Kunst aan het Klompenpad 2024

Genieten van natuur, Klompenpad én kunst? Op 1 en 2 juni 2024 organiseren kunstenaars voor de vierde keer ‘Kunst aan het Klompenpad’.  Dit jaarlijkse evenement combineert kunst met de prachtige natuurlijke omgeving van Landgoed de Lieskamp in Wageningen. Het biedt een unieke ervaring voor wandelaars en fietsers, waarbij zij worden omringd door diverse kunstwerken van regionale kunstenaars, variërend van houtsnijwerk en glaswerk tot keramiek en poëzie. Geniet van kunst in de natuur tijdens een prachtige wandel- of fietstocht!

Wandel- en fietsroute

‘Kunst aan het Klompenpad’ is een wandel-/fietsroute die start op landgoed Lieskamp. Kom met de fiets of lopend want er is hier geen parkeergelegenheid. Op Landgoed De Lieskamp leidt het Klompenpad Harslöerpad langs kunstwerken van verschillende kunstenaars. Het Klompenpad leidt over een prachtig stuk groene en waterrijke natuur.

Meer informatie

Op Kunst aan het Klompenpad (Mooi Zo! 05-07-2021) (youtube.com) vindt u een sfeerimpressie van het allereerste evenement.
Meer informatie over het evenement is te vinden op de officiële website: www.kunstaanhetklompenpad.nl. De website wordt regelmatig bijgewerkt met informatie over deelnemende kunstenaars en de wandel-/fietsroutes.