Kopermolenpad

Ontdek het mooie buitengebied van Wenum Wiesel. Wandelen langs beken, over historische paden en enken, door weilanden en beekdalen. Laat je verrassen door dit bijzondere afwisselende landschap. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Rondwandeling: het Kopermolenpad (13 km)

Startpunt: Wenumse Watermolen, Oude Zwolseweg 164 in Wenum Wiesel

Openbaar vervoer: Bushalte Papegaaiweg in Wenum Wiesel

Opstappunt: Gewoon Gastvrij, Elburgerweg 1 in Wenum Wiesel 

Markering: oranje markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen

Route combineren: het Kopermolenpad kan gecombineerd worden met het Holhorsterpad. Overstappunten en -routes zijn aangegeven op de kaart en in het veld

Horeca onderweg:

Verkooppunten brochure:

Heeft u een opmerking over dit Klompenpad of een tip, dan horen we dat graag van u! Stuurt u ons dan een mailtje via het contactformulier.

Wilt u uw wandelervaringen delen met andere (potentiële) wandelaars, dan vragen we u uw reactie in het gastenboek hieronder achter te laten.

Gastenboek

 1. Op 12 augustus voor de 2e keer Kopermolenpad gelopen, nu opnieuw de moeite waard. Nu misten we bijna een bordje, gelukkig hadden we de app op onze smartphone erbij. Bij punt 9 , langs Kanaal Noord, waar je over kunt stappen op het Holhorsterpad, staat de markering verborgen aan een lantaarnpaal, achter een groot bord wat richting aangeeft voor een horecagelegenheid aan de andere kant van het water.

 2. Vandaag deze mooie route gelopen. We hebben van het gevarieerde landschap genoten en vinden deze route een echter aanrader en gaan de route zeker nog een keer lopen.

 3. Afwisselende route met vele doorkijkjes en zowaar het Vliegende Hert (m/v) beiden tegen gekomen aan de westkant van de route.
  De bewegwijzering is wel compleet (wij liepen tegen de klok in) MAAR af en toe zeer onopvallend vanwege het hoge gras e.d. Markeringen op minstens op heuphoogte zijn VEEL duidelijker .
  Qua onderhoud lag alles er prima bij, op een plek nà: het stuk ten westen langs het Kopermolengebied langs de vijver met de Vistrap en Tracé Rijksweg50 mag wel met de heggenschaar kennismaken, want vele braamtakken en enkele brandnetels overgroeien het pad.
  Iedereen bedankt voor het onderhouden van dit pad

 4. Tijdens dit mooie klompenpad kom je veel landgoederen en grote huizen tegen. Eén van die villa’s is Landhuis De Ploeg bij Wiesel. De Rotterdamse industrieel Louis Joseph Dobbelman liet dit huis begin 19e eeuw bouwen omdat hij in een gebied wilde wonen “waar je de wind door de bomen kon horen ruisen, de vogels kon horen fluiten en waar de beek stroomde.” Dat is precies wat je vandaag de dag nog tegenkomt op dit mooie, afwisselende en nu heel groene klompenpad. Benieuwd naar mijn beleving? Lees mijn blogpost: https://suzannevdijk.wordpress.com/2021/06/12/kopermolenpad-langs-molens-landgoederen-beken-en-enken/

 5. Onuitgeslapen, moe en chagrijnig op pad. Maar van deze wandeling fleurde ik helemaal op. Wat is het mooi. Ik vond het Wiesel deel wel mooier dan het Wenum deel. Prachtige droomhuizen ook.

 6. Vandaag deze route gelopen , wat genieten is het toch in deze mooie omgeving, heel afwisselend, leuke zandpaden , langs weiden en bos.
  Genieten vd rust en ruimte!

 7. Uitgestapt bij bushalte aan de Papegaaiweg en stukje verder bij Cannenburg rechtsaf zandpad ingeslagen,om daarna
  verder over zandpaadje door bloemrijk natuurgebied verder te wandelen. 2x houten bruggetje over om langs de
  Wenumse watermolen te komen en verder via zandpaadje langs de Wenumse beek.Prachtig begin van deze
  wandeling.Even later weer over zandpaadje langs smalle beek en via breder zandpad door wei-en polderland,oud
  houten brug over zo de dijk op langs de Papegaaibeek.Stukje verder langs de oude draaiende Oranjemolen gekomen.
  Daarna over zandpaden door wat bosachtig gebied om wat later bij landhuis de Ploeg uit te komen en hier weer zo ‘n
  mooi zandpaadje door bloemrijk grasland om weer na wat bosgebied met behulp van wat stenen de bronbeek over
  te steken.Na Wok Sprengenhorst linkaf zandpad ingeslagen om door de bossen weer terug uit te komen bij de
  bushalte aan de Papegaaiweg.Prachtige afwisselende en goed gemarkeerde wandeling mogen beleven.

 8. Een wandeling over een overvolle Veluwe is niet meer nodig. Met dank voor dit prachtige pad. Ook genoten van de cultuurhistorische elementen. Het zag er prima onderhouden uit.

 9. Vandaag deze route gelopen, we waren onder de indruk van de variatie in het landschap. Weilanden, bos, zelfs een beekje oversteken middels keien en heel veel geschiedenis en cultuur.
  De route is een echte aanrader.

 10. Klein puntje over de bewegwijzering. We kwamen van het opstappunt, liepen met de klok mee. Dan kom je langs de beek met de kopermolen aan je linkerhand, en direct daarna op een t-kruising. Daar mist een een bordje bordje of je links of rechts moet.
  Die bewegwijzering was overigens dik in orde.

 11. Vandaag eindelijk dit klompenpad gelopen en ik heb genoten! Voor een groot deel onverhard, goed aangegeven, prachtige omgeving én rustig! Ik ben maar een paar wandelaars tegen gekomen! Voor herhaling vatbaar!

 12. Vandaag het stuk pad nog gelopen wat we 30 maart nog niet hadden gedaan. Zo hebben wij het gehele pad in twee keer gelopen. Wij vinden dit pad erg mooi. Ook vandaag was het heerlijk weer tijdens onze wandeling.

 13. Vandaag hebben we de twee middelste lussen van dit klompenpad gelopen. Wat een prachtig stuk. Mooie paden onverhard en verhard wat zeker geen hinder was. Veel mooie natuur te zien onderweg. Met een heerlijke temperatuur hebben wij erg genoten van de wandeling. Dank aan de vrijwillgers.

 14. Vandaag dit mooie klompenpad gelopen. Qua weer hadden we veel afwisseling: Regen, hagel, heerlijke zon en bewolking. Het leverde een kleine lage regenboog in een weiland op waarvan we zowel het begin als het eindpunt konden zien… we zijn maar niet op zoek gegaan naar de pot met goud. Het was een prachtig verschijnsel, dus we hebben er van genoten tot die weg was.
  Het klompenpad gaat over afwisselende ondergrond (en ja ook asfalt, maar dit heeft ons zeker niet gestoord) door en langs weilanden, een mooie molen, watertjes, prachtige boerderijen en landhuizen. Heel afwisselend en er is steeds andere natuur te zien. We menen overigens dat we op deze route geen koeien hebben gezien, maar wel ontzettend veel paarden en een aantal schapen. We vonden deze route erg mooi.

 15. @M. De Vries
  De traditionele wandelaar merkt een kalf op wat zich in lang gras heeft verstopt. Deze wandelaar komt thuis en verteld ronduit over het prachtige natuurlijke gedrag wat hij heeft aanschouwd. De biologische wandelaar merkt hetzelfde kalf op wat zich in lang gras heeft verstopt. Deze wandelaar komt thuis en schrijft op social media ronduit over het verschrikkelijke gebeuren dat een kalf zijn moeder is kwijtgeraakt. Maar we zijn er nog niet, de traditionele wandelaar geniet van het zonovergoten weer van vandaag en de biologische wandelaar is alleen maar bezig met de regen die voor morgen voorspeld is
  M. De Vries ga toch fietsen!

 16. Een prachtig Klompenpad, goed begaanbare zand- en grindwegen, stukjes verhard door een mooie streek. Goed bewijzerd.

 17. Loop nog niet zo heel lang “ de Klompenpaden”…
  Deze route is erg mooi, heb genoten…

 18. Vandaag dit klompenpad gelopen. Echt een aanrader!! Mooi, duidelijk aangegeven en een prachtige route door afwisselend landschap.
  Wij hebben ervan genoten, dank je wel beheerders!

 19. Vorige week dit klompenpad gelopen voor minstens de 6e keer. Mooi afwisselend. Valt voor ons in de top 10.

 20. Het Kopermolenpad op mijn verjaardag, 21 februari, gelopen. Het was een prachtige, vroege lente dag. De route is erg afwisselend. Bij de “rare” lus waren we even de weg kwijt (meerdere wandelaars) maar het kwam goed. Moetwel zeggen dat het een zeer druk bewandelde route is, bij terugkomst stond de parkeerplaats stampvol.
  Ondanks dar erg genoten van dit mooie pad.

 21. Het Kopermolenpad op mijn verjaardag, 21 februari, gelopen. Het was een prachtige, vroege lente dag. De route is erg afwisselend. Bij de “rare” lus waren we even de weg kwijt (meerdere wandelaars) maar het kwam goed.
  Erg genoten van dit mooie pad.

 22. Vandaag (21-2-2021) de route gelopen, erg jammer dat grote gedeeltes van de route over fietspaden lopen. Op fietspaden ongezellig achter elkaar aan marcheren. Jammer wij hadden een meer natuurlijke wandeling verwacht.

 23. Pareltje dit klompenpad
  Erg gevarieerd
  Een paaltje ontbrak maar net de app prima de weg gevonden
  Voor herhaling vatbaar

 24. Gisterenmiddag, 1 februari genoten van deze mooie wandeling. Ondanks het natte weer de voorgaande dagen goed begaanbaar. Heerlijk rustig ook. Voor herhaling vatbaar in een ander jaargetijde.

 25. Prachtige route, goed begaanbaar op de bevroren bodem, erg leuk dat er zoveel informatie onderweg wordt gegeven in de app.

 26. Wij liepen dit pad op zondag 24 januari. Prachtig weer dus wel wat drukker, maar heel goed te doen. Mooi pad, maar in vergelijking met andere klompenpaden wel wat meer asfalt.

 27. Op vrijdag 22 januari het Kopermolenpad gelopen. Hier en daar wat drassig maar toch prima te bewandelen. Prachtige route ! Komt zeker in onze TOP 3 tot nu toe. Wat ons ook op andere routes stoort dat wandelaars sinaas cq manderijnenschillen van zich afgooien. Niet doen want deze verteren heel langzaam!

 28. Wij zijn de bewoners van boerderij de Veldmaet, Veldmaterweg 9 te Wenum.
  De route loopt strak langs onze boerderij en zien vaak veel wandelaars en horen dat ze er veel plezier aan beleven.
  Wij hebben ook een rustpunt waar wij gratis thee en koffie schenken. ( kleine fooi voor goed doel is welkom)
  Dit rustpunt is jaarlijks echter alleen open van 1 april tot 1 november.
  Nu krijgen wij vaak van mensen de vraag waar het rustpunt is.
  Graag toevoegen aan ons adres: open van 1 april tot 1 november
  Bvd voor de te nemen moeite.

 29. Een heerlijke route! Na alle regen van gister was de route nog prima te doen. En heerlijk rustig. We gaan hem ook nog eens tegengesteld lopen. Onderweg zijn er genoeg bankjes om je eigen koffie te drinken.

 30. Wat een schitterend pad!
  een van de aller mooiste tot nu toe.
  Niet druk vandaag en schitterend weer.
  Heel erg afwisselend en goed begaanbaar ondanks veel regenval de afgelopen tijd!

 31. In November 2020 dit klompenpad gelopen een echte aanrader schitterend pad om te lopen. Wij gaan deze dit jaar zeker nog een keer lopen. Het mooiste klompenpad tot nu toe. Ook al tegen velen gezegd echt de moeite waard

 32. Gisteren dit, voor ons nog onbekende, klompenpad gelopen. Wat een verrassing! Mooie doorkijkjes tussen de coulissen, boerderijen en erven. En lekker naturel, niet zo aangeharkt. Deze zullen we vast vaker gaan lopen!

 33. Mooi pad in een prachtige omgeving. Je zal er maar wonen.
  Het pad is in verhouding met andere pad veel door bewoond gebied. Je waant je dus wat minder achteraf.
  Doordat er heel veel gewandeld wordt in de omgeving is het er redelijk druk. Ook door niet-klompenpad wandelaars.

 34. Vandaag, oudejaarsdag, voor de vierde keer genoten van dit prachtige klompenpad.
  Een schitterende route!
  Alles prima aangegeven.
  Dank vrijwilligers!

 35. Vandaag, 1e Kerstdag dit schitterende klompenpad gelopen. Erg afwisselend in een prachtige omgeving. Veel mooie boerderijen/landhuizen langs de route. Mede namens mijn vrouw wil ik dit Klompenpad aanbevelen.?

 36. Vandaag ons 45 ste klompenpad gelopen ??van dit jaar en “gevierd” op een bankje met thermoskan koffie! Dit pad liepen wij nu voor de derde maal in 1 jaar en blijft één van onze favorieten. Veel afwisseling in landschap, uitstekend bewegwijzerd, heel veel stilte en we kwamen slechts twee wandelaars op een bankje tegen.
  Onderweg veel mooie boerderijen gezien en weilanden vol schapen, geiten, paarden en pony’s. Bloeiend boerenwormkruid en paardenbloemen en zelf een vlinder kwam voorbij.
  De wandeling zonder jas kunnen lopen, het was zulk prachtig weer vandaag zodat dit 45 ste klompenpad echt voelde als een feestje! ??

 37. We hebben vandaag het langste stuk van deze wandeling gelopen. 10 km. Een zeer mooie afwisselende wandeling. We hebben ervan genoten! Keep up the good work.

 38. Beste Marianne Heslinga,

  Voor de Klompenpaden in het algemeen geldt dat de routes deels over onverharde wegen en door weilanden gaan. Deze paden zijn niet geschikt voor kinderwagens, rolstoelen of rollators. Ook zijn er op bepaalde plekken overstapjes en bruggetjes aangelegd die alleen toegankelijk zijn voor wandelaars.
  Voor het Kopermolenpad geldt dit ook. Er zijn onverharde, smalle paadjes en de route gaat door weilanden. Ook zijn er trappetjes, bruggetjes en een slingerhek in deze route en een plek waar een voorde is (doorwaadbare plaats). Dit maakt dat deze route niet geschikt is voor een rollator (rolstoel of kinderwagen).

  Vriendelijke groet,
  Saskia Glas
  Beheer Klompenpaden Gelderland

 39. Afwisselende wandeling die ook zonder app goed te lopen is.
  We hebben, zelfs op deze druilerige dag, genoten.

 40. Zaterdag 7 november samen met mijn partner dit Klompenpad gelopen. Het was heel zonnig weer en de route was erg mooi en afwisselend. Genoten van de prachtige herfstkleuren, veel blad op de grond en paddestoelen.
  De route was goed en duidelijk aangegeven. Echt een aanrader!

 41. vandaag samen met mijn vader dit prachtige klompen pad gelopen, erg duidelijk bewegwijzerd en leuke info onderweg (ik gebruik de app) een echt klompen pad naar mijn mening, die over erven en af en toe kleine paadjes gaat.
  wij hebben het stukje kanaal overgeslagen en hebben dus de linkerkant (west) 10 kilometer gewandeld.
  ik vind het een aanrader

 42. Gisteren deze 13km lange wandeling gelopen. (wij liepen 14km)
  Verrassend mooie plekjes kom je langs. De herfstkleuren helpen hieraan mee.
  De route is 100% in orde. Enkele stukken over asfalt.
  De westkant is het mooist. Je komt langs verschillende bankjes waar je
  even kan genieten. Al met al een top klompenpad.
  TIP: Laat je hond thuis. De grondeigenaren vinden dit niet leuk.

 43. Vandaag deze prachtige route gelopen. Wij hebben de 13 km gedaan. Het was prima aangegeven en wij hebben de hele weg volop genoten.

 44. Beste Gery Cuperud en andere wandelaars,

  Ik reageer even op de opmerking over dat honden op deze route aangelijnd toegestaan zouden zijn. Er zijn op deze route inderdaad wel stukken waar honden aangelijnd zijn toegestaan, maar als je deze hele route overziet, zijn er ook stukken waar honden verboden zijn.

  De Klompenpaden gaan voor een deel over particulier terrein waar wild een rustplaats heeft, weidevogels zijn of het vee van de boer loopt. Honden kunnen de dieren verstoren, wat stress geeft en in het geval van koeien een lagere melkopbrengst kan veroorzaken. Bovendien is op sommige plekken waar vee graast sprake van besmettingsrisico op Neospora. Wanneer mensen toch hun hond meenemen, kan dit tot gevolg hebben dat de particuliere eigenaren geen medewerking meer verlenen aan het Klompenpad.

  Daarom geven wij aan dat alle Klompenpaden verboden zijn voor honden. Dit om teleurstelling, onduidelijkheid en problemen te voorkomen. We vragen hiervoor uw begrip.

  Nog veel wandelplezier op de Klompenpaden!
  Vriendelijke groet,
  Saskia Glas
  Beheer Klompenpaden Gelderland

 45. 16 augustus. Wat een mooie route, we hebben niet de hele route gelopen (13 km is wat te lang voor mij en het was ook wel warm voor ons hondje) we hadden de auto bij de watermolen neergezet en zijn vanaf daar gaan lopen. Onderweg zelfs een zwarte adder gezien, alleen was die te snel om een foto van te maken.
  Ik hoop dat we hier nog een keer kunnen lopen, we wonen in Apeldoorn, maar zijn hier eigenlijk nog nooit geweest.

 46. Op 26 juli dit pad gelopen, voor mij is dit een thuiswedstrijd want ik woon op een paar km van het startpunt en de omgeving is mij zeer bekend.
  De route rechtsom gelopen, lekker gewandeld het was prachtig weer. Geen andere wandelaars tegen gekomen en het was rustig wandelen.
  Voor mij geen verrassingen op de route, maar je kunt zien dat de route met zorg is uitgezet,
  De wegbewijzering is prima en de route is goed onderhouden.
  Leuke wandeling.
  Dank aan alle vrijwilligers die de route onderhouden.

 47. Vandaag het mooie Kopermolenpad gelopen. Deze staat al heel lang in mijn top vijf. Speciaal mooi vindt ik het westelijk deel. Veel bos, maar zeker ook paardengebied; kleinschalige velden omheind met houten hekwerken en natuurlijk met zeer decoratieve paarden. Prachtig landschap met mooie doorkijkjes. Mooie huizen ook met grote tuinen; je wordt er wel een beetje jaloers van eerlijk gezegd. Een groot voorrecht om er te wonen. We zagen hier ook twee reeën midden op de dag midden op een weiland doodgemoederd grazen. Niets aan de hand.

  Precies in het geografisch midden van het pad ons pauzepunt: ‘Gewoon Gastvrij’ (voorheen Le Triangel). Het oostelijk deel is meer weidelandschap met nogal wat maisvelden. Maar ook hier heel rustiek en mooi. Bij de Wenum Hoeve koffie gedronken en honing en jam ingeslagen. Het was ook nu weer een geweldige wandeling, absoluut een aanrader.

 48. Bakkerij Breden, Zwolseweg 393, Wenum Wiesel is gesloten (Rondwandeling: het Kopermolenpad (13 km)
  Startpunt: Wenumse Watermolen, Oude Zwolseweg 164 in Wenum Wiesel)

 49. Een prachtige wandeling. Met veel aandacht en liefde uitgestippeld. Het is het zesde klompenpad dat wij liepen en hij drong zich nu al naar de top! Een kleinschalig landschap van essen, bosjes en sprengen.

 50. vandaag dit pad gelopen
  hartstikke mooi, goed aangegeven en we hebben weer genoten

 51. 13 juni ons 52ste ipad gelopen. Een aanrader en een pluim voor diegene die dit pad hebben uitgezet. Met stip in onze top vijf. Erg mooi en afwisselend.

 52. Schitterend klompenpad. Gisteren in omgekeerde volgorde gelopen.

 53. Vandaag heb ik dit prachtige klompenpad gelopen met een vriend van me. Wat een mooie afwisselende wandeling!
  De route is goed aangegeven (wel even opletten bij het kruispunt van de “acht” waaruit de wandeling bestaat) en zonder routebeschrijving of app te lopen.
  Een aanrader!

 54. Vanmorgen liepen wij het prachtige Kopermolenpad. We hebben erg genoten. Wat een prachtige wandeling!
  Alles was prima aangegeven.
  Genoeg bankjes langs de route.
  We zijn gelijk aan de koffie gegaan op het mooie plekje met prachtig uitzicht bij de Nieuwe Molenweg.
  Een aanrader, deze wandeling.

 55. Gisteren op Hemelvaartsdag deze route (13 km) gelopen. Afwisselend met veel brede paden, wat is deze tijd plezierig is, maar op de fietspaden wel drukker en soms weinig mogelijkheid om op afstand te blijven. De hele wandeling is hier te zien https://youtu.be/idTEtlB9Soc

 56. Op Hemelvaartsdag genoten van dit mooie klompenpad. Zelfs op deze dag verrassend rustig, afgezien van de (korte) gedeeltes langs het Apeldoorn kanaal en het fietspad langs de oude spoorlijn.
  De route van 13 km gelopen, met de klok mee. Wij vonden vooral het eerste gedeelte erg mooi en afwisselend. Het tweede deel is ook mooi, maar iets meer lange stukken en minder gevarieerd. Goed bewegwijzerd en leuke informatie onderweg. Genoeg bankjes op mooie plekken. Kortom: ook dit klompenpad vonden we zeer de moeite waard!

 57. prachtige route
  we hebben weer genoten
  dank voor de vrijwilligers voor het onderhouden

 58. Op 12 mei het Kopermolenpad gelopen. Brede zandpaden tussen de weilanden door. Na het laatste rondje goed oppassen. Er stond een duidelijke mededeling op het bordje dat we goed moesten opletten welke kant we op moesten. Maar we hebben het toch voor elkaar gekregen om dezelfde weg te nemen. Gelukkig kwamen we er wel redelijk op tijd achter ? Veel paarden in de weiden en wijdse vergezichten, vooral met de prachtige wolkenpartijen erg mooi. Een “echt” klompen pad ?

 59. Een dag later, maandag 4 mei: vrijwel niemand gezien op het hele pad. Daarom wandel ik dus niet in het weekend.

 60. Behoorlijk druk. Wandelaars en fietsers door elkaar op een smal pad. Veel mountainbikers.

 61. Vandaag met het mooie weer dit prachtige pad gelopen. Erg afwisselend. Mooie beekjes. Weilanden vol paardebloemen en paarden. Heel veel verschillende bloemen gezien.

 62. Prachtige wandeling, heel afwisselend met bos, weilanden enzovoort. Het was ook heel rustig op het pad wat heel prettig is. Af ent toe een stukje op een verhard fietspad maar dat is prima.

 63. Oh wat was het weer genieten! Prachtige wandeling die ik op 20 april maakte. Mooie, heldere beekjes, veel vogels, weiland,enz. Een klein nadeel vond ik de vele grindpaden waarop je moest lopen. Maar de route is erg mooi.

 64. We liepen de route tegen de klok in. Aanvankelijk door agrarisch gebied met mooie onverharde veldwegen maar ook behoorlijk veel asfalt. Het tweede deel was ronduit prachtig. Beekdalen door de natuur met hier en daar fraaie woonplekken en veel banken onderweg om even te genieten. Mooie tocht.

 65. Na zovéél regen de afgelopen tijd in ieder weekend, op deze droge zaterdag, richting Veluwe, want de natte weilanden laten we nu even links liggen. Vanuit de bijenstal nabij het startpunt van de Weenumse watermolen was druk vliegverkeer ?? die bedrijvigheid gaf een echt voorjaarsgevoel! Bloesemboompjes in roze en de sleedoorn in wit, wat hebben we hier van genoten. Snelstromende en volle beken maakten klaterende geluiden, fluitende vinken, meesjes en roffelende spechten, mauwende buizerds en biddende valkjes in de lucht. En veel paarden hier tussen de meest mooie boerderijen en buitenhuizen. Prachtige omgeving, goede bewegwijzering en daardoor een fantastische dag gehad. Een superpad dat we nu voor de tweede keer in 1 jaar liepen. Deze keer met de klok mee en dat geeft toch weer een wat ander beeld dan tegen de klok in vonden wij! Zoek je stilte?. loop dan dit pad. ?

 66. Vandaag het Kopermolen klompenpad gelopen. We hebben genoten van de herfstkleuren, de vogels en de vele paddenstoelen onderweg.
  Wat een prachtige, rustige en afwisselende route.
  Bedankt voor het uitzetten en onderhouden van deze route.

 67. Wij hebben deze wandeling 7september gelopen.
  In 1woord een prachtig klompenpad…goed aangegeven en heel rustig onderweg en wat een mooie natuur hebben we in ons eigen land.
  Echt een aanrader!!! Complimenten voor de vrijwilligers!

 68. Wat een heerlijke afwisselende wandeling, tussen de maïsvelden door, langs een oude molen, paar bramen geplukt onderweg, echt genoten!

  Het was ons eerste klompenpad maar zeker niet de laatste.

  Dank jullie wel!

 69. Een prachtige route en heerlijk stil.
  Bij het startpunt kun je goed parkeren en er is zelf een toilet hokje geplaatst.

 70. Vandaag het Kopermolenpad gelopen. Dat doe ik wel een paar keer per jaar, want het is een prachtig pad. De westkant kent de mooiste natuur. De oostkant meer agrarisch, maisvelden links en rechts van je, (helaas wel een asfaltweggetje), een mooie molen en zelfs over een boerenerf, jazeker!
  Gestart bij restaurant Triangel, op zondag pas om 11.30 uur open, helaas…om half 8 al gaan lopen. Doordeweeks half 11 open. Bij de Kopermolen was het druk, iets te doen met food?
  Hard 36%, wel allemaal rustige wegen. Heerlijk rustig pad met veel weilandjes met paarden, koeien, geiten en schapen en mooie huizen aan bosranden. Rustgevend.

 71. Zondag dit pad gelopen en wij waren zeer verrast dat het zo’n prachtige afwisselende route is. Ook prima aangegeven.

 72. Als regelmatige hardloper heb ik sinds kort de klompenp[aden “ontdekt”. Ik weet het, deze paden zijn eigenlijk niet bedoeld voor hardlopers, maar ik geniet er enorm van. Ook dit pad is weer geweldig, qua afwisseling en natuurschoon. Ik heb hem inmiddels 2x gelopen in beide richtingen en kan hem aan iedereen aanraden.

 73. Vandaag het altijd mooie Kopermolenpad gelopen. Voor ons niet de eerste keer en vlakbij, want we wonen in Apeldoorn. Complimenten voor de vele mensen die het pad onderhouden. Het zag er weer prima uit en het is goed bewegwijzerd, zeker bij de routeverkortingen. Daar staat nog iets onder ter verduidelijking hoe je moet lopen.
  Wij kunnen dit pad iedereen aanraden om eens wat meer te genieten van het prachtige buitengebied. Zeker in deze tijd van het jaar.

 74. Op 28 april 2019 heb ik dit pad tegen de klok ingelopen. Geweldig mooie afwisselende route. Echt een aanrader. Ik ga deze zeker nog eens vaker lopen.

 75. Op zaterdag 30 maart, een mooie lentedag, het Kopermolenpad gelopen. Ik ben gestart bij het opstappunt ‘Restaurant Gewoon Gastvrij’, om van daaruit de Kopermolenweg naar het westen te volgen. De eerste ‘lus’, ten westen van de Zwolseweg, vond ik aanzienlijk mooier en rustiger lopen dan het gedeelte ten oosten van de Zwolseweg – de tweede ‘lus’. De tweede lus bestond meer uit open graslanden en was meer over verharde wegen en paden. De eerste lus is erg afwisselend, heel rustig lopen en heeft vele mooie ‘doorkijkjes’.

  Al met al is het Kopermolenpad absoluut de moeite waard van het wandelen.

  (Let op: rustpunt Boerderij De Veldmaet is enkel open van 1 april tot 1 november.)

 76. Gestart bij de Weenumse watermolen en tegen de klok ingelopen, geheel tégen onze principes deze manier van starten. ?Het weggetje naast de watermolen zag er zo aantrekkelijk uit! Na de watermolen weer een korenmolen in t vizier! Genoeg historie meteen bij aanvang. Hierna was de flora en fauna aan de beurt: klepperend paartje ooievaars op t nest, twee reeen die voor je uit het bospad oversteken, buizerd op zijn nest. Ook bloeiende wilde viooltjes in t bos van landgoed De Kopermolen en de vrolijke gele paardenbloemen in de wei. En overal bloesembomen bij de huizen waar je langskomt. En er waren hele mooie bij! Het pad was zeer goed aangegeven. TIP: Let op als je tegen de klok inloopt je na restaurant Gewoon Gastvrij rechtsaf de Zwolseweg op gaat tot aan de toegangspoort van landgoed ..de “Rotterdamse Kopermolen”… steek dan de weg over en ga linksaf naar Klein Cannenburgh, daar MIST het bordje linksaf. Als je t andersom loopt is het wél aangegeven!
  Een leuke wandeling waarop veel te zien was, alle wegen goed begaanbaar en het weer fantastisch was, en voor we t wisten hadden we de 13 km er op zitten!

 77. Vrijdag 22 maart dit klompenpad gelopen. Mooie afwisselende en rustige route, langs beekjes, weilanden, door bos en langs landgoed. Weinig verharde wegen. De bloesembomen langs de route staan prachtig in bloei.

 78. Met de klok meegelopen:De eerste 10 km.tot aan de molen zijn geweldig mooi en afwisselend,de laatste 3 km. vindt ik druk en niet mooi vooral langs het kanaal. Gr.Bertus.

 79. Zaterdag 23 februari 2019 met een enthousiaste groep wandelaars dit pad gedaan. Een pracht pad. Veel afwisseling: door weilanden, over de weg, langs zandpaden, her en der wat hoogteverschillen.
  Het zonnetje scheen. Al weer veel dieren buiten. Over het algemeen goed aangegeven. We liepen op een punt verkeerd, waar we echt geen plaatje zagen….en wel direct na het stukje langs het kanaal op de t-splitsing. Daar rechts aanhouden.
  Veel mooie (historische) punten en ook even de mogelijkheid te gaan zitten.
  Voor een versnapering kun je goed terecht bij G&G.
  We hebben het goed gehad. Bedankt!

 80. Ons eerste klompenpad gelopen! Wat een mooie en afwisselende route! Hier en daar zagen wij geen bewegwijzering, maar met behulp van de app was het op die punten eenvoudig op te lossen.
  We dachten deze omgeving wel te kennen, maar werden toch verrast door onbekende stukken op de route.

 81. Fijne route.
  We liepen op de Greutelseweg bij het Westelijke hek van Gelderschlandschap – bij het mooie infobordje – het zandpad door het bos, om er na ruim 2 km bij het Oostelijker hek weer uit te komen op de route Greutelseweg, Links af en na 40m, routebordje Rechtsaf vervolgend door de houtwal. Die gaat na 60m door de beek, fantastisch!
  Behendige klimmers kunnen ca 50 m na het Westelijke hek, 10 m rechtsaf en dan linksaf het smalle paadje over de zandrug volgen, en ga dan na ca 1.5 km, bij de tweede grote kruisende zandweg rechts af om weer bij het Oostelijker hek te komen (zie hiervoor). Die stuifzandrug is de Zandhegge, tot ruim 10 m hoog. Het pad is heel goed begaanbaar, wel hoog, maar op een paar plaatsen om bomen heen, komt het er op aan niet naar beneden te glijden. Lopen tussen de boomtoppen op een stuk geschiedenis een ervaring om niet te missen.

 82. Vandaag 5 november hebben wij dit klompenpad gelopen. Wat een mooie en afwisselende route. Staat goed aangegeven, wij hebben genoten.

 83. Super mooie route. Er missen geen paaltjes. Erg mooie en afwisselend. Genoten van de prachtige omgeving, erg afwisselend, daar houden wij wel van.

 84. Er missen pijltjes op het paaltje van het kopermolenpad tussen de Wieselsekampweg en de kopermolenweg.
  In de buurt van de vistrappen.
  Jammer om op dit prachtige pad verkeerd te lopen.

  Dank U.

 85. Woon al meer dan 60 jaar in Apeldoorn maar was aan genaamd verrast door dit klompenpad. Op plekjes geweest waar ik nog nooit geweest was. Genoten met een hoofdletter G. Route prima aangegeven en genoeg bankjes langs de route om ven lekker bij te komen. Ga deze route zeker in een ander jaargetijde nogmaals lopen, maar dan toch tegen de klok in.

 86. Ik dacht dat het Molenbeeksepad een absolute topper was binnen mijn klompenpadenfavorieten, maar deze komt daar heel dicht bij in de buurt. Ik ga deze zeker nog een keer lopen. Complimenten voor degenen die de houten bruggetjes hebben gemaakt. Bij de kopermolen is het gebied op z’n fraaist.

 87. Ik ben dit pad in tegengestelde richting gaan lopen en ik vond het een zeer gevarieerde en stille route. Je komt onderweg van alles tegen. Van watermolen, korenmolen, bakkersmolentje, mooie oude boerderijen, loopt over opengestelde privéterreinen die je een ‘Kleine Huis op de Prairie’ gevoel geven (mij althans). Loopt langs diverse maisvelden (ben benieuwd hoe dat er in de herfst uitziet).
  Gewoon een hele weg genieten.

  Voor een fotoverslag –> https://annemiekewandelt.blogspot.com/2018/06/4-juni-2018-klompenpad-kopermolenpad.html

 88. Na zo ongeveer 30 klompenpaden staat deze als favoriet bovenaan. Vooral de westelijke helft is prachtig. Paardenlandschap, dus kleinschalig, veel houten hekken en bonkig weiland, waar hazen nog dekking vinden. Geen weg te horen. Restaurant Gewoon Gastvrij precies in het midden van de route, en door de platte lusvorm van het pad kun je altijd afbreken. De derde keer gelopen, maar dit pad wordt nooit saai.

 89. Wat een mooi klompenpad. Wij begonnen bij de watermolen en hebben hem tegen de richting in gelopen en het einde is dan echt de kers op de taart. Heel afwisselend, langs mooie huizen en boerenhoeves, weilanden, bospaden, watertjes. Gaan dit pad zeker nog eens in een anders seizoen lopen!

 90. Vanmorgen dit pad met guur windje gelopen desondanks genoten van het afwisselende en wijdse landschap.
  Volgens ons is dit pad in alle jaargetijden mooi en goed te doen .
  Snap alleen het hondenverbod niet, zijn alleen aanlijngeboden tegengekomen en nergens verboden voor honden

 91. Een aanrader dit pad om alle redenen die anderen al noemden in dit gastenboek, maar vooral de rúst! Heerlijk gelopen vandaag.

 92. Al voor de derde keer gelopen, deze mooie, gevarieerde wandeling. Prachtig de beekjes, de beide molens, in een ‘intiem’ landschap. Royaal voorzien van rustplaatsen!

 93. Vandaag deze wandeling gelopen. Wat een mooie en afwisselende wandeling. Verrassend al die beekjes en stroomversnellingen en dat zo dicht bij huis eigenlijk.

 94. Helemaal mijn pad, weinig verharde weg en paden die breed genoeg zijn om naast elkaar te lopen zeer gevarieerd leuke bruggetjes, veel slootjes etc. deze moet je zeker gelopen hebben.
  Goed aangegeven soms wel even opletten omdat de bordjes bv. rechts staan en je linksaf een onopvallend paadje in moet.

 95. Vandaag met prachtig herfstweer dit klompenpad gewandeld. Mooi pad, afwisseld landelijk en bos. Wij liepen tegen de klok in de route en vonden hem goed bewegwijzerd. Dank aan de vrijwilligers. Wij zijn helaas onze Garmin navigatie verloren, mocht iemand deze hebben gevonden, zou je dan een reactie hier willen achter laten. Bvd
  Groetjes

 96. Goedenavond,
  vanmiddag met z’n 3en de route gelopen.
  het begind mooi bij de watermolen dan een stuk langs de weg wat uiteraard wat minder is na zo’n mooi begin .
  het gaat al snel over in een zandweg met veel mooie beuken.
  vervolgens lopen we jammerlijk langs de zeer drukke zwolseweg.
  Bij le Triangle linksom lopend langs de verharde weg maar met mooie weiden aan de rechterzijde.
  vervolgens linksaf een single track met mooie sprengen .
  na enige tijd lopen we langs het wokrestaurant en missen wij de afslag naar links.
  we komen bij de inkortingroute uit en lopen het onverharde pad op. Hier zien wij het bordje rechts en door de verwarring lopen wij rechtom terug naar de koperweg. Teruglopend naar de Zwolseweg en overstekend langs de camping besluiten we om nog even onderlangs bij de watermolen te lopen wat absoluut een van de mooiste stukken van de route is. Na het nemen van wat foto’s van diverse paddestoelen. Lopen we de trap op en rechtsom terug naar de parkeerplaats. Ondanks het foutlopen door onduidelijkheden en de stukken langs de verharde weg blijft het een route die door de omgeving erg mooi is om te lopen.

  Met vriendelijke groet,
  S .J.Pelgrim

 97. Prachtige omgeving. Gevarieerd, hoofdzakelijk door weidegebieden. Wij hebben de route vanaf de parkeerplaats rechtsom gelopen. De route is jammer genoeg erg slecht aangegeven, al vanaf het begin. Ook bij splitsingen missen de bordjes.
  Dankzij de app op de iPhone konden we de route redelijk lopen.

 98. Geachte heer/mevrouw Vlas,

  Ik kan me voorstellen dat u zich afvraagt of u nog goed loopt, als u lange tijd geen bewegwijzering heeft gezien. Ik zal uw reactie aan de vrijwilligersgroep in het gebied door geven! Wij adviseren wandelaars wel altijd, om naast het volgen van de bewegwijzering ook de kaart, folder of app te gebruiken.

  Met vriendelijke groet,

  Saskia Bemer
  Beheer Klompenpaden Gelderland

 99. In tegenstelling tot andere reacties vind ik de bewegwijzering niet zo geweldig. Het lijkt soms wel of er op langere rechte stukken bespaard moet worden op het aantal pijlen. Dat geeft de wandelaar een gevoel van twijfel: “heb ik een pijl over het hoofd gezien?”. Ik liep 20 min. op een fietspad met drie kruizingen zonder aanwijzing dat ik rechtdoor moet! Kan er echt niet een extra pijltje af, zodat dat gevoel van onzekerheid of je goed zit niet ontstaat?

 100. Zaterdag 6 mei dit pad met mijn zus gelopen. Heel mooi pad en erg genoten! Een regelrechte aanrader!
  En helemaal een leuke verrassing bij het Rustpunt……….een leuk zitje ingericht met gratis koffie en thee. Superleuk!

 101. Wat hebben Joke en ik genoten van dit prachtige klompenpad. Zeer afwisselend en stil. Je hoorde alleen de vogels fluiten. Goed bewegwijzerd. Wat een mooi rustpunt bij boerderij de Veldmaet. Een aanrader dit Kopermolenpad!

 102. Prachtige wandeling, landelijk, maar zeer afwisselend.
  Ga ik nog wel eens lopen.
  Goed aangegeven.

 103. Vandaag in volop sneeuw deze prachtige afwisselende wandeling gelopen. Jammer dat we hier geen foto’s kunnen plaatsen. Ik heb plaatjes gemaakt! Hoewel inderdaad geen ‘echt’ klompenpad, wel veel mooie besneeuwde landweggetjes. Via de App gelopen. Héél veel bankjes en picknicktafels. Dat is echt fijn. Het is een hele leuke en mooie wandeling die niet door maar tussen de weilanden doorloopt, Dat is ook prima! Zeer de moeite waard. Tip: parkeren, starten en eindigen bij Gewoon Gastvrij voor sanitaire stop en koffie.

 104. Prachtige route, weinig obstakels. De gebruikelijke schouwpaden en weilanden kwamen we als wandelterrein nauwelijks tegen. Half om half: verhard en onverhard/bosrijk.
  Prima bepijling van begin tot eind. We hebben de route tegendraads gelopen, omdat je zo een keer uitkomt bij een pauzeplek die wel open is. Voor 11 uur zijn er nauwelijks rustpunten open. Daarnaast moet je vooraf ook nog bekijken of op jouw geplande wandeldag een café of restaurant wel open is. En in deze wintertijd zijn ook regelmatig diverse bedrijven gesloten, zoals bijv. het aardbeienbedrijf bij Oene. Vandaag kunnen pauzeren bij “Gewoon gastvrij” in Wenum Wiesel. In de folder wordt de vroegere naam van “De Triangel” nog steeds vermeld. De overige 3 pauzelocaties waren op onze wandeldag gesloten. Daarom na afloop ook nog even doorgereden naar de zorgboederderij bij Wenum Wiesel voor een bakkie. Lag niet op de route.
  Al met al was het een mooie tocht in een prachtige omgeving.

 105. Vandaag, 26-11-2016 het Kopermolenpad helemaal gelopen met vreemd genoeg de gehele dag behoorlijke mist. Dat geeft het pad iets mysterieus… telkens doemen in het grijs nieuwe boerderijen op. Verder vonden ook wij het een prachtig pad, vol met afwisseling. En dames en heren vrijwilligers: chapeau ! De route werd keurig aangegeven. Ook aanbevelenswaardig als u hem nog niet heeft: de app. De weg kwijt raken is echt niet mogelijk meer.

 106. Gisteren 6 november. Voor het eerst met 5 personen het klompenpad gelopen. In 1 woord prachtig. Wat een afwisseling. Mooie herfst kleuren. We hebben genoten.Fam Nieuwenhuis.

 107. vandaag, 5 november dit prachtige pad gelopen. De herfst op z’n hoogtepunt! Wat een prachtige kleuren! En we zagen 3 reeën.!! Prima markering, ook op het punt waar de kans bestaat dat je een zelfde stuk van de route terugloopt. We gaan deze tocht vast nog een keer lopen en dan de hele 13 km; omdat het snel donker werd, kwamen we niet toe aan de laatste lus. Dit pad dus een topper.

 108. Wat een mooi klompenpad! Op deze prachtige herfstzondag hier genoten van de mooie natuur en vooral op veel stukken, de stilte! Je hoort geen geluid van weg of verkeer, wat niet zo vaak voorkomt.
  Erg afwisselend, om nog eens terug te komen in een ander seizoen.

 109. Vandaag het kopermolenpad gelopen met de klok mee gestart het weer was er perfect voor na anderhalf a 2 uur zat de eerste 10 kilometer er op inclusief de lus wat overigens best tegen viel na de eerste 10 kilometers de verkorte route terug genomen . En wel hierom wij kunnen dit geen klompenpad meer noemen hoe mooi de natuur ook is het pad is voor 90% toegankelijk voor vrijwel alle verkeer en zo goed als alle paden zijn verhard ( semie verhard ) geen weiland pad gezien of gehad dat zou je wel verwachten op een klompenpad . Deze komt zeker niet in onze top 5 voor . Toch maar weer de polder opzoeken tussen de boeren over klompenpaden .
  toch bedankt voor de wandeling.

 110. Vandaag 16 10 voor de tweede maal deze route gelopen. Het blijft een mooie route. De route is goed aangeduid. Vrijwilligers bedankt!

 111. 16-10-2016 vandaag deze zeer afwisselende wandeling gelopen wij hebben genoten geen een keer verkeerd gelopen.Prachtig weer en mooi beeld gekregen van het begin van de herfst.

 112. Wat een fantastische wandeling. Na 5 minuten wandelen, voelt t alsof je in het buitenland bent.
  Zeer afwisselend, mooi, gezellig.
  En, ja: we hadden prachtig weer.

 113. Een lekkere temperatuur voor een klompenpadwandeling: 22 graden, windje erbij, zonnetje!
  Vanaf de watermolen rechtsaf het bruggetje over en starten maar. Wat een pracht wandeling. Redelijk duidelijk aangegeven (met de app kom je er altijd uit), veel informatie, prachtige afwisseling door een glooiend landschap. Veel dieren te bewonderen, sierlijke huizen, strakke tuinen, bossen, diverse planten en struiken, lekkere bramen eten, leuke bruggetjes en een gratis bakkie koffie of thee bij rustpunt de Veldmaet. Wat wil je nog meer.
  Dit is een van de mooiste paden die we gelopen hebben.
  Voor elke wandelaar is de stappenteller-app ook een leuke toevoeging!
  Bedankt maar weer, vrijwilligers!!!

 114. Vandaag dit prachtige klompenpad gelopen, wat een afwisseling.
  Genoten van het landschap en de rust.
  We hebben gelopen zonder kaart of app, en zijn niet 1 x verkeerd gelopen, dus hulde aan de vrijwilligers, die alles keurig hebben bewegwijzerd, ook dank voor het uitzetten van deze prachtige route, voor ons komt dit klompenpad zeker in de top 5, we hebben er al wel dertig gelopen, een aanrader dus.

 115. Vanmorgen dit pad gelopen met de klok mee. Bij watermolen begonnen en via Triangel kwam ik na ruim een half uur weer in de buurt van Triangel. Vanaf Triangel opnieuw begonnen, bleek dat ik een bordje gemist had en op de route terug zat (Wenumsche Enk). Plattegrondje niet tijdig geraadpleegd. Eigen schuld, ik moet zeggen dat de bewegwijzering uitstekend was!
  Over dit pad kan ik kort zijn, super mooi, met name de lus. Weilandjes en maisveldjes met bosschages en mooie huizen, echt prachtig, zeer afwisselend. Het tweede gedeelte (na de lus) wat meer agrarisch met o.a. een smal asfaltweggetje tussen de maisvelden door. De mais staat hier hoger dan 2 meter. Elders is de oogst veelal mislukt.
  Vorige week 3 paden in Het Groene Hart gelopen, ook mooi, maar dit is weer heel iets anders.
  Als je van klompenpaden houdt, MOET je deze gelopen hebben.
  Iedereen maar weer bedankt voor de prettige wandeling.

 116. Gestart bij de watermolen richting triangel.
  Toen we voor landgoed de kopermolen langs waren kregen we de aanwijzing korte route rechtdoor en lange route linksaf. Wij zijn linksaf gegaan en kregen vlak voor een bruggetje een nieuwe aanwijzing. Dit was een aanwijzing die ons een pad rechtsaf deed inslaan waarna we aan het einde hiervan helemaal geen aanwijzing meer kregen .Wij zijn toen terug gegaan en het bruggetje overgestoken. Hierna zaten we snel weer op de route. Al met al een fantastische route. Wel graag even kijken naar het bewuste paaltje.

 117. Goed uitgezet, zeer afwisselend en heel goed aangegeven. Geen brochure maar de app gebruikt. Alle bezienswaardigheden en rustpunten tijdens de route zijn goed via de app weergegeven.

 118. Vandaag, 25 juni 2016, deze prachtige route gelopen. Goed bewegwijzerd, maar zeker handig om de route of het kaartje bij de hand te hebben. Een aanrader!

 119. Prachtig pad, gisteren gelopen, zeer goed aangegeven, mooie startlocatie en ook onderweg veel moois. Beslist een aanrader!

 120. Schitterende omgeving om te wandelen, veel afwisseling!
  Af en toe is het niet duidelijk waar je heen moet.
  Misschien wat meer bordjes plaatsen. En de pijl erop groter maken.

 121. Prachtige wandeling heel goed aangegeven wij hebben er van genoten

 122. Ik vond het een prachtige wandeling, alleen het zou makkelijker zijn als de borden genummerd zouden worden zodat je weet of je de goede kant op gaat. Nu kwamen wij op een stuk wat wij al gelopen hadden en hebben dus niet de hele route kunnen vinden:(

 123. Gelopen door Ben en Atty samen met Josca en Adri op 27-02-2016. Mooie tocht. In aanvang enige last van verkeer. Enkele zeer modderige plekken. We hadden wat problemen op de plek waar we voor de 2e keer op hetzelfde punt kwamen. Verder prima uitgezet. We komen in de zomer zeker een keer terug.

 124. Dit gebied ken ik al heel lang ,toch heb ik nu stukjes gelopen die ik nog niet kende.
  Mooie afwisselende en goed aangegeven route, hier en daar wat modderig omdat het veel geregend had.
  In het voorjaar gaan we nog een keer !
  Nellie en Marjon

 125. Iets na tien uur gestart met een graadje vorst, een klein beetje sneeuw op de paden en de landerijen en een heerlijk zonnetje. Beter kon het niet. Wat een mooie, afwisselende wandeling is dit. Alleen in de buurt van de Zwolseweg is het wat lawaaiig, verder wandel je overal heerlijk rustig. Wat een leuke afwisseling van kleine paadjes, oude landweggetjes en wat modernere wegen. En wat een prachtige vergezichten!

 126. Heel mooi gebied, we liepen hier gisteren op een prachtige ochtend met betoverend licht. De kampen zijn heel afwisselend met telkens weer de verrassing van een spreng/beek. Wij worden hier gewoon erg blij van.

 127. Dit pad van de zomer gelopen met warm weer.
  Geweldig mooie route, goed aangegeven.
  Onderweg nog gebruik gemaakt van een gastvrije familie die hun tuin/schuur beschikbaar stelt om iets te drinken. Zelfs met waterkoker voor thee en oploskoffie.
  Door deze route zeer enthousiast geworden over de klompenpaden.
  Wij gaan er meer lopen!

 128. Ik ben er inmiddels achter. Ik rijd vaak over de Wieselseweg, maar die wordt op een gegeven ogenblik na een scherpe bocht naar rechts Greutelseweg. En dat wist ik niet.

 129. Vandaag met dit supermooie herfstweer het Kopermolen klompenpad gelopen. Echt een prachtige route en zeker aan te raden. Sommige stukken hebben we al wel vaker gelopen, maar het blijft mooi. En Alice de Graaf, ik weet niet waar jij op de Wieselseweg hebt gelopen, maar wij zijn daar echt niet geweest hoor!!

 130. Vanmiddag de route gelopen met prachtig wandelweer. Een schitterende wandeling. Alle complimenten voor de makers.

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.