Veendijkpad

Ontdek het mooie buitengebied van Bunschoten-Spakenburg. Wandelen door de polder, over boerenland en dijken. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Rondwandeling: Veendijkpad (8 km)

Startpunt: TOP De Kooi, Zevenhuizerstraat 1, Bunschoten-Spakenburg (let op: vanaf 11.45 uur open). Tip voor wandelaars die voor 10.00 uur willen beginnen: u kunt ook parkeren en starten bij het gemeentehuis/molen De Hoop gelegen aan de Stadspui.

Opstappunt: VVV Bunschoten-Spakenburg, Oude Schans 90.

Openbaar vervoer: Bushalte Broerswetering

Markering: blauwe markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen

Broedseizoen: Een deel van de route is in verband met het broeden van de weidevogels gesloten tussen 15 maart en 22 juni. In die maanden kunt u de routeverlenger volgen. (11 km)

Horeca onderweg:

Verkooppunten brochure:

Heeft u een opmerking over dit Klompenpad of een tip, dan horen we dat graag van u! Stuurt u ons dan een mailtje via het contactformulier.

Wilt u uw wandelervaringen delen met andere (potentiële) wandelaars, dan vragen we u uw reactie in het gastenboek hieronder achter te laten.

Gastenboek

 1. Ik heb gisteren, 16 september, het Veendijkpad gewandeld. Het is een fraaie wandeling, ondanks de vele verharde wegen. Helaas in Bunschoten bij de Sint Catharinakerk is de markering moeilijk te vinden en daarna bij de Zuiderkerk is het niet duidelijk of je de eerste of tweede weg moet nemen. Ik heb aangenomen de tweede weg, Kolkweg. Verderop bleek dat mijn keuze goed was. Al met al een mooie wandeling met heel mooi weer.

  Frits Kramer

 2. Nadat we deze week een heel mooi klompenpad in Putten hadden gelopen met zeer goede bewegwijzering viel dit pad kwa bewegwijzering erg tegen waardoor we ook niet de volledige juiste route hebben gelopen. Dus wat ons betreft geen aanrader.

 3. Vandaag dit pad gelopen, mooie vergezichten. Met een beetje wind nooit een zelfde aanblik in de lucht. Inderdaad veel asfalt, maar de totale ervaring telt. Veluwemeer, dorp, molen, groene hart van Spakenburg. Heerlijk

 4. Ja, leuk pad hoor! Maar niet de leukste. Best veel asfalt en relatief weinig verrassende delen.
  Tip: plaats bij het stuk door het weiland een iets duidelijker bordje. Ik zag het maar net. Was er bijna voorbij al.

 5. Beste Steven,

  wat jammer dat het Veendijkpad je niet gebracht heeft wat je er van verwachtte! Wij doen vanzelfsprekend ons uiterste best om de Klompenpaden zoveel mogelijk door weilanden, bossen, zandverstuivingen alle e.d. te laten lopen maar dat is helaas niet altijd mogelijk. In dat geval laten we de route zoveel mogelijk langs de weilanden lopen, dat is dan wel vaak asfalt. En dat is dan soms een gecombineerd fiets/wandelpad wat met name in de weekenden soms drukker kan zijn. Graag zou ik van u willen weten welk gedeelte van het pad zoals u vermeldt overwoekerd en daardoor voor u onzichtbaar was. Onze vrijwilligers controleren 1 x per twee weken het hele traject en zorgen ervoor dat alle toegangshekken en bruggetjes goed begaanbaar zijn. Ook de markeringen worden dan gecontroleerd dus graag indien mogelijk een indicatie waar dit bij u het geval was.

  Ik wens u nog vele mooie wandelingen toe!

  Met vriendelijke groeten,

  Landschap Erfgoed Utrecht
  Hans R. Visser
  Coördinator Klompenpaden
  Arkemheen & Eemland

 6. Vorige week liep ik dit klompenpad, filmpje volgt later. Ik vond dit pad een teleurstellend pad. Tegen de klok in gelopen was het stukje door het dorp misschien nog het aardigst. Veel en veel teveel fietspad of asfalt. Het stukje door het weiland is daarentegen maar erg kort. Een deel van het pad is compleet overwoekerd, het pas was niet eens meer te zien. Ook staan bordjes vaak niet goed aangegeven, je moet af en toe erg zoeken. Samen met het Nederwoudsepad is dit echt één van de mindere klompenpaden.

 7. Vandaag dit pad gelopen. Inderdaad wat veel asfalt, maar dan neemt niet weg dat het een leuke wandeling was. Wij hebben bewust niet de verlenging genomen omdat wij door het weiland wilden lopen. Wilt u de hele route zien klik dan op deze link voor de video https://youtu.be/r0N-728jQUo

 8. Beste Anita,

  dank voor je reactie. Helaas is het zo dat het ene pad wat meer over asfalt loopt dan het andere maar soms ontkom je daar niet aan. Heeft in belangrijke te maken met de o.a. bereidheid van de boeren om een gedeelte van het pad over hun grond te laten lopen. Volgens mij was het verstandiger geweest om – zoals de route ook staat aangegeven – tegen de klok in te lopen. Het fiets/wandelpad langs het Eemmeer is een populaire route maar als u de dijk afzakt loopt u dezelfde route langs het water maar zonder eventuele overlast. Met uw keuze om de verlenging ook te lopen heeft u het stuk door de weilanden gemist en die zijn zeer de moeite waard! Evenals de stadsweiden, een opvallend en tegenwoordig zeer zeldzaam, binnenstedelijk poldergebied van grote historische waarde. Dit gebied werd als bouwlocatie opgenomen in een middeleeuws uitbreidingsplan! Misschien toch nog een keer lopen?

  Ik wens u nog vele mooie wandelingen toe!

  Met vriendelijke groeten,

  Landschap Erfgoed Utrecht
  Hans R. Visser
  Coördinator Klompenpaden
  Arkemheen & Eemland

 9. Mijn 47ste pad gelopen en ik vond het een teleurstellend pad. Ik liep met de klok mee en heb eerst 3 km langs huizen gelopen. Ik kreeg het idee van een stadswandeling. In de Dorpsstraat het bordje gemist om het lusje langs de Stadsweiden te lopen. Wellicht heb ik wat moois gemist. Achter de begraafplaats door over een fietspad langs een bedrijventerrein met vis- en koek bedrijven waar Bunschoten-Spakenburg bekend om staan. Ik koos voor de verlenging erbij. Na 5 km de Oostdijk langs het randmeer om vervolgens weer af te buigen naar een fietspad tussen de weilanden. Na 6 km eindelijk de stilte die ik altijd zo heerlijk vind van een Klompenpad. Tenminste, als je de vele fietsers weg laat. Na 9 km kwam ik weer bij de auto aan. Ik heb zeker 98 % verhard gelopen en had zeker niet het Klompenpad gevoel. Misschien ben ik na 47 paden kritisch geworden maar ik heb veel mooiere gezien. Geen lovende recensie maar het is mijn beleving en gelukkig vonden andere mensen het wel een prachtig pad. Gelukkig maar.

 10. Erg mooie en afwisselende route, zeker met de verlenging er bij.
  Bijkomend voordeel in deze periode is dat er bijna geen eiken zijn dus weinig last van de eikenprocessierups.

 11. Geachte heer Rook,

  hartelijk dank voor uw bericht. Gelukkig heeft u na enig speurwerk toch de juiste route gevonden! Om een wirwar van bordjes te voorkomen hanteren wij een aantal regels voor het markeren van onze paden. Eén ervan is dat wij altijd gebruik maken van – indien aanwezig – de daarvoor bestemde palen. Dan kan het voorkomen dat onze markering zich wat lager bevindt dat wat u gewend bent. Een andere regel is dat er op plekken waar uit verschillende routes een keuze gemaakt moet worden er altijd een markering zichtbaar moet zijn hoe het Klompenpad vervolgd moet worden. Dit om een overdaad aan bordjes te voorkomen.

  Ik wens u nog vele mooie wandelingen toe!

  Met vriendelijke groeten,

  Landschap Erfgoed Utrecht
  Hans R. Visser
  Coördinator Klompenpaden
  Arkemheen & Eemland

 12. ik herken dat de markering bij de Nijkerkerweg moeilijk te vinden was, wij zijn eerst ook misgelopen..de markering zit heel erg onderaan het zwarte paaltje (bij de trap die onder de weg doorgaat) onder allerlei andere wandeltekens.

  Iets meer markeringen op cruciale punten zou goed zijn, dit zijn punten waar je een afslag zou krijgen en deze markeringen als t kan op ooghoogte of in iig zo hoog mogelijk op een paaltje..

 13. ik herken dat de markering bij de Nijkerkerweg moeilijk te vinden was, wij zijn eerst ook misgelopen..de markering zit heel erg onderaan het zwarte paaltje (bij de trap die onder de weg doorgaat) onder allerlei andere wandeltekens.

  Iets meer markeringen op cruciale punten zou goed zijn, dit zijn punten waar je een afslag zou krijgen en deze markeringen als t kan op ooghoogte of in iig zo hoog mogelijk op een paaltje..

 14. Tijdens broedseizoen gaat een groot gedeelte over een fietspad. Met mooi weer zijn er veel fietsers op pad en dat loopt niet relaxed. Verder mooie route.

 15. Geachte heer Visser/beste Hans,
  Komend uit de Laak en bij het oversteken van de Nijkerkerweg kon ik geen markering vinden. Daarnaast ben ik in de buurt van de molen fout gelopen. Weet helaas niet meer het exacte punt.

  Met vriendelijke groet.

 16. Geachte heer Van Brussel, beste Bert,

  hartelijk dank voor uw reactie op ons Veendijkpad. U heeft helemaal gelijk dat, in verband met het broedseizoen, het pad in de periode van 15 maart tot 15 juni over meer verharde weg loopt dan gewenst maar buiten deze periode loopt u gelukkig ook grote stukken door de weilanden. Voor wat betreft de bewegwijzering is een van de regels die wij hanteren dat er alleen bij een verandering van de richting een markering wordt aangebracht. Dit om een overdaad aan bordjes te voorkomen. Aangezien wij 1x per 3 weken de route controleren en er bij de laatste keer er geen ontbrekende markeringen zijn aangetroffen zou u mij en groot plezier doen om aan te geven op welk punt van de route u een markering miste.

  Met vriendelijke groeten,

  Landschap Erfgoed Utrecht
  Hans R. Visser
  Coördinator Klompenpaden
  Arkemheen & Eemland

 17. Vandaag gelopen. Bewegwijzering is heel summier en af en toe ontbrekend. Zonder app en/of kaart zou ik verdwaald zijn. Zo’n 95% van de route gaat over verharde paden. Wel mooie omgeving maar mag de naam klompenpad m.i. niet dragen.

 18. Gisteren deze route weer gelopen, zeker nu het weiland stuk gesloten is van wege het broedseizoen is het niet echt een klompenpad meer, alleen het eerste stukje en als je over de verlening over de dijk loopt kun je het beste beneden langs het water lopen. Het blijft zeker een mooi route, jammer van sommige lange stukken over asfalt, toch een mooie route. Zeker nu vanwege de vele vogels en de gele koolzaad bloemen die overal staan!
  Parkeren kan niet bij kooi die zit dicht, idd bij de molen of bij de begraafplaats!

 19. wij vonden het een mooie route.
  we hebben vandaag echt genoten van het klompenpad.
  het is misschien niet echt een klompenpad maar wat zo heerlijk is dwars door de polder langs de laak en langs de randmeren.
  met dit mooie heldere weer kun je ver van je af kijken.
  heerlijk uit gewaait.
  voor ons zeker nog een keer voor herhaling vatbaar.

 20. Viel nogal tegen deze wandeling. Doet eerlijk gezegd de naam van een klompenpad geen eer aan. Ik denk dat de helft van de wandeling door bebouwde kom gaat, over fietspaden of langs provinciale wegen. Jammer.

 21. Beste Roderick,

  hartelijk dank voor uw bericht en wat leuk dat u het nieuwe jaar begonnen bent met een Klompenpadwandeling! Wat de variatie van het pad betreft, wij zijn hiervan afhankelijk van de bereidheid van de gemeente en van de boeren om grond hiervoor beschikbaar te stellen en we doen ons uiterste best om het voor de wandelaar zo prettig mogelijk te maken. Dat dit soms kan leiden naar een plek buiten de top 10 betreuren wij maar we blijven roeien met de riemen die we aangereikt krijgen. Zoals wij in onze folder, de app en op onze website vermelden is het restaurant bij het startpunt vanaf 12.00 uur geopend. Eerder starten kan natuurlijk altijd, bijvoorbeeld vanaf de molen bij het stadhuis!
  En de door de drassige ondergrond ben je eerder geneigd om laarzen aan te doen ipv klompen.

  Met vriendelijke groeten,

  Landschap Erfgoed Utrecht
  Hans R. Visser
  Coördinator Klompenpaden
  Arkemheen & Eemland

 22. Het was een mistige Nieuwjaarsdag met verrekte weinig zicht. We zagen in Bunschoten-Spakenburg een aantal mooie pandjes / panden. Daarna liepen we een weinig gevarieerde route over het grotendeels verharde wegdek.

  Het startpunt is niet toegankelijk als het TOP punt is gesloten. We vonden de bewegwijzering niet altijd goed.

  Het gedeelte door de weilanden was lastig te belopen door het drassige terrein. Maar het zorgde wel voor wat afwisseling.

  Voor ons zeker geen top 10 Klompenpad. Ps : we liepen de 8 km route. Met beter weer is het misschien een mooiere wandeling.

 23. Geachte heer Van den Bunt, beste Jan,

  hartelijk dank voor uw email! Goed te horen dat u een leuke wandeling gemaakt heeft. En inderdaad het is momenteel behoorlijk zompig in de polder. Voor wat betreft de bewegwijzering doen we er alles aan om het voor de wandelaar zo duidelijk mogelijk te maken maar met name in het dorp zelf worden we nogal tegengewerkt door volgens ons de lokale jeugd. Zie hiervoor ook onze eerdere reactie op soortgelijke klacht. Maar mede door de app heeft u toch een mooie tocht achter de rug!

  Met vriendelijke groeten,

  Landschap Erfgoed Utrecht
  Hans R. Visser
  Coördinator Klompenpaden
  Arkemheen & Eemland

 24. Vandaag heb ik het Veendijkpad gelopen. Het is een mooie route en ik heb onderweg heel veel Brandganzen en Canadaganzen gezien. Gelukkig heb ik de lange route gelopen en die is grotendeels verhard. De originele route door de weilanden was erg nat. Ik heb totaal 13 km. gelopen, dit is inclusief de aanlooproute naar het centrum van Spakenburg v.v. Er waren nog wel wat onduidelijkheden wat aanwijzigingen betrof, maar met behulp van het kaartje ben ik er wel uitgekomen.
  Bedankt. Jan

 25. Beste Adrie en Tineke,

  Leuk om te horen dat jullie het Veendijkpad met veel plezier gelopen heeft. Het min puntje, ontbrekende bewegwijzering in Bunschoten, blijft voor ons een punt van aandacht. Helaas hebben we moeten constateren dat de jeugd van Bunschoten er een genoegen in schept om onze stickers te verwijderen waardoor de door geschetste situatie ontstaat. We werken aan een oplossing die er voor moet. Orgen dat de bewegwijzering niet of moeilijk te verwijderen valt .

  Met vriendelijke groeten,

  Hans R. Visser
  Landschap Erfgoed Utrecht
  Coördinator Klompenpaden
  Arkemheen & Eemland

 26. Vandaag dit pad gelopen. Ondanks de vele verharde paden vonden wij dit geen probleem. Tot in Bunschoten stond de bewegwijzering goed aangegeven en daarna was het mis. Hadden gelukkig wel het kaartje uitgeprint en konden onze weg weer vervolgen maar wij vonden de bewegwijzering voor verbetering vatbaar.

 27. Veendijkpad (verlengde versie, 11 km)

  Mooi afwisselend klompenpad, grotendeels over verharde wandel-/fietspaden, maar zeker de moeite waard. De variatie tussen de slagen in de wijdse polder, de unieke stadsweiden binnen de grachten, de historische monumentale gebouwen en het geklots van de ex-Zuiderzee tegen de Oosterdijk (“Veendijk”) maken dit Klompenpad zeer aantrekkelijk. De bewegwijzering is voldoende en met de folder en/of App probleemloos te lopen. Tip: je kunt i.p.v. de Oosterdijk zelf ook het iets lager gelegen onverharde pad langs het water nemen.

 28. Op 3 augustus het Veendijkpad gelopen. Zoals al wordt gezegd, erg veel verharde paden. We mochten wel door het broedgebied (na 15 juni) anders hadden we de route een stuk minder leuk ervaren. Molen “de hoop” was open voor bezoekers, dit was erg leuk. Rondgeleid door 2 enthousiaste vrijwilligers die ook nog wat over Bunschoten en Spakenburg konden vertellen. Een erg leuk extraatje. We zijn 1x misgelopen door gebrek aan bordjes. Tip: niet zonder de app lopen, niet in het broedseizoen en op zaterdag is de molen open voor bezichtiging 😀😁

 29. Ondanks een aantal wat minder positieve reacties op dit pad besloten we het zelf te ervaren. Op maandag 29 juli 2019 liepen we de 8 km route linksom. (volgens mijn gps routeapp was de afstand overigens 9,5 km) Ja, deze route heeft 2 langere stukken verhard. Dit zijn rustige fietspaden. Het heeft ons niet gestoord want het weidse uitzicht, de wilde bloemen langs het pad en sloot en de met wilde bloemen omzoomde maisvelden maakten het helemaal goed. Ook veel (water) vogels van dichtbij kunnen spotten. Een heel stuk door het weiland langs de sloot met mooie waterplanten. Inderdaad is de bewegwijzering niet overal makkelijk te vinden, maar af en toe kijken op de app bij een onduidelijke situatie, bracht eenvoudig uitsluitsel. Zo is het pad door het hoge riet richting weilanden vanaf het fietspad niet eenvoudig waar te nemen, zeker omdat het pijltje links staat. als hier rechts een paal zou staan zou dit duidelijker zijn. Uit het weiland komend wisten dat we naar rechts moesten maar een pijltje konden wij niet vinden. In het dorp bij de kerk zagen we eerst de sticker op de prullenbak over het hoofd. Mooi stuk ook langs de molen. Hier kwamen we een stel tegen die de route met de klok mee liepen, maar in het dorp het spoor bijster raakte. Maar die liepen uitsluitend op de bewegwijzering. De vrijwilligers en de boeren bedankt voor jullie medewerking. Wij hebben zeker genoten. Voor de liefhebbers een klein fotoverslag: https://klompenpaden.arievanhensbergen.nl/#collections Overigens is het restaurant de Kooi (startpunt) tegenwoordig ook op maandag na 12.00 uur geopend.

 30. Vanmiddag het Veendijkpad gelopen.
  Het is een mooi klompenpad, maar de bewegwijzering is erg slecht en er ontbreken meerdere bordjes, zeker ook in het broedgebied , dat nu open was. Wij hebben de route maar voor de helft kunnen lopen en ook met de kaart kwamen we er niet uit. Jammer, hopelijk wordt dit verbeterd, want het is nu zeker geen aanrader.

 31. Recht toe, recht aan, zo zou je dit klompenpad het beste kunnen omschrijven. De bewegwijzering is met name binnen de bebouwde kom heel slecht, bordjes ontbreken. Wij hadden de route uitgeprint dus daarmee vonden we onze weg wel, maar dit zou echt veel beter kunnen. Als je van een polderlandschap houdt dan is deze route best mooi, zeker nu in het voorjaar met veel vogels. Maar het is zeker niet een van de mooiste paden.

 32. We hebben afgelopen zaterdag dit pad gelopen en dan de 8 km. Kon nog net voordat de route door de weide wordt afgesloten vanwege het komende broedseizoen. Gelukkig ook gekozen voor de zaterdag want de zondag is verregend.
  Wij hadden geen probleem met het asfalt of met de stickers. We hebben genoten van het weer, de vele weidevogels,
  de geluiden, de buizerds in de lucht en een haas. Daarnaast de wandeling door Bunschoten wen de stadsweide. Waar vind je dat nog? Gewoon de zintuigen gebruiken als je gaat wandelen en dan is het 8 km genieten. We komen vast nog eens terug en dan pakken we de 11 km. Fietsen kan er er ook goed. Dat doen we ook nog wel een keer.

 33. Vanmorgen heb ik het Veendijkpad gelopen. Een klompenpad met aardig wat bebouwing in de route, door het dorp Bunschoten, maar daardoor wel door de bijzondere Stadsweiden. Ik heb de lange route gelopen, waardoor de dijk in beeld kwam. Misschien was dit wel mijn eerste klompenpad dat niet over een erf of door een weiland (wel op de korte route) kwam.
  Voor een verslag van de wandeling kun je kijken op https://willemswonderlijkewandelingen.com/2018/09/22/klompenpad-dijkveenpad/

 34. Wij wilden zelf ervaren hoe dit pad was omdat iedereen het toch op zijn eigen manier beleeft. Ook wij zijn een paar keer aan het zoeken geweest en verkeerd gelopen. Ook kunnen we ons vinden in de opmerkingen over het vele asfalt en verharde wegen. Gelukkig hadden we gekozen voor de verlengde route zodat we nog een stukje dijk mee konden pikken met fraai uitzicht op het water. Al met al kwamen we net op 10 km wat we anders te kort hadden gevonden maar in dit geval was het genoeg!

 35. Helaas een van de mindere klompenpaden. Saai, weinig afwisseling en zo goed als helemaal verhard.

 36. Het is een mooi klompenpad maar de er ontbreken nog wel wat stickers of deze zijn niet duidelijk te zien.
  Linksaf langs de kerk en iets verder bij gereformeerde kerk rechtsaf allemaal via de app gewandeld. Ook het bruggetje over maar gegokt. En de app correspondeert niet met de stickers bij het nieuwe kerkhof

 37. Op dinsdag 10 juli 2018 hebben wij dit pad, wat de dag daarvoor was geopend gelopen.
  Wij hebben genoten van de wandeling, zowel van de bebouwde kom als van het buitengebied.
  Wij hadden gekozen voor de verlengde route van ongeveer 11 km.
  De enige opmerking die wij hadden is de wegbewijzering middels de stickers van het klompenpad.

  Als je het dorp binnenkomt via de Kleine Pol moet je op een gegeven ogenblik rechtsaf de Dorpsstraat in.
  Op de sticker staat geen pijl en dan loop je normaliter rechtdoor. Toen wij terug liepen zagen wij de sticker aan een lichtmast bevestigd op de Dorpsstraat. Dat valt niet op als je op het voetpad van de Kleine Pol loopt.
  Bij de kerk staat laag bij de grond een aanwijzing rechtdoor terwijl je scherp naar rechts moet de Oosterstraat op.
  Als je de lange route kiest en je loopt over de dijk dan missen wij een sticker bij het Laakpad dat ik rechtsaf moet. Dat wijst zich overigens vanzelf omdat de naam van het restaurant (het startpunt van de wandeling) op een bord is aangegeven.

  Wij willen een ieder bedanken die hebben meegewerkt bij de totstandkoming van deze mooie wandeling.

 38. Allereerst dank aan alle vrijwilligers en boeren en gemeenten en provincie die dit mogelijk maakte om dit mooie pad
  te mogen bewandelen, natuurlijk zal hij in het voorjaar wel nog mooier zijn met alle weide vogels.
  Ik geniet van de natuur maar ook de ruimte en stilte er om heen, ben het dus ook niet eens met eerst geplaatste reactie.

 39. Vandaag dit pad gelopen met de klok mee. Dit polderklompenpad heeft 1,1 km grasland en de rest is hard, dus ASFALT, BETON en KLINKERS. Dat betekent 87% hard. Als de verlenging (nu niet te lopen) ook helemaal hard is is het percentage verhard 90%. Ik weet niet of het tussen 6 en 7 op de kaart hard of zacht is.
  Enkele paden zijn tussen de 50 en 60% verhard en soms toch mooi, maar dit slaat alles.
  Als je wandelaars de mooie dorpskernen van Bunschoten en Spakenburg wil laten zien, maak dan een rondwandeling aldaar, maar noem het geen KLOMPENPAD. Van het oorspronkelijk profiel van een klompenpad blijft zo niets over.
  Als je het profiel maar aanpast kun je elke wandeling een klompenpad noemen, ook een wandeling in de stad.
  De bewegwijzering is ook al niet optimaal, ik mis 2 of 3 stickers en bij de kerk is de sticker moeilijk te zien.
  Dus toch weer soms verkeerd lopen en steeds loeren op een schermpje of een plattegrondje i.p.v. lopen.
  Van alle 109 paden (nieuwe in Heerde nog te lopen) was het Hoeverveldpad in Putten voor mij de slechtste van allemaal (de snelwegroute), maar nu is voor mij dit nieuwe pad de allerslechtste. Overigens zijn de “slechte” paden op één hand te tellen. Sommige paden zijn matig, maar het overgrote deel is fantastisch mooi.

 40. Beetje korte maar afwisselende route! Eindelijk hadden we ‘weer weer’: wind en een beetje regen. Heerlijk na al die warmte. Loop dit pad vooral met de klok mee, dus conform de nummering in de app, want dan komt eerst het bebouwde en het mooiste deel (dwars door weilanden) het laatst.

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.