Denk mee over een nieuw Klompenpad in Arnhem Zuid

Loop je ook graag een blokje om in je eigen omgeving? Wil je meedenken over het ontwikkelen van een nieuw Klompenpad in de omgeving van Rijkerswoerd-oost en Holthuizen? Meld je dan aan voor de startavond op donderdag 7 september van 19.30 uur tot 21.00 uur onder een genot van een kopje koffie of thee in Boerderijcafé De Hooijmaat aan de Marius van Beeklaan 5 in Arnhem. Meld je aan op de website van SLG voor de startavond.

 

Derde Klompenpad

Het wordt het derde Klompenpad in de gemeente Arnhem naast het Schaarsbergenpad en Eldensche Veldpad. Op de startavond van 7 september wordt het project toegelicht en krijgen alle aanwezigen de kans om te reageren en hun kennis en ideeën aan te dragen over oude wandelpaden, cultuurhistorisch interessante objecten en natuur. Ook kunnen geïnteresseerde bewoners zich aanmelden voor de werkgroep die aan de slag gaat met de realisatie van het Klompenpad.

De gemeente Arnhem en SLG willen samen met bewoners en partijen in het gebied wandelroutes realiseren die het landschap en de cultuurhistorie van het buitengebied van Arnhem beleefbaar maken.

Wethouder Cathelijne Bouwkamp: ​Ik ben trots dat Arnhem drie Klompenpaden krijgt en daarmee aansluit op het uitgebreide netwerk in Gelderland en Utrecht. Ze zijn een mooie aanvulling op de al bestaande wandelroutes in onze gemeente. Zo kunnen wandelaars van de gebaande paden af en Arnhem opnieuw ontdekken.’

Foto: David van Haren