Slagmaatpad KIDS

LET OP: delen van dit pad zijn voor onbepaalde tijd gesloten in verband met de Corona-maatregelen. Er kan wel gewandeld worden, lees onderstaande even door:

Het terrein van Fort Vechten is gesloten. De parkeerplaats is wel geopend, de slagboom staat open. Het startpunt van de route is daardoor met de auto en fiets gewoon bereikbaar. Het tracée dat over het fort loopt is gesloten. De route kan via de Marsdijk gelopen worden.  Loop vanaf het startpaneel, houd het fort aan je rechterhand en de parkeerplaats aan je linkerhand. Je loopt nu de route richting de Marsdijk. Vanaf daar vervolg je de route via de klompenpadbordjes. 

Het tracée dat over het erf van boerderij Nieuw Slagmaat loopt is voor onbepaalde tijd gesloten. Maar wandelaars zijn nog altijd van harte welkom op de hoofdroute, via de weilanden van Nieuw Slagmaat. De route rond de boerderij is duidelijk aangegeven in het veld. 

 

Loop dwars door de wei, over een oud fort en door een spannend bos. Sta oog in oog met een koe, klim over hekjes en ontdek spannende paadjes. Onderweg kun je ook nog lekker spelen. Dus klompen aan, rugzak op en struinen maar!

Rondwandeling: Slagmaatpad (7, 5 of 3 km)

Startpunt:TOP Fort bij Vechten, parkeerplaats Achterdijk 21, Bunnik

Opstappunt: Parkeerplaats Binnenweg, Houten.

Openbaar vervoer: Bushalte Oud Amelisweerd

Route verkorten: U kunt de route verkorten tot 5 of 3 km.

Brochure: Download hier de brochure

 

Let op: Het trekpontje is tijdelijk buiten gebruik in verband met een verzakking. We proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen

Horeca onderweg:

Heeft u een opmerking over dit Klompenpad of een tip, dan horen we dat graag van u! Stuurt u ons dan een mailtje via het contactformulier.

Wilt u uw wandelervaringen delen met andere (potentiële) wandelaars, dan vragen we u uw reactie in het gastenboek hieronder achter te laten.

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.