Pannerdensche Waardpad

Ontdek de Pannerdensche Waard. Struinend in de Groene Rivier en wandelend via dijken en schouwpaden ziet u hoe grote landbouwpercelen en ruige natuurterreinen elkaar ontmoeten. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Wandeling: het Pannerdensche Waardpad (12 km)

Startpunt: Parkeerplaats Groene Rivier Pannerden, naast Veerdam 3 in Pannerden

Opstappunt: Gemaal Oude Rijn, Deukerdijk 42 in Pannerden

Openbaar vervoer: Bushalte Hoogeweg in Pannerden

Markering: Oranje markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u zowel links- als rechtsom kunt lopen.

Route combineren: U kunt het Pannerdensche Waardpad pad combineren met het Husloapad, het Kandiapad en het Rijnstrangenpad. Overstappunten en -routes zijn aangegeven op de kaart en in het veld.

Horeca onderweg:

Verkooppunten brochure:

Wilt u uw wandelervaringen delen met andere (potentiële) wandelaars, dan vragen we u uw reactie in het gastenboek hieronder achter te laten.

Gastenboek

 1. Vandaag dit nieuwe klompenpad gelopen. Een prachtig pad. Gestart naast Veerdam 3 in Pannerden. Een heerlijk gebied om te lopen. Veel vee en vogels. En halverwege koffie bij de Wellinghoeve. Mogelijk moeilijk te lopen als het geregend heeft (zware klei).
  Drie andere paden overlappen stukken van dit pad.
  Het Rijnstrangerpad is wat mij betreft de mooiste (in okt. 2018 en in april 2019 gelopen).
  Het Kandiapad (gelopen in aug. 2016 en in april 2019) is ook prachtig, net als dit nieuwe pad.
  Het Husloapad (gelopen in sept. 2016) vond ik iets minder mooi (door dorp Duiven).
  Het viel mij op dat op de site bij “alle klompenpaden op de kaart” dit gebied nog als “gebied” wordt aangemerkt. Komt er nog een pad bij? Dat zal wel niet.

 2. Mooi pad maar je moet het niet in de regen lopen (wordt het glibberig )
  er zijn al een paar pijltjes niet leesbaar door de koeien.

 3. Mooi klompenpad door uiterwaarden langs sloten mijn mening n echt klompenpad voorjaar loop ik weer ivm de vogels dank voor dit mooie pad mensen

 4. Vandaag het Pannerdenschewaard pad gelopen. Een prachtig pad door de uiterwaarden. Koffie gedronken zittend op een grote steen langs de Rijn. Schitterende ver gezichten. Goed aangegeven met de oranje bordjes. Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers die zich hebben ingespannen dit pad voor elkaar te krijgen. Het was nog wel een uitdaging om het pontje aan onze kant te krijgen, maar het is gelukt.
  Groeten van Thea en Anneke

 5. Erg mooie route. Prima aanwinst voor de Klompenpaden.
  Gezien;
  graspieper, roodborsttapuit, ooievaars, lepelaars, zilverreigers, buizerds, torenvalken, staartmezen, putters, cetis zanger `(gehoord).

 6. Erg mooi klompenpad langs de Rijn en door de uiterwaarden. Af en toe tussen runderen en paarden door en met fraaie uitzichten. Bewegwijzering is goed. Hier en daar was modderig, maar dat kun je verwachten in de (uiter)waarden. Vrijwilligers bedankt.

 7. Vandaag dit nieuwe pad gerend, deels over bestaande klompenpaden dus semi bekend terrein. De route was goed aangegeven.

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 Dhr
 Mevr.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klik hier om u aan te melden voor reactie-updates van dit pad.
Klik hier om u áf te melden voor reactie-updates die u van dit pad ontvangt.