Nieuw seizoen Klaas op Klompen

Kijktip! Vanaf januari 2023 is een nieuwe reeks van Klaas op Klompen te zien bij TV Gelderland. Ook in het nieuwe seizoen wandelt presentator Klaas Drupsteen weer vol verwondering door bossen, over drassige paadjes van boerenerven en langs klaterende beekjes. Onderweg gaat hij in gesprek met voorbijgangers en klompenpadvrijwilligers. Kijken dus!

 

 

 

Succes

In 2022 is Omroep Gelderland gestart met een serie van 6 afleveringen over Klaas op Klompen. Vanwege het succes zijn dit najaar opnieuw 9 afleveringen gemaakt die vanaf januari 2023 wekelijks te zien zijn op Omroep Gelderland.  In totaal omvat de serie 12 uitzendingen waarvan de laatste drie in februari worden opgenomen. Kijken dus!
Het programma scoorde hoge ogen bij het kijkerspubliek en werd zelfs opgepakt door Omroep Max waar alle 6 aflevering te zien waren als deel van de serie Noord-Zuid-Oost-West waarin documentaires van regionale omroepen worden uitgezonden.

Uitzendschema

Klaas op Klompen is iedere zondag om 17.15 uur te zien op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Aflevering gemist? Terugkijken kan via Uitzending Gemist.

De volgende Klompenpaden komen in de afleveringen in 2023 aan bod.

8 januari: Kreelsepad -Ede
15 januari: Fliertpad -Twello
22 januari: Alemschepad – Alem
29 januari: Wageningse Engpad -Wageningen
5 februari: Achterwooldsepad, -’t Woold
12 februari: Kandiapad – Groessen
19 februari: Oldenallerpad – Putten
26 februari: Ambts en Rijkspad – Winssen
5 maart: Rhenoijschepad – Rhenoy