Help mee aan het 100ste Klompenpad

Voor het 100ste Klompenpad, in het buitengebied van Renswoude, zoekt Landschap Erfgoed Utrecht nog acht enthousiaste vrijwilligers uit de omgeving van Renswoude met hart voor wandelen. Op woensdag 31 mei wordt het 100ste Klompenpad feestelijk geopend. Om alle wandelaars optimaal te kunnen laten genieten van dit pad worden nog acht vrijwilligers gezocht. Op 17 mei tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we er alles over. Aanmelden voor de informatieavond en/of het vrijwilligerswerk op dit Klompenpad kan bij Marja Zandberg, via m.zandberg@landschaperfgoedutrecht.nl.

Taken
 De vrijwilligers controleren per toerbeurt de route minimaal 1x per maand. Bij het nalopen van de route controleer je de markeringen en borden. Daarbij voer je soms wat kleine reparaties en/of snoeiwerk uit en ruim je het eventueel aanwezige zwerfafval op. Grotere problemen worden gemeld bij de coördinator. Als vrijwilliger ben je 4 tot 5 keer per jaar een halve dag beschikbaar.

Eerste activiteiten
Eén van de eerste activiteiten die we ondernemen met de vrijwilligersgroep is het markeren van de route. Hiervoor hebben we 4 data gepland: maandagochtend 22 mei, dinsdagochtend 23 mei, maandagochtend 29 mei en dinsdagmiddag 30 mei. Op woensdag 31 mei wordt het 100ste Klompenpad feestelijk geopend.

Gastenboek

 1. Kan ik de opening van het 100e klompenpad bijwonen?
  Zo ja, hoe laat en welke locatie?

 2. Vandaag het Daatselaarsepad en het /Breeschoterpad nog eens gelopen. Bij het kasteel kwam ik zowaar de eerste sticker tegen van het Jufferpad. En op de site heb ik stiekem al naar de route gekeken….(kaart)…….ik kan niet wachten……

 3. Wij wonen bij stiltegebied Est prachtig wandelgebied vooral april met de bloesems wellicht een tip voor het 100 e klompenpad

 4. Beste Paul,

  Bedankt voor je belangstelling. Je kunt zeker nog helpen na 27 mei. We gaan de week er na nog de route markeren en na de opening moet de route maandelijks worden gecontroleerd.

  Met vriendelijke groet,

  Team Klompenpaden Utrecht

 5. Ik ben in mei op vakantie in het buitenland maar terug op 27 mei kunnen jullie Dan nog wat met mij

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 Dhr
 Mevr.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klik hier om u aan te melden voor reactie-updates van dit pad.
Klik hier om u áf te melden voor reactie-updates die u van dit pad ontvangt.