Betuws Wijndomein aan Errekomsepad prijswinnaar

Wandelt u het Errekomsepad, dan komt u langs het Betuws Wijndomein. Betuws Wijndomein verdient prijzen op verschillende wijnkeuringen. “Een kroon op mijn harde werken” zegt wijnboer Diederik Beker. Beker scoort goed in alle wijncategorieën en eindigt in het eindklassement als 3e beste wijnmaker van Nederland en België.

Betuwse landschap

Centraal gelegen in het mooie Betuwse landschap vindt u de wijngaarden van het Betuws Wijndomein. Sinds 2004 werkt het Betuws Wijndomein ambachtelijk en duurzaam, met respect voor mens en dier. Met behulp van speciale druivenrassen worden kwalitatief hoogwaardige wijnen voortgebracht. Reeds vanaf het begin heeft het Betuws Wijndomein zowel nationaal als ook internationaal op diverse concoursen medailles weten te behalen. Een resultaat om trots op te zijn! De wijnbouw in Nederland is groeiende; er is zo’n 250 hectare wijnbouw, verdeeld over ca. 175 wijngaarden. Het Betuws Wijndomein is, met haar 6 hectare (ruim 16.500 stokken), een van de grotere wijngaarden van Nederland.

Openingstijden

Het Betuws Wijndomein is iedere vrijdag- en zaterdagmiddag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Mocht u op een ander tijdstip langs willen komen, laat dit dan even weten via een email of belletje! De moeite van een bezoekje waard tijdens een mooie wandeling over het Errekomsepad!