Wageningse Engpad KIDS

Tijdens de ontdekkingstocht over dit Klompenpad Kids ontdek je allerlei dieren op de Wageningse Eng en kun je spannende ontdekkingen doen in het bos. Veel plezier!

Rondwandeling: het Wageningse Engpad KIDS (4,2 km)

Startpunt: Parkeerplaats aan de Zoomweg, bij de hoek met het Heidepark in Wageningen

Coördinaten: 51.982548, 5.692143

Brochure: Download hier de brochure

Horeca onderweg:

Verkooppunten brochure:

Heeft u een opmerking over dit Klompenpad of een tip, dan horen we dat graag van u! Stuurt u ons dan een mailtje via het contactformulier.

Wilt u uw wandelervaringen delen met andere (potentiële) wandelaars, dan vragen we u uw reactie in het gastenboek hieronder achter te laten.

Gastenboek

 1. Vandaag liep ik het net geopende Wageningse Engpad Kids. Om dat dit pad net nieuw is heb ik meteen een (korte) video gemaakt als impressie. https://youtu.be/-zuW2J6UpIc
  Het ‘grote’ klompenpad komt in de komende weken online.
  Wat mij betreft ik deze Kids-versie een echte aanrader. Wat een leuke opdrachten tussendoor, 12 opdrachten verdeeld over 4,2 km, lijkt mij een mooi gemiddelde.

 2. Mooie route inderdaad ook verdwaald bij de scouting. Net als onze voorgangers.

 3. 27 juni het kids klompenpad gelopen. Het is een afwisselende wandeling met leuke opdrachten voor de kinderen.

  Zou het aan iedereen aanbevelen met of zonder kinderen vooral omdat de lengte vd wandeling voor iedereen te doen is.

  De markering voor het Scoutinghuis is niet goed zichtbaar, wij en andere wandelaars liepen rechtdoor ipv rechtsaf te gaan.

 4. Afgelopen zondag kids pad gelopen. Erg leuk gedaan, mooie afstand. Ook hier het bordje bij de scouting gemist. Ander aandachtspunt is bank en opdracht onder een boom vol met processierupsen 🐛

 5. Wat een leuke route! Prachtige omgeving langs vele bloeiende velden en volkstuintjes, kinderen genoten van de leuke opdrachten onderweg (blote voetenpad, een kunstwerk maken van natuurlijk materiaal, dierensporen zoeken) en wij genoten van de mooie omgeving. Deed ons denken aan de natuur wandelpaden in Duitsland. Echt een aanrader met kleine kinderen!

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.