Afgelopen zaterdag is het Kreelsepad geopend bij het startpunt Natuurcentrum Veluwe in Ede. Kreelsepad is het 105de Klompenpad en is alweer het elfde Klompenpad in de gemeente Ede. Het was prachtig mooi weer en de sfeer was gezellig. Onder grote belangstelling onthulden wethouder Willemien Vreugdenhil en directeur-bestuurder Arjan Vriend van Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) het startpaneel. Vrijwilligers en meewerkende grondeigenaren werden hartelijk bedankt voor hun medewerking en ontvingen een klompenpadenvogelhuisje. Daarna wandelde het gezelschap onder leiding van gids Rijk Ploeg over een deel van het Kreelsepad naar onder meer het Belgenmonument.
nieuws
Geplaatst op 28 oktober 2024
Gezellige opening Nijmolensebeekpad
Geplaatst op 1 oktober 2024
Vierde Klompenpad in Epe wordt geopend: Nijmolensebeekpad
Geplaatst op 13 september 2024
Nieuw Utrechts Klompenpad: Het Molenkadepad
meer nieuws
Download de gratis app!
Wij adviseren u om naast de bewegwijzering in het veld gebruik te maken van de routekaart uit de folder, de mobiele app, of een uitgeprinte kaart op deze website. Op de website en in de gratis app informeren we u over (tijdelijke) routewijzigingen.
Bezienswaardigheden
De nummers op de plattegrond in de brochure verwijzen naar bezienswaardigheden langs de route.
Onverharde paden en bomen
Niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. In geval van regen wordt waterdicht schoeisel aanbevolen. Denk eraan, ook op Klompenpaden kunnen tijdens of na een (voorjaars- of herfst)storm loshangende takken uit de bomen vallen. Houd in het seizoen rekening met teken en eikenprocessierupsen.
U kunt de kaart inzoomen tot het niveau van de routes. Als u op een stuk pad klikt, ziet u een korte beschrijving. Voor meer informatie over de route klik dan op 'meer informatie' in het tekstballonnetje. Via de overstappunten aangegeven op de kaart kunt u Klompenpaden combineren. De roze vlakken op de kaart zijn gebieden waar Klompenpaden in ontwikkeling zijn.
Ziet u geen kaart? Klik dan hier.
Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.