Startavond voor een nieuw Klompenpad in De Hoven (geannuleerd)

De startavond op woensdag 18 maart  voor een nieuw Klompenpad in de Zutphense wijk De Hoven is geannuleerd. Wij volgen hiermee de richtlijnen van de Rijksoverheid m.bt. het Coronavirus.
De avond is bedoeld voor bewoners en geïnteresseerden die mee willen helpen om een Klompenpad te ontwikkelen en/of kennis hebben over de cultuurhistorie van het De Hoven. Bent u trots op de omgeving van de wijk De Hoven? Vindt u ook dat deze omgeving met de IJssel een prachtig Klompenpad zou kunnen opleveren?

Tweede Klompenpad in Zutphen

Het initiatief voor een Klompenpad komt voort uit de wens om in de gemeente Zutphen aan de westzijde van de IJssel bij de wijk De Hoven de fiets- en wandelmogelijkheden te vergroten. In samenspraak met bewoners en Wijkraad willen Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG), de gemeente Zutphen en andere partijen in het gebied een wandelroute realiseren die het landschap en de cultuurhistorie van De Hoven beleefbaar maakt. Dit wordt met het Leestensche Broekpad het tweede Klompenpad in de gemeente Zutphen.