Prachtige Klompenpadenresultaten in 2018

De zanglijster luidt de ochtenden alweer in en de hazelaar staat alweer te bloeien. En zo langzamerhand gaat ook het échte wandelseizoen weer van start. Een mooi moment om de resultaten van de Klompenpaden van vorig jaar te presenteren. Aan het eind van 2018 stond de teller alweer op 111 Klompenpaden. Dat staat garant voor 1.742 km wandelplezier! In het jaaroverzicht staat ook de onmisbare inzet van vrijwilligers bij het onderhouden en goed bewandelbaar houden van de Klompenpaden. In 2018 zetten maar liefst 1.073 vrijwilligers zich daarvoor in. Bekijk hier meer resultaten.

Kies met het wandelseizoen voor de deur een Klompenpad (of meer) uit en ga lekker naar buiten! Want Klompenpaden staan garant voor de mooiste wandelingen in de provincies Utrecht en Gelderland.

Gastenboek

  1. Vanaf maart 2018 nu in een jaar (bijna) alle paden – met de app – gelopen. Afhankelijk van het weer/mijn gemoed/mijn conditie/de temperatuur genoten van de veelal rustige wandelingen. Heerlijk en afwisselend door allerlei natuurlandschappen en over allerlei soorten paden.
    Sommige zijn wel wat minder interessant En/of soms wat veel asfalt, maar in het algemeen het hele jaar door goed te doen.
    Dat er nog meer mogen komen.
    Bedankt!

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 Dhr
 Mevr.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klik hier om u aan te melden voor reactie-updates van dit pad.
Klik hier om u áf te melden voor reactie-updates die u van dit pad ontvangt.