijwilligers en grondbezitters heel hartelijk dank voor jullie inzet.

 37. Een lekker zonnetje, een stevig windje en net 2 graden…..een uitgelezen dag om te wandelen!
  Niet zo ver van huis hebben wij kunnen genieten van een prachtige wandeling, net buiten Voorthuizen.
  De bewegwijzering was goed, er staan verschillende bankjes, de verharde paden vallen wel mee (misschien niet opgevallen, omdat sommige plekken in het weiland drassig waren en we ook 2x over een flinke plas hebben moeten springen in het bos), de wandeling is gevarieerd en zal vast in het voorjaar nog veel mooier zijn.
  De vogels laten zich al goed horen en zien! Schapen in overvloed. Er lag her en der nog wat sneeuw.
  De 14 km waren zo gelopen. Dank aan de organisatie!

 38. Vandaag, 11 februari 2016, deze wandeling gelopen en ben het eens met Marijke wat betreft de vele bungalowparken en met Jacqueline ten aanzien van de hoeveelheid verharde wegen. Maar de overige stukken maken dat dit klompenpad per saldo een positieve score van ons krijgt.

 39. Vandaag – 10 februari – de wandeling gelopen. Het eerste stuk langs het Griezeveen vond ik heel mooi. Jammer dat de wandeling daar niet omheen liep. (is dat niet mogelijk?) Daarna een wat saai stukje langs bungalowparken – misschien een idee om de wandeling daar doorheen te laten lopen in plaats van eromheen. Het bos en het stuk daarna met bos en weidelandschap vond ik heel mooi en gevarieerd. Vooral de heuveltjes aan het eind, met een leuk pad en een paar heel mooie bomen. Ik hoorde van een plaatselijke bewoner dat een van de groepen bomen de 12 apostelen wordt genoemd. De bewegwijzering was top! Wel iets te weinig bankjes onderweg.

 40. Jammer dat dit klompenpad teveel verharde paden heeft, voor ons die al heel veel mooie klompenpaden hebben gelopen zeker niet voor herhaling vatbaar, de omgeving van het Griezeveen is wel mooi.

 41. De route al 2 keer gelopen….leuke verrassende plekjes, dank aan alle mensen die hieraan willen meewerken!

 42. Op 2e kerstdag met lente-achtige temperaturen dit nieuwe klompenpad gelopen. Was langs de provinciale weg bij De Heuveltjes behoorlijk vol met geparkeerde auto’s. Wellicht een idee om de slagboom van Het Geldersch Landschap te verplaatsen tot achter de parkeerplaats van het Eethuisje. Dan is het veel veiliger voor wandelaars en weggebruikers. Zoals op andere klompenpaden ook vaak het geval is, is de aan de paden gelegen horeca vaak gesloten. Als wandelaar bereid je je daar op voor door zelf één en ander mee te nemen. Het is een zichzelf versterkend effect. Denk dus eens na over wandelarrangementjes, er liggen vast wel mogelijkheden. Verder is het een hele mooie wandeling, afwisselend door bos en cultuurlandschap. Jammer alleen van het stuk langs de Lange (!) Zuiderweg en de campings, beetje saai stuk. En uitkijken voor auto’s enzo. Maar als je dat deel gehad hebt, is het prima genieten.

 43. Dit klompenpad zojuist hardlopend gedaan. Echt een aanrader als je een mooie route zoekt die deels verhard en onverhard is. Bos, weiland, een vennetje, erg divers! Voor herhaling vatbaar!

 44. Op 30 dec. deze mooie route gelopen, wij moesten de auto ook aan de drukke straat zetten. Wat Wouter schrijft hebben wij allemaal ervaren, zelfs die onwennige koeien 🙂 en de pijl op een bordje bij de zandheuvels ontbrak nog steeds waardoor wij verder liepen en gingen dwalen dus maar teruggelopen. Voor herhaling vatbaar dit pad!

 45. Vanmiddag deze route van 14 km gelopen bij 14°C, wel bijzonder zo midden in de winter.
  Ik ben linksom gelopen, dus achter De Heuveltjes (gesloten) begonnen. Meteen een mooi stukje langs het Grieze Veen. Verder wel veel stukken verharde weg, maar dat maakt het lopen ook lichter.
  Helemaal op het eind, bij de scherpe draai waar de heuvelrij moet worden beklommen ontbreken de pijltjes op de bordjes. Verder waren de aanduidingen perfect!
  Er was relatief maar weinig grasland om door te lopen, het vee dat er liep moest er nog wat aan wennen, maar was niet lastig.
  We liepen vandaag bijna in konvooi, vermoedelijk hebben tientallen mensen de route inmiddels gelopen.

 46. op het kaartje bij nummer 5 kunt u ook parkeren dit is de arnhemsekarweg wel halverwege de route

 47. Als reactie op het parkeren: Als eethuisje De Heuveltjes gesloten is, zit de slagboom dicht en kan je niet aan de achterzijde parkeren maar alleen langs de weg, hier zijn ca. 20 parkeerplekken beschikbaar. Als ze open zijn, kunt u wel aan de achterzijde terecht. Nog veel wandelplezier op het klompenpad gewenst!

 48. Heer of mevr. Van de Beek; Is dit een vraag voor Landschapsbeheer Gelderland. Dat kan via een contactformulier, zie boven. Ik heb eerder in het gastenboek wat geschreven en ik wil ook wel een reactie geven.
  Ik heb dinsdag j.l. de route gelopen. Van 1 november tot 1 april is van maandag tot donderdag het eethuisje dicht.
  Klik eventueel op “Eethuisje De Heuveltjes” hierboven.
  Achter het eethuisje is een parkeerplaats voor wel 15 auto’s, denk ik. Daar heb ik mijn auto geparkeerd.
  Er wordt ook aanbevolen om met koffie te beginnen (als de tent open is) en met pannekoeken te eindigen, dus daar parkeren zal toegestaan zijn.

 49. Waar kunnen we de auro parkeren? Bij eethuisje de Heuveltjes kan alleen maar langs de weg?

 50. Vandaag met mooi weer klompenpad gelopen.
  Mooie route,alleen wat veel over verharde wegen.
  Goed aangegeven route,alleen missen we een routeverkorting.
  Complimenten voor allen die hier aan meewerken/gewerkt hebben.

 51. Mooie afwisselende wandeling. En onderweg enorm genoten bij ‘t Veenhuusje met heerlijk home made gebak en champagnethee. De moeite waard om hier even een kijkje te nemen.

 52. Oeps…… Ik zie nu dat er toch wel meer verkoop punten zijn….even “toon meer” aanklikken!

 53. Wat vreemd dat je de brochure van het Griezeveensepad niet eens in Voorthuizen kunt kopen! Of zijn er toch meer verkoop punten die nog niet op de site staan!
  Ik zie graag een reactie…..

 54. Vandaag dit pad gelopen. Is geweldig mooi en verrassend. Op de Prinsenweg wel opletten, daar moet je het weiland in. Daarnan kom je weer in een prachtig bos met paadjes en een heideveldje met een vennetje. Als je denkt alles gehad te hebben krijg je helemaal aan het einde nog een paar fikse bulten voor je kiezen.

 55. Vandaag enorm genoten van het “gloednieuwe”14 kilometer lange Griezeveensepad. Dit pad is zeer de moeite waard en behoort zeker tot de mooiste die wij hebben mogen lopen. Zeer gevarieerd met af en toe een verrassing! Complimenten voor de uitstekende bewegwijzering.

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.