Snorrenhoefpad nu nog mooier

Onlangs vierden Landschap Erfgoed Utrecht, vrijwilligers en de gemeente Leusden dat het Snorrenhoefpad onlangs is verbeterd. De route leidt je langs de Modderbeek die opnieuw is ingericht en daardoor weer meandert. Ook loop je langs hoeve Groot Zandbrink waar je op zaterdag en zondag en in de zomer ook op woensdag even kunt uitrusten bij het theehuis. En wie weet kom je tijdens de wandeling wel oog in oog te staan met een ree.

Het Snorrenhoefpad is ongeveer 10 km lang en leidt door het mooie buitengebied van Leusden. De route kan verkort worden tot 7 km.  Wandelen door de weilanden, bosgebied en langs de meanderende Modderbeek. Als je het Snorrenhoefpad loopt met de bijbehorende folder leer je meer over de natuur en de cultuur in de omgeving. De folder is verkrijgbaar bij het startpunt en de VVV’s in de regio. Ook is er een app ontwikkeld voor de route. Met de smartphone in de hand ontdek je bijzondere plekjes en hoor je interessante achtergrondverhalen van het gebied. Kijk hier voor meer informatie over het Snorrenhoefpad.

Klompen aan, rugzak op en gaan!

Gastenboek

  1. Vandaag het Snorrenhoefpad gelopen. Genoten van de mooie paadjes en paden, veel afwisseling en vooral veel vogelgekwetter.

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 Dhr
 Mevr.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klik hier om u aan te melden voor reactie-updates van dit pad.
Klik hier om u áf te melden voor reactie-updates die u van dit pad ontvangt.