Niebroekerpad KIDS

Ga net als Kris Klomp op ontdekkingsmissie en ontdek allerlei dieren op je tocht. Je kunt ook spannende uitdagingen aangaan in de polder Nijbroek. Veel plezier!

Wandeling: het Niebroekerpad KIDS (3,1 km).

Startpunt: Dorpsplein Nijbroek.

Route combineren: Het Niebroekerpad KIDS is onderdeel van het Niebroekerpad. Bekijk de route op Niebroekerpad of download de routeapp.

Horeca onderweg:

Verkooppunten brochure:

Wilt u uw wandelervaringen delen met andere (potentiële) wandelaars, dan vragen we u uw reactie in het gastenboek hieronder achter te laten.

Gastenboek

 1. Wat een prachtige, goed onderhouden route. Gelopen met kinderen van 4, 6 en 8 en ze vonden het allemaal geweldig. Leuke opdrachten onderweg.
  Op het 2e deel van de route passeer je een aantal eikenbomen met eikenprocessierupsnesten, even opletten dus.

 2. Leuk en leerzaam “klompenpad “ gelopen met onze 3 kleinzonen van 4, 6 en 8. Waterpomp en touwloopbrug vonden ze geweldig. Geen verkeer, dus ze konden rennen en spelen onderweg, ook de speeltuin en het zonnige weer maakten het helemaal af.

 3. Wat een super leuk en leerzaam pad voor de kids! Ze hebben ervan genoten! En alles keurig onderhouden. Ook een mooi rustpunt op de route waar we genoten van iets lekkers én de schattige geitjes!

 4. Hele leuke route om met kinderen te doen. Alles is goed onderhouden en heel educatief. Halverwege een leuk selfservice winkeltje voor een kopje koffie of frisdrank met wat lekkers, wat je aan een gezellige picknicktafel kan opeten en drinken. Er waren daar nu geen dieren vanwege de tijd van het jaar, maar normaal gesproken staan er waarschijnlijk geitjes. Zelfs een compost toilet aanwezig. Onderweg kom je ook diverse dieren tegen en bloemen weiden.

 5. Mooi pad!
  Van oost (Dorpsplein) loop je via drie dorpsbongerds en een kleine speeltuin richting het westen. Onderweg zijn er een paar opdrachten, informatie over bijen en lokaal wild. Aan de westkant een paddenpoel met wat leuke activiteiten voor onze kinderen (9 en 7) en dan nog een rustpunt waar je koffie en limonade met wat lekkers vindt! Als bonus zagen we zelfs wat fazanten. De terugweg was wat minder avontuurlijk, maar het was ook wel genoeg zo. Hoogtepunten waren voor ons de eendjes aan de rand van het dorp en de (uitdagende!) boomstam over het water (optionele brug aanwezig).
  We gaan zeker terug naar Nijbroek. Een aanrader voor jong en oud!

 6. Vandaag 26 december Kidsklompenpad gelopen, geweldig pad om met je ouders, kinderen en kleinkinderen te lopen.
  Het pad ziet er verzorgd en netjes uit in een mooie omgeving.

 7. Vandaag 16-12,als aanvulling voor het Elsdorperpad,deze route gelopen en ook ik voelde weer even het kind in mij boven komen.Heb alleen even het bruggetje gepakt ipv de boomstam want daar waagde ik me ivm de gladheid niet aan.Maar ga het zeker met mooi weer nog een keer overdoen en dan wel via de boomstam.PS: ik ben 64 jaar

 8. We [ mijn kleizoon Siebe en ik ] hebben genoten van dit mooie klompenpad voor de jeugd.
  Veel educatie , zeer aan te bevelen .

 9. Mooi Pad met onze kleinkinderen gelopen
  Goed onderhouden,educatief super 👍 Kinderen Enthousiast, opa en oma ook
  Super leuk om te doen
  Initiatiefnemers, groot compliment 💪

 10. Echt een leuk pad voor kinderen en mensen die zich nog weer eens kind willen voelen (boomstam over het water!).
  iets opvallends is dat de opdrachten en dingen om te zien en te doen zich concentreren in het noordelijk deel van het pad,zodoende loop je zuidelijk alleen het pad.Routepaden lopen soms dicht langs elkaar ,dat kan wat verwarrend zijn.aanrader voor de avontuurlijke familie!

 11. Wat een ontzettend leuk pad zeg! Prachtig aangelegd en superleuke opdrachten voor onze kids van 4 en 6. Genoten!

 12. Wat een super leuk klompenpad voor kinderen! We waren op zoek naar een kleine wandeling in de buurt van Apeldoorn met onze jongens en vonden opeens deze, net nieuw, hoe leuk! Onze complimenten voor dit leuke ontdekkingspad!

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 Dhr
 Mevr.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klik hier om u aan te melden voor reactie-updates van dit pad.
Klik hier om u áf te melden voor reactie-updates die u van dit pad ontvangt.