Klompenpaden in toeristische uitgaven van Visit Veluwe

TO INSPIRE is een toeristisch lifestyle magazine dat de bezoeker met verrassende en bijzondere verhalen door de Veluwe wil gidsen en wil inspireren met een andere blik naar deze prachtige regio te kijken en deze verder te ontdekken. De Klompenpaden zijn hiervoor een uitgelezen mogelijkheid en komen dan ook uitgebreid aan bod. In de uitgave TO INSPIRE van Visit Veluwe staat een artikel over reacties van wandelaars op het Griezeveensepad in Barneveld.

Wandelen en fietsen met TO DO

De miniguides TO DO en TO SEE staan boordevol praktische informatie over de must do’s en must see’s op de Veluwe. Ook hier kunnen de Klompenpaden natuurlijk niet ontbreken. Een korte beschrijving van het Horsthoekerpad, Eeskoterpad, Oldenallerpad en het Avervoorderpad in TO DO nodigt toeristen op de Veluwe uit de Klompenpaden te gaan wandelen.

Verkrijgbaarheid

Alle uitgaven zijn bestemd voor zowel verspreiding op de toeristische beurzen in binnen- en buitenland als op de Veluwe zelf bij VVV’s, verblijfsaccommodaties, musea en attracties. De beide miniguides verschijnen behalve in het Nederlands, ook in het Engels en Duits.

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

Gastenboek

Reageren is niet meer mogelijk.

Klik hier om u aan te melden voor reactie-updates van dit pad.
Klik hier om u áf te melden voor reactie-updates die u van dit pad ontvangt.