Kunst aan het Klompenpad 2021

Kunst Aan Het Klompenpad

Let op: Kunst aan het Klompenpad verschoven naar 29 en 30 mei 2021

‘Kunst aan het Klompenpad’ is verschoven naar volgend weekend. Het stond eigenlijk gepland op 22 en 23 mei 2021, maar vanwege het verwachte slechte weer is besloten het een week te verschuiven.

Wandelroute Kunst aan het Klompenpad

Tijdens een prachtige wandelroute over het Klompenpad, kunt u op zaterdag 29 en zondag 30 mei 2021 ook genieten van kunst. In een zoektocht om kunst in deze tijd tóch toegankelijk te maken, zetten kunstenaars ‘Kunst aan het Klompenpad’. De wandelroute start in Rhenen en gaat naar het Landgoed De Lieskamp in Wageningen. Het Klompenpad leidt over boerenland in de provincies Utrecht en Gelderland. U geniet tijdens uw wandeling van de rust, kleinschaligheid en de combinatie van cultuur en natuur.

Landgoed De Lieskamp

Op het Landgoed De Lieskamp leidt het Klompenpad langs kunstwerken van zestien verschillende kunstenaars. De kunstwerken zijn zeer gevarieerd qua disciplines: beelden, kunst in het water, tekstinstallatie, schilderkunst, houtkunst, enzovoorts. Daarnaast presenteert het Stadsmuseum Rhenen een overzicht van haar collectie “Rembrandt tekent Rhenen”.

Op het Landgoed zijn thee/koffie-to-go en versnaperingen te koop. De opbrengst daarvan gaat naar de Soroptimistclub Bennekom & Beekdal. Dit is een organisatie die zich inzet om de rechten, de positie én het leven van meisjes en vrouwen wereldwijd te verbeteren.

Meer informatie

Op de website van ThinkPink ziet u de aanbevolen wandelroute, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen wandelroute uitstippelen over de verschillende klompenpaden tussen Rhenen en Wageningen. Als het geen mooi weer is wordt het een weekje verschoven, dus houdt vooral de website van ThinkPink in de gaten want hierop staat de meest actuele informatie. Ter plaatse is géén parkeergelegenheid. U kunt er dus alleen lopend of op de fiets komen.

‘Kunst aan het Klompenpad’ is een initiatief van een aantal samenwerkende, zelfstandige kunstenaars, Landgoed De Lieskamp en wordt ondersteund door het Cultuurplatform Rhenen.

Gastenboek

  1. Hallo,
    Er is verwarring over de wandeling Kunst aan het Klompenpad. Jullie zeggen dat het verplaatst is naar 29 en 30 mei( zondag en maandag!). Op de tink pink site staat dat het gewoon door gaat op 21 en 22 mei. Is dit een misverstand?

    Groet Ursula

Laat ook een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 Dhr
 Mevr.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klik hier om u aan te melden voor reactie-updates van dit pad.
Klik hier om u áf te melden voor reactie-updates die u van dit pad ontvangt.