Aanpassing route Rijnweidepad

De route van het Rijnweidepad is recent aangepast. Vanwege de ontwikkeling van het natuur- en speelpark Carvium Novum is een nieuwe wandelverbinding gerealiseerd tussen de Eltenseweg en Geuzenwaard bij Lobith. Hierdoor lopen wandelaars niet meer langs de weg maar door de nieuw aangelegde natuur van open water, broekbos en rietmoeras.
Dus wandel deze zomer het Rijnweidepad, ontdek het landschap van Spijk, beleef de historie van de baksteenindustrie en de dynamiek van dit bewogen rivierenlandschap. U wandelt langs de grens van Nederland met uitzicht op de Eltenberg. Bekijk hier de nieuwe route.
Klompen aan, rugzak op en gaan!

Gastenboek

  1. Paar typefoutje. Allereerst mijn voornaam (Hans) en de datum (2021 i.p.v. 2017)

  2. Op 17 maart 2017 Rijnweidepad gewandeld. Mooie route. Het stuk langs de beek Wildbeek op de grens met Duitsland was erg nat/drassig/glibberig. Dus de wandelbroek kon meteen in de was. Jammer dat alle horeca wegens coronamaatregelen dicht was.
    Na de wandeltocht nog even de Eltenberg op geweest. Mooi uitzicht over het Rijndal.

  3. Op 20 januari het Rijnweide pad gewandeld.Vanuit Spijk is het onduidelijk of je op of onder de dijk kan/moet lopen,dit kan op een mooie dag een heel druk stuk zijn op de smalle dijk.Bewegwijzering kan zeker daar beter! Mooie route langs de Tenagelwaard, en vanaf het uitzicht punt bij Carvinum Novum heb je een prachtig zicht op het nieuwe natuur gebied.Aandachts punt is de gevaarlijke/onveilige steile betonnen trap zonder leuning,wij zijn zelfs achterstevoren afgedaald!! Mooi stuk langs De Wild,denk dat het daar in T Voorjaar prachtig is.Veel ganzen gezien. Mooie route voor deze zonnige winterse dag.Cafe in Spijk zit dicht en staat te koop.

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 Dhr
 Mevr.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klik hier om u aan te melden voor reactie-updates van dit pad.
Klik hier om u áf te melden voor reactie-updates die u van dit pad ontvangt.