Opening Griezeveensepad

Op vrijdag 11 december vindt in Voorthuizen de feestelijke opening plaats van een nieuw Klompenpad: het Griezeveensepad. Het Griezeveensepad is een rondwandeling van veertien kilometer door het mooie buitengebied van Voorthuizen. Wandelen over hessenwegen, door bos, weilanden en hei. De opening vindt plaats om 11.00 uur bij Eethuisje De Heuveltjes, Apeldoornsestraat 36-1 in Voorthuizen. Wethouder Gerard van de Hengel en de mysterieuze barones Wilbrink gaan het startpaneel onthullen. Daarna wandelt het publiek een deel van het Klompenpad.


Onder begeleiding van Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) en in samenwerking met vrijwilligers, particuliere grondeigenaren, gemeente Barneveld, gemeente Nijkerk, Waterschap Vallei en Veluwe, Staatsbosbeheer, Geldersch Landschap & Kasteelen, Plaatselijk Belang Stroe en Plaatselijk Belang Voorthuizen is het gelukt het Griezeveensepad te ontwikkelen. Het Griezeveensepad sluit aan op het Appelpad. De financiering van dit 82ste Klompenpad is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland, gemeente Barneveld, gemeente Nijkerk, Waterschap Vallei en Veluwe, Regio FoodValley, Eethuisje De Heuveltjes en de Nationale Postcode Loterij.

Gastenboek

 1. Dit pas geopende klompenpad hebben we Zo. 13-12-2015 gelopen. Een heerlijke wandeling deels door bos
  en een fors deel over open terrein waar je heerlijk wijds uitzicht hebt. En wij hadden ook nog een lekker zonnetje erbij.
  Het gras in de weilanden zo lang en groen dat de boer het eigenlijk moet maaien. En dat op 13 december.
  Zoals voor veel klompenpaden: Ook hier zijn goede wandelschoenen nodig.
  Toch ook hier een flink stuk over verkeersluwe asfaltweg. Helaas.
  Al met al, EEN AANRADER.

Reageren is niet meer mogelijk.

Klik hier om u aan te melden voor reactie-updates van dit pad.
Klik hier om u áf te melden voor reactie-updates die u van dit pad ontvangt.