Kuilenburgerpad

Ontdek het mooie buitengebied van Culemborg. Wandelen door een waterrijk gebied, door landschapsparken en over historische gronden. De afwisseling van cultuur en natuur bepaalt hier de sfeer. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Rondwandeling: het Kuilenburgerpad (6 km)

Startpunt: De Plantage (stadspark), kruispunt Wilhelminadreef en Burgemeester van Hooijelaan in Culemborg. Let op: gratis parkeren op de Palumbus parkeerplaats aan de Palumbusplaats

Openbaar vervoer: NS station Culemborg

Markering: Blauwe markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen

Route combineren: U kunt het Kuilenburgerpad combineren met het Engelroderpad, Goilberdingerpad en het Lint- en Liniepad. Overstappunten en -routes zijn aangegeven op de kaart en in het veld

Verkooppunten brochure:

Heeft u een klacht of aanbeveling met betrekking tot dit Klompenpad (bijvoorbeeld over de markering), stuurt u ons dan een mailtje via het contactformulier.

Wilt u uw wandelervaringen delen met andere (potentiële) wandelaars, dan vragen we u uw reactie in het gastenboek hieronder achter te laten.

Gastenboek

 1. Onderwerp: Wat een rust

  Heerlijk rondje gelopen, perfecte lengte als je verhinderd bent om een lange wandeling te maken. En wat een rust in deze fijne agrarische omgeving: ter hoogte van landgoed De Geer hoorden we helemaal niets – tot we opschrokken van een karper die rondspartelde in de sloot onder het bruggetje waarop we stonden. Veel bomen vol appels en peren, leuke kleine onverwachte paadjes. En na afloop nog even geluncht bij Op de haven. Genoten!

 2. Onderwerp: Mooi klompenpad, wel kort.

  Vandaag dit pad gelopen tegen de klok in. Eerst heb ik het Engelroderpad gelopen en toen met de auto naar dit pad gereden. De volgende keer neem ik de overstaproute ook mee, anders is dit pad wel heel erg kort. Leuk voor mensen uit Culemborg die op een zondagmiddag met hun visite een eindje willen lopen.
  Maar mooi is het wel, vooral de lus en het park aan het eind met z’n kippenrennen.
  Ik kom nog eens terug als de dijkwerkzaamheden zijn voltooid en dan ga ik voor 22 km.
  Dit was mijn pad nummer 96.

 3. Onderwerp: Wandelen

  Vandaag voor het eerst een klompenpad gelopen. Het zal zeker niet de laatste keer zijn. Het was een mooi afwisselend pad. Makkelijk om te lopen, heerlijk om zo buiten te zijn.

 4. Onderwerp: Wandelen

  Vandaag voor het eerst een klompenpad gelopen. Het zal zeker niet de laatste keer zijn. Het was een mooi afwisselend pad. Makkelijk om te lopen, heerlijk om zo buiten te zijn.

 5. Onderwerp: Lopen met de kids

  We hebben genoten van de route met onze meiden van 5 en 6 jaar.
  Goeie afstand voor hen.

 6. Onderwerp: Prachtig!

  Vandaag dit schitterende pad gelopen, inclusief de aanlooproute vanaf het station. Erg de moeite waard en ook leuk om dan nog even Culemborg te bekijken wanneer je daar nooit komt! Duidelijk aangegeven. Echt genieten!

 7. Onderwerp: Klompenpadfans

  Prachtig, die Klompenpaden! We lopen er diverse en ze zijn allemaal heerlijk. Lof voor al die vrijwilligers, die dit mogelijk maken. Vanmiddag gaan we weer op pad, nu voor een klein wandelingetje. Dan is het Kuilenburgerpad ideaal. Korte wandeling in een mooi gebied, dat ook bij vochtig weer zeer goed begaanbaar is. Genieten!

 8. Onderwerp: Mevrouw

  Vandaag met vriendin deze prachtige route gewandeld, daarna bij Willemien geluncht. Vervolgens de auto genomen en aan de Goilberdingerdijk gestart met het Jan Blankenpad. Het was een dag met een gouden randje!

 9. Onderwerp: Kuilenburgerpad

  08-05 gelopen. Prachtige route. We genieten enorm van de Klompenpaden. Eerst Culemborg bekeken, mooi stadje, leuke winkels. Aanrader: logeren in B&B De Appelgaard en de volgende dag het Engelroderpad lopen.

 10. Onderwerp: Kuilenburgerpad

  allereerst bedank aan alle vrijwilligers die dit pad beheren en mogelijk maken in het bijzonder de fam Borgstein van Landgoed “De Geer”je mag maar zo over hun landgoed wandelen en je kan daar ook nog slapen Bed & Breakfast http://www.landgoeddegeer.nl uiterst vriendelijke mensen de route is wat kort maar je kan hem verbinden met het pad van Beusichem leuk en afwisselend puur natuur ook deze zit bij de top 10 van de voor mij gewandelde klompenpaden 52 stuks.

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*