Bewoners welkom op digitale startavond Klompenpad Brummen

Loopt u ook graag een blokje om in uw eigen omgeving? Wilt u meedenken over het ontwikkelen van een nieuw Klompenpad in de omgeving van Empe en Tonden? Log dan in voor de digitale startavond op dinsdag 18 mei. De gemeente Brummen & Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) willen samen met bewoners en partijen in het gebied een wandelroute realiseren die het landschap en de cultuurhistorie van het gebied beleefbaar maakt. De digitale startavond begint om 19.30 uur. Doet u mee?

Nieuwe Klompenpaden in gemeente Brummen

Het Klompenpad bij Empe en Tonden wordt een nieuw Klompenpad in de gemeente Brummen naast het Leuvenschepad. In de gemeente Brummen wordt de komende jaren gewerkt aan vier nieuwe Klompenpaden: in Eerbeek, omgeving Hall, Voorstonden/Cortenoever en Empe/Tonden.

Startavond Klompenpad Empe en Tonden

Op de startavond wordt het project toegelicht. Alle aanwezigen krijgen hier de gelegenheid hun eerste ideeën en kennis over oude wandelpaden, cultuurhistorisch interessante objecten en ideeën voor de route aan te dragen. Alle input van de avond zal verzameld worden op een centrale kaart. Het Klompenpad krijgt een naam die verwijst naar een element in het landschap waar doorheen wordt gewandeld, zoals een historische boerderij, veldnaam of buurtschap. Een werkgroep (waarvoor men zich ook op deze avond kan aanmelden) bestaande uit bewoners, ondernemers en betrokken partijen, gaat vervolgens aan de slag met de realisatie van het Klompenpad. Wilt u deelnemen aan deze digitale informatieavond? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier op www.landschapsbeheergelderland.nl/klompenpad-empe-tonden/. Na aanmelden ontvangt u een link om deel te kunnen nemen aan de digitale bijeenkomst.

Het Klompenpad wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Brummen en de provincie Gelderland.

Voor vragen over deze avond kunt u terecht bij Bjorn van As van SLG, tel. 06-29321672.