Nieuw: Klompenpaden Pin

Het voorjaar komt eraan, het wandelseizoen gaat weer beginnen. We zijn volop bezig met de ontwikkeling van nieuwe Klompenpaden. In april en mei openen we weer enkele Klompenpaden. Om te beginnen met de opening van het Ugcheler Markepad in Ugchelen op Tweede Paasdag.
Voor de wandelaars van Klompenpaden hebben we iets leuks bedacht. We hebben in samenwerking met Pins4you een Klompenpaden Pin laten ontwikkelen. De Pins zijn leuk om op een rugzak, een jas of een cap te dragen en door het kopen van een Klompenpaden Pin, steun je bovendien het onderhoud van de Klompenpaden. Want van elke verkochte Pin gaat  € 3,- naar het onderhoud van de Klompenpaden.  We hopen dat je de Klompenpaden Pin leuk vindt.

De Klompenpaden Pins zullen met ingang van Tweede Paasdag te koop zijn voor € 10,- bij Gelderse verkooppunten van klompenpadenfolders en via de webshop www.pins4you.nl. Op Tweede Paasdag bij de opening van het Ugcheler Markepad kun je de Klompenpaden Pins ook kopen bij de stand van Pins4you. Dus, klompen aan, speld je pin op en gaan.