Klaas Drupsteen bewandelt Gelderse Klompenpaden op TV Gelderland

In het nieuwe tv-programma Klaas op Klompen ontdekt Klaas Drupsteen al wandelend door bossen, over paadjes en langs beekjes de mooiste Klompenpaden van Gelderland. Het programma is vanaf donderdag 17 februari te zien op TV Gelderland. Onder het genot van de prachtige Gelderse natuur ontmoet Klaas Drupsteen andere wandelaars en bewondert hij de hoogtepunten die hij op de paden tegenkomt. Hij trekt naar Ermelo, Rekken, Elburg, Oosterbeek, Stokkum en Alphen aan de Maas.

In Klaas op Klompen bewandelt presentator Klaas Drupsteen de zes onderstaande Klompenpaden.

Wandel mee

Door de maatregelen omtrent corona werd er meer gewandeld dan ooit tevoren. Ook op de Klompenpaden werd het drukker. Sinds het begin van de coronatijd heeft het aantal wandelaars zich verdubbeld. Door het sluiten van de horeca en theaters zocht men massaal een nieuwe hobby. Een groot deel van deze nieuwe wandelaars trekt ook na de lockdown nog de natuur in.
Op BuitenGewoon, het natuurplatform van Omroep Gelderland, vind je iedere week een uitgebreid wandelverslag van Klaas Drupsteen, met routekaart, beeldmateriaal en informatie over de hoogtepunten die onderweg te zien zijn.

Kijken

Klaas op Klompen is vanaf 17 februari iedere donderdag om 17.20 uur te zien op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Aflevering gemist? Terugkijken kan op Uitzending Gemist. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Landschapsbeheer Gelderland.