Nieuw Utrechts Klompenpad: Het Molenkadepad

Er komt een nieuw Klompenpad in de provincie Utrecht: Het Molenkadepad in de gemeente Vijfheerenlanden. De is een mooie afwisseling van rivierlandschap, cultuurlandschap met buitenplaatsen en oude boomgaarden, mooie uitgestrekte agrarische percelen en het unieke gebied de Zouweboezem. De wandeling gaat ook door het prachtige Natura2000 gebied Polder Achterhoven.

De naam van het pad komt van de tijd dat er op de Molenkade nog tientallen molens stonden voor de werking van de ‘boezem’ en het achterliggende land dat werd gebruikt voor agrarische doeleinden.

Informatieavond: 9 oktober 2024
Voor belangstellenden is er op woensdag 9 oktober een informatiebijeenkomst. Ben je bewoner? Wil je graag vrijwilliger worden? Of vertegenwoordig je een horecapunt en wil je je aansluiten? Wees welkom! Schrijf je in om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Projectleider Willemijn van Hees van Landschap Erfgoed Utrecht vertelt deze avond over de voorlopige route en de vervolgstappen. Uiteraard is er ruimte voor gesprek, ideeën en opmerkingen.

Informatieavond Molenkadepad
Woensdag 9 oktober 2024
19:30 – 22:00
Het Spant in Ameide
Aanmelden

Laat ook een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 Dhr
 Mevr.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klik hier om u aan te melden voor reactie-updates van dit pad.
Klik hier om u áf te melden voor reactie-updates die u van dit pad ontvangt.