Startavond Klompenpad Posterenk-Bussloo

Loopt u ook graag een blokje om in uw eigen omgeving? Wilt u meedenken over het ontwikkelen van een nieuw Klompenpad in de omgeving van Posterenk en Bussloo? Kom dan naar de startavond op donderdag 21 november. Stichting Landschapsbeheer Gelderland en de gemeente Voorst willen samen met bewoners en partijen in het gebied een wandelroute realiseren, die het landschap en de cultuurhistorie van het gebied beleefbaar maakt. De avond begint om 20.00 uur in de Wilpermolen, Molenallee 12 in Posterenk. Inloop met koffie en thee is vanaf 19.30 uur.

Startavond

Op de startavond wordt het project toegelicht. Iedereen krijgt de kans om zijn kennis over oude wandelpaden, cultuurhistorisch interessante objecten en ideeën voor de route aan te dragen. Op kaarten kunt u aangeven welke plekjes de moeite waard zijn om te bezoeken en welke paden er vroeger door het buitengebied hebben gelopen.
Op de startavond kunt u zich aanmelden voor de werkgroep, bestaande uit bewoners en SLG. De werkgroep gaat vervolgens aan de slag met de realisatie van het Klompenpad.

Het Klompenpad wordt mede mogelijk door de gemeente Voorst en de provincie Gelderland.

Meer informatie

Voor vragen over deze avond kunt u terecht bij Christien van der Zwart van SLG, telefoon 026-3537444/06-15670475.