Help jij mee het Vredelantsepad mooi te houden?

Voor het prachtige Klompenpad Vredelantsepad, in het buitengebied van Vreeland, zoekt Landschap Erfgoed Utrecht een aantal enthousiaste vrijwilligers uit de gemeente Stichtse Vecht met hart voor wandelen. Het Vredelantsepad vormt een rondwandeling van 11 kilometer en loopt over boerenland, langs verdwenen buitenplaatsen en de Vecht.

Om alle wandelaars optimaal te kunnen laten genieten van dit Klompenpad worden circa 10 vrijwilligers gezocht. Op 27 maart van 20.00 – 21.30 uur is er een informatiebijeenkomst in De Willigen, kaas- en ijsboerderij, aan de Nigtevechtseweg 188, Vreeland. Aanmelden voor de informatieavond kan op de website van Landschap Erfgoed Utrecht.

Taken
De vrijwilligers controleren per toerbeurt de route minimaal 1x per maand. Bij het nalopen van de route controleer je de markeringen en borden. Daarbij voer je soms wat kleine reparaties en/of snoeiwerk uit en ruim je het eventueel aanwezige zwerfafval op. Grotere problemen worden gemeld bij de coördinator. Als vrijwilliger ben je 4 tot 5 keer per jaar een halve dag beschikbaar. Landschap Erfgoed Utrecht zoekt ook een coördinator die het overzicht houdt en de hierboven genoemde activiteiten goed plant. Je bent de schakel tussen de vrijwilligers, grondeigenaren en Landschap Erfgoed Utrecht.

 

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 Dhr
 Mevr.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klik hier om u aan te melden voor reactie-updates van dit pad.
Klik hier om u áf te melden voor reactie-updates die u van dit pad ontvangt.