Denk mee over Klompenpad Ochten

Loopt u ook graag een blokje om in uw eigen omgeving en in dit geval Ochten en omstreken? Dan wilt u misschien wel meedenken over een nieuw Klompenpad in die omgeving. Wees welkom op de startavond op woensdag 30 oktober om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur) in het Dorpshuis aan Dokter M. van Drielplein 2 in Ochten. Wethouder Van Someren en wethouder Van Dijkhuizen openen de bijeenkomst.

Stichting Landschapsbeheer Gelderland en gemeente Neder-Betuwe willen, met medewerking van provincie Gelderland, samen met inwoners, ondernemers en partijen een route maken waar de wandelaar optimaal kan genieten van het landschap en de cultuurhistorie van het gebied.

Startavond

Na toelichting krijgen de aanwezigen op 30 oktober gelegenheid om hun kennis over oude wandelpaden, cultuurhistorisch interessante objecten en hun ideeën voor de route aan te dragen. Zij kunnen dat op kaarten aangeven. De te ontwikkelen route voor Klompenpad Ochten sluit zo mogelijk aan bij Klompenpad Dodewaard dat in ontwikkeling is. Denk en doe mee over Klompenpad Ochten!