Vrijwilligers voor nieuw Klompenpad gezocht!

Vrijwilligers voor het Benedeneindsepad

Voor het 113ste Klompenpad, het Benedeneindsepad in het buitengebied van Utrechtse Waarden, zoekt Landschap Erfgoed Utrecht enthousiaste vrijwilligers uit de omgeving met hart voor wandelen. Dit klompenpad is extra bijzonder omdat er ook een KIDS editie van in ontwikkeling is. In juli wordt het Klompenpad feestelijk geopend. Om alle wandelaars optimaal te kunnen laten genieten van dit pad worden vrijwilligers gezocht. Op 5 juni 20.30 – 21.30 uur (nog onder voorbehoud) tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we er alles over. Deze bijeenkomst vindt plaats in Pannenkoekenhuis Midden op ‘t Landt, Benedeneind Noordzijde 430a Benschop, eveneens het startpunt van het Klompenpad.

Aanmelden

Aanmelden voor de informatieavond en/of het vrijwilligerswerk op dit Klompenpad kan bij Helene Hine, via vrijwilligerswerk@landschaperfgoedutrecht.nl

Taken
De vrijwilligers controleren per toerbeurt de route minimaal 1x per maand. Bij het nalopen van de route controleer je de markeringen en borden. Daarbij voer je soms wat kleine reparaties en/of snoeiwerk uit en ruim je het eventueel aanwezige zwerfafval op. Grotere problemen worden gemeld bij de coördinator. Als vrijwilliger ben je circa 4 keer per jaar een halve dag beschikbaar.

Eerste activiteiten
Eén van de eerste activiteiten die de vrijwilligersgroep gaat doen is het markeren van de route die 8,5 km lang is. Op 12 juli wordt het Klompenpad feestelijk geopend.

 

 

Gastenboek

  1. Geinteresseerd in vrijwilligerswerk Benedeneindse Pad. Woon dichtbij in Woerden. Graag kom ik naar de bijeenkomst op 12 juli.

    Groet, Wietje Daams

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 Dhr
 Mevr.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klik hier om u aan te melden voor reactie-updates van dit pad.
Klik hier om u áf te melden voor reactie-updates die u van dit pad ontvangt.